.

Виж резултатите на анкетата: за или против сте за униформите ???

Гласували
180. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • против съм,защото искам да се обличам свободно

72 40,00%
  • за съм,защото ми е писнало от "фукли"

49 27,22%
  • не ми пука важното е да имам нещо по мен

3 1,67%
  • и да и не ...

42 23,33%
  • все ми е едно

11 6,11%
  • незнам...

3 1,67%
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 105
    що си представяш полата до кокълчетата хах.. те ест че няма да сложат униформи като едно време..

Град
    Deathland
    Цитирай Първоначално написано от Eeyore1
    Категорично съм ЗА униформите...последно време учениците се обличат все едно отиват на модно ревю...високите токчета,прекалено късите полички,блузките които сам им доста тесни,,но важното е че ни очертават,тупираните коси ....за мен това не е облекло,чак пак толкова нагласени на даскало някак не ми се връзва..после казваме че някой даскал ни обарал или загледал...емии то ние си го просим...после те са ни виновни
    Напълно подкрепям..
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
    LoVe YoU sOoOoOo MuCh...

Аз съм против .. !!! Знам како е да си с уформа .. адски е тъпоо ! ... ПРОТИВВВ

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Напълно против,майка ми вика,че е по-добре със,защото няма да сме се отличавали и др. такива щуротий...
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Цитирай Първоначално написано от Chefinkaaa
    0o well ... и аз бях против преди време.. и аз не харесвам да нося дрехи, които не харесвам, но бях принудена и ся мисля, че съм за тях, ти ги носиш само в училище в свободното си време можеш да си показваш дрешките където искаш... за съм защото :
    1-во. Не можеш да определиш финансовите способности на семейството му.
    2-ро. - Всички сте еднакви, от тук идва тва, че не можеш да обсъждаш кой как изглеждал.
    3-то. Няма завист за дрешки лично от деца, които не могат да си го позволят...
    тва са едни от главните причини и аз мисля, че са достатъчно.. за униформите съм!

Мое мнение

и защото ми писна от фукли..
    in defense of our dreams...

Абсолютно ЗА съм. В моето даскало има униформи. Друго си е.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен Аватара на lori
    Град
    *-* In The City Of Happiness*-*
    Цитирай Първоначално написано от Eeyore1
    Категорично съм ЗА униформите...последно време учениците се обличат все едно отиват на модно ревю...високите токчета,прекалено късите полички,блузките които сам им доста тесни,,но важното е че ни очертават,тупираните коси ....за мен това не е облекло,чак пак толкова нагласени на даскало някак не ми се връзва..после казваме че някой даскал ни обарал или загледал...емии то ние си го просим...после те са ни виновни

да, така е.. пък и косата да си е правиш нещо не е проблем и като носиш униформа.. лошото е че повечето хора са против именно поради тези причини...
    +1

You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    и да и не бих носила ако са хубави...а и няма да се налага да си хабя новите дрехи за там(знаете как е в даскало..бях си купила нови дънки и още първия ден си лепнах дъвка е как да не се ядосаш )а и наистина няма да го има това делене сякаш "виж я тая как се облякла виж я оная..) но ако са някви гадни

Cruel Intentions

Град
    Варна
    [quote="does_it_matter"]
    0o well ... и аз бях против преди време.. и аз не харесвам да нося дрехи, които не харесвам, но бях принудена и ся мисля, че съм за тях, ти ги носиш само в училище в свободното си време можеш да си показваш дрешките където искаш... за съм защото :
    1-во. Не можеш да определиш финансовите способности на семейството му.
    2-ро. - Всички сте еднакви, от тук идва тва, че не можеш да обсъждаш кой как изглеждал.
    3-то. Няма завист за дрешки лично от деца, които не могат да си го позволят...
    тва са едни от главните причини и аз мисля, че са достатъчно.. за униформите съм!

Мое мнение
    и аз мисля така

Против съм! А и не мисля че униформите ще променят това кой е фукла и кой не! Пак ще ги има тези на мене това ми седи по добре, моята раница е еди каква си .. Едни униформи не променят нищо, ако си повърхностен независимо с какво си облечен пак си си такъв, нали?!

Град
    София
    За

Град
    в мазето ;dd
    аз съм ЗА униформите
    ЗА съм защото с тях е много по лесно и удобно .. няма всеки ден да се чудиш какво да облечеш по 42958523 часа а слагаш униформата раницата на гърба и тръгваш ( сиреч с нашето ) .. повечето хора не искат униформи защото ги правят грозни и от некачествени материали .. трябва да правят по качествени и хубави дрехи но да се вижда че е униформа .. символ на самото училище ... например в нашето даскало пуснаха униформи но никои не ги слага защото са отвратителни и от некачествен плат ' а училището до нас има страхотни униформи и всички им се радват и кефят директорът се е съобразил с това дали са подходящи за хора на такава младежка възраст и е направил правилно решение .. всеки ден са с униформи които са удобни и красиви
    ето така трябва да стане навсякъде но едва ли скоро ще се получи такова нещо така като гледам никои не е дълбоко заинтересован че да направи подобни стъпки

ЗА

За,но ако е избрана така,че да не ме е срам да я облека,например сив панталон и елече - такова нещо не бих сложил никога

Град
    Varna
    Твърдо за съм !!!! Трябва да има ... не могат всички да си позволят да са модерни ... просто така ставаме някак си по равни ... и еднакви ,което не е хубаво от друга страна ,но пък това си е само на училище за Бога

Супер фен Аватара на girl91
    Против!

Град
    Sofiя
    Т`ва,че има некви тъпи комплексарки дет гледат външния вид и с кви дрехи са облечени хората,за да им се подиграват незначи,че треа има униформи. Напълно съм ПРОТИВ това.Всеки има свободата да си се облича как иска.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    ПРОТИВ

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    Против.....

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Абсолютно ЗА съм. В моето даскало има униформи. Друго си е.
    И аз съм за! С това момиче сме от едно даскало, униформите ни са бели ризи, вратовръзки и черни панталони, от които ризите и вратовръзките могат да се закупят от даскало, панталон всеки си купува от където си реши (това е хубаво, защото няма вариант, в който панталона да седи зле)
    Аз не мога да разбера кво се превземате за тези униформи? Били гадни, всички били еднакви... Ти ако имаш малко фантазия и сложиш някой друг аксесоар можеш от униформата да създадеш дрешка, която изразява теб.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на lenito_sf
    против защото всеки има право на стил пък и много от униформите са много ГРОЗНИ !!!!!

Цитирай Първоначално написано от ~LoCc™~
    категорично против!!!
    My life is music !

Защо са ни униформите при положение ,че си купуваме дрехи специално за училище?Само за да ги перем и да се редим на опашка за да ме проверяват като беглец дали имам врътовръзка и т.н.Категорично НЕ !
    За да стигнеш където си тръгнал, не забравяй от каде идваш.

против съм,въпреки че ще е забавно да видиш някви к***и с униформи,но не си струва да си "жертвам дрехите"

благодаря ви за мнението ви има мн различни мнения но в повечето маи са за аз лично сам за да и не защото има едни фукли дет си купуват дрешки за 100 лв. да речем и се фукат пред всеки и това лично мен мн ме дразни за вас незнам но иначе сам за защото всеки си има правото да си покайе стила по обличане ако сте със смен подкрепетеме

За униформите съм , защото е по добре всички да сме си еднакви и да няма едната била фукла, другата била бедна...А и някои момичета идват на училище така облечени, че се едно са малки курвички!Най-добре е на даскало с униформи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си