.

Виж резултатите на анкетата: за или против сте за униформите ???

Гласували
180. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • против съм,защото искам да се обличам свободно

72 40,00%
  • за съм,защото ми е писнало от "фукли"

49 27,22%
  • не ми пука важното е да имам нещо по мен

3 1,67%
  • и да и не ...

42 23,33%
  • все ми е едно

11 6,11%
  • незнам...

3 1,67%
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 105
    Град
    Враца
    Нашето училище е спечелило някакъв проект и сега, от втория срок лии, от началото на 2009та ли... ще ни въвеждат тия униформи. Но учителите се допитаха до нас чрез анкети, всичко беше ок... Попринцип съм ЗА, но разбрах, че тия нашите ще ги носим само по празниците Адски глупаво! Казаха, че ще се допитат и относно модела, кой е най-предпочитания, кой най ни допада и така Успокояват ни, че ще са хубави, че ще се съобразят с възрастта и предпочитанията ни... Общо взето ни казват, че няма да съжаляваме, че ги имаме Ще видим. И такам...
    А за тези, които казаха, че тези, които са ЗА няма с какво да изпъкват и затова искат всички да са еднакви... че са без самочувствие и т.н... Това е напълно грешно! Смятам, че точно тези хора само с дрехите изпъкват и ги е страх да се слеят с тъплата Съжалявам!
    еlsy

Мм гласувах с 'все ми е едно', защото съм 12клас и мен няма да ме хване.Иначе, акоо бях по - малка и искаха да въведът униформи щях да бъда много против! ..Мисля, че всеки трябва да се облича, както на него му харесва.Е, да вярно, че има деца, които нямат голяма финансова възможност.. но като се замислиш и за тези униформи трябват сумата и пари, защото то не мойе 1 панталон и една риза... Абе кофти работа си е според мен

Вижте, Моля!

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    Абсолютно ЗА! Въпросът е униформите да са яки, а не от соца.

Мега фен
    Категорично против ! Уж отиваме в европа,демокрация,пък ще се връщаме в комунизма и ще се правим на монаси/монахини НЕ !

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    В Европа в хубавите училища има униформи.

Голям фен Аватара на dark_wings
    Цитирай Първоначално написано от raduna
    В Европа в хубавите училища има униформи.

Фен Аватара на alexandarchy
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Chefinkaaa
    0o well ... и аз бях против преди време.. и аз не харесвам да нося дрехи, които не харесвам, но бях принудена и ся мисля, че съм за тях, ти ги носиш само в училище в свободното си време можеш да си показваш дрешките където искаш... за съм защото :
    1-во. Не можеш да определиш финансовите способности на семейството му.
    2-ро. - Всички сте еднакви, от тук идва тва, че не можеш да обсъждаш кой как изглеждал.
    3-то. Няма завист за дрешки лично от деца, които не могат да си го позволят...
    тва са едни от главните причини и аз мисля, че са достатъчно.. за униформите съм!

Мое мнение
    И аз мисля така. )

Фен
    Незнам ,защо повечето хора са ПРОТИВ
    Нали точно униформите ще премахнат различията между по-бедните и по-богатите деца
    На мен лично ми писна от всякакви фукли ,дето си веят късите полички из даскало
    Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...

аз съм против защото няма нещо по удобно от дънките но и за защото ми е писнало от къси поли грим до безобразие и един метър ток

MERRY CHRISTMAS!!!

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от perkele1914
    много комунистическо е това с униформите xD
    Не, е комунистическо! Не си ли гледал/а филми? Американски и европейски? Всичките по-хубави училища са с униформи. Нашите са костюми за момчетата, а момичетата имат право да избират панталон или пола. Много са ни готини униформите, поне на картинка ! Ние си ги избирахме! До края на януари трябва да са готови! Дано! :P
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Аууууу, аз съм за! Особено ако са като японските - момичетата със полички...ммм, супер

В моето училище имаме въведени униформи, друг е въпроса колко се носят.Иначе аз съм против.

Ами против съм.
    И не заради това,че няма да мога да си показвам дрешките,а защото виждам как се "носят" в моето училище.
    Момиченцата(най-вече така наречените випове) си носят униформата(сако и тениска) и пред входа си облекат саково.Като минат през дежурния учител веднага махат блузите и пак остават полу облечени(с полички тип колан и блуза от която всичко ти се вижда).Така мина целия 9 клас.
    Тази година ни постегнаха.И в часовете ни задължават да стоим с униформите.Но от 1 месец (за зимния период) въпреки че си имаме отделно зимна уноформа,ни раздадоха значки и никой не ги носи.МАрт месец пак ще сме с униформи,но да видим дали ще се носят,или пак ще няма контрол.
    Та,значи.Простив униформите съм,защото никой не ги носи.Директорката каза,че въвежда униформата,защото сме елитна гимназия и да се различаваме от другите училища,но тези уноформи никой не ги носи,а само ги разнасят в найлонки.

против!

"да сме ги носели,така нямало да се различават бедните и богатите."
    я един голям кур,бе.
    London Tipton

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от perkele1914
    много комунистическо е това с униформите xD
    like i sad before

Твърдо продив

От ревюто, което беше проведено с участието на медиите си харесах ей тези

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    за съм защото някой хора наистина не знаят как да се обличат,против съм защото аз знам,мога и се обличам както трябва
    извод:за униформите,но подборно

Голям фен Аватара на melinor
    Цитирай Първоначално написано от Chefinkaaa
    0o well ... и аз бях против преди време.. и аз не харесвам да нося дрехи, които не харесвам, но бях принудена и ся мисля, че съм за тях, ти ги носиш само в училище в свободното си време можеш да си показваш дрешките където искаш... за съм защото :
    1-во. Не можеш да определиш финансовите способности на семейството му.
    2-ро. - Всички сте еднакви, от тук идва тва, че не можеш да обсъждаш кой как изглеждал.
    3-то. Няма завист за дрешки лично от деца, които не могат да си го позволят...
    тва са едни от главните причини и аз мисля, че са достатъчно.. за униформите съм!

Мое мнение

И мое И аз мисля така
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Ми и против съм и не съм против..само че сега нямам голям избор,просто защото в училище е задължено ..ами ако са хубави униформите бих ги носила с удоволстие..добре,че нашите са частични!
    Друг е въпроса,че ужасно са им надули цените..една риза дето става за парцал е 25 лв убезателно трябва да си вземеш и втора,за да ги сменяш тогава става 50 лв... а това е само зимната униформа ....

Не е вярно,че ако ни сложат униформи нямало да има фукли.Дори да не ни харесва униформата ние пак можем да направим нещо,за да я разнообразиме,било то и просто с интересна шнолка на главата ; )) . Фуклите са си фукли..със или без униформи : )) Иначе аз съм и да и не-ако ми харесва модела - окей,но ако е накаква ' бабешка ' не бих я обклякла.
    Stay up all night with the stars *

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от BeBChEtu
    ПРОТИВ СЪМ
    и аз

Protiv.Az ne iskam da sam s ednakvi drehi sas vsi4ki ostanali,a i vse edni i sa6ti drehi.ujas

Против.
    94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.

Град
    Varna
    за за за за за за !! Комунистическо било хахахаха я вървете да видите в америка ,във франция как е ....комунистическо било ... лелелеле

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си