- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- за или против сте за униформите ???
Напълно подкрепям..Първоначално написано от Eeyore1
![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
Аз съм против .. !!! Знам како е да си с уформа .. адски е тъпоо ! ... ПРОТИВВВ![]()
![]()
Напълно против,майка ми вика,че е по-добре със,защото няма да сме се отличавали и др. такива щуротий...
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Първоначално написано от Chefinkaaa
и защото ми писна от фукли..
in defense of our dreams...
Абсолютно ЗА съм. В моето даскало има униформи. Друго си е.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
+1Първоначално написано от Chefinkaaa
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
и да и небих носила ако са хубави...а и няма да се налага да си хабя новите дрехи за там(знаете как е в даскало..бях си купила нови дънки и още първия ден си лепнах дъвка е как да не се ядосаш
)а и наистина няма да го има това делене сякаш "виж я тая как се облякла виж я оная..) но ако са някви гадни
![]()
Cruel Intentions
[quote="does_it_matter"]и аз мисля такаПървоначално написано от Chefinkaaa
Против съм! А и не мисля че униформите ще променят това кой е фукла и кой не! Пак ще ги има тези на мене това ми седи по добре, моята раница е еди каква си .. Едни униформи не променят нищо, ако си повърхностен независимо с какво си облечен пак си си такъв, нали?!![]()
За![]()
аз съм ЗА униформите
ЗА съм защото с тях е много по лесно и удобно .. няма всеки ден да се чудиш какво да облечеш по 42958523 часа а слагаш униформата раницата на гърба и тръгваш (сиреч с нашето ) .. повечето хора не искат униформи защото ги правят грозни и от некачествени материали .. трябва да правят по качествени и хубави дрехи но да се вижда че е униформа .. символ на самото училище ... например в нашето даскало пуснаха униформи но никои не ги слага защото са отвратителни и от некачествен плат ' а училището до нас има страхотни униформи и всички им се радват и кефят директорът се е съобразил с това дали са подходящи за хора на такава младежка възраст и е направил правилно решение .. всеки ден са с униформи които са удобни и красиви
ето така трябва да стане навсякъде но едва ли скоро ще се получи такова нещо така като гледам никои не е дълбоко заинтересован че да направи подобни стъпки![]()
За,но ако е избрана така,че да не ме е срам да я облека,например сив панталон и елече- такова нещо не бих сложил никога
Т`ва,че има некви тъпи комплексарки дет гледат външния вид и с кви дрехи са облечени хората,за да им се подиграват незначи,че треа има униформи. Напълно съм ПРОТИВ това.Всеки има свободата да си се облича как иска.
И аз съм за! С това момиче сме от едно даскало, униформите ни са бели ризи, вратовръзки и черни панталони, от които ризите и вратовръзките могат да се закупят от даскало, панталон всеки си купува от където си реши (това е хубаво, защото няма вариант, в който панталона да седи зле)Първоначално написано от jghgh
Аз не мога да разбера кво се превземате за тези униформи? Били гадни, всички били еднакви... Ти ако имаш малко фантазия и сложиш някой друг аксесоар можеш от униформата да създадеш дрешка, която изразява теб.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
против защото всеки има право на стил пък и много от униформите са много ГРОЗНИ !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защо са ни униформите при положение ,че си купуваме дрехи специално за училище?Само за да ги перем и да се редим на опашка за да ме проверяват като беглец дали имам врътовръзка и т.н.Категорично НЕ !
За да стигнеш където си тръгнал, не забравяй от каде идваш.
против съм,въпреки че ще е забавно да видиш някви к***и с униформи,но не си струва да си "жертвам дрехите"![]()
![]()
![]()
![]()
благодаря ви за мнението ви има мн различни мненияно в повечето маи са за аз лично сам за да и не
защото има едни фукли дет си купуват дрешки за 100 лв.
да речем и се фукат пред всеки и това лично мен мн ме дразни за вас незнам
![]()
но иначе сам за защото всеки си има правото да си покайе стила по обличане
![]()
![]()
ако сте със смен подкрепетеме
![]()
За униформите съм , защото е по добре всички да сме си еднакви и да няма едната била фукла, другата била бедна...А и някои момичета идват на училище така облечени, че се едно са малки курвички!Най-добре е на даскало с униформи![]()