.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: .....

.....

миии....значи аз искам да разбера далии едно момче ме харесва щото аз го харесвам от 1 година и сме си фр и се виждаме секи ден и сички ми казват че и той ме харесва даже май верно по едно време ме захсваляше ама е многооо срамежлив и аз ми казах той и от преди тва май знаеше че го харесвам и като му казах преди 3 седмици и от тогава не ми говори само ако го питам нещо а се виждаме секи ден иии забравин да кажа че си има гадже от 2 г. ама имаше една мн дълга история и скъсаха и от 1 гл уш са заедно ама не се обичат май само заради натискането иии мн плсс кажете ми кво до правя :P

Като за начало си намери правилната тема!
    Някой беше казал: "Ако няма да правите секс,тази тема не е за тук"
    ....

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Град
    София

Re: .....

Цитирай Първоначално написано от effs
    миии....значи аз искам да разбера далии едно момче ме харесва щото аз го харесвам от 1 година и сме си фр и се виждаме секи ден и сички ми казват че и той ме харесва даже май верно по едно време ме захсваляше ама е многооо срамежлив и аз ми казах той и от преди тва май знаеше че го харесвам и като му казах преди 3 седмици и от тогава не ми говори само ако го питам нещо а се виждаме секи ден иии забравин да кажа че си има гадже от 2 г. ама имаше една мн дълга история и скъсаха и от 1 гл уш са заедно ама не се обичат май само заради натискането иии мн плсс кажете ми кво до правя :P
    Ами аз се извинявам, ама не можах да разбера много много от това което си написала ... И едва ли някой тук ще може да ти каже дали те харесва ... ако всъщност това беше въпроса ...
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Re: .....

Цитирай Първоначално написано от effs
    Значи ще ти дам важен съвет :
    1.Моля те, научи се да пишеш правилно и смислено , защото ми бяха нужни 5 мин. за да разбера какво аджаба си написала.
    2.Не разбрах къде е проблема , че си е имал гадже или че не ти говори

Град
    XaCkoBo
    Аз честно казано не разбрах и грам от това което си написала Ако може напиши го разбираемо за всички не само за себе си
    Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!

htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f

Авторке по начина ти на изразяване си на 12-13...Ми питай го дали те харесва, ако да-се зимайте и к'во толкова...
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Мини си теста след 7ми клас и пак ела да пи6е6

Цитирай Първоначално написано от sLaDkytyyy zOrince
    Мини си теста след 7ми клас и пак ела да пи6е6
    не е ли много напред...

Наистина абсолютно нищо не се разбира от това...

имам усещането 4е създателят на темата е 12 годи6но "емо" слу6ащо Tokio Hotel and Avril..Ем ай райт?

Еми сигурно е около 13 или 14 годишна, която още незнае за какво става въпрос...

п.п. Въобще тая тема, за кво е в тоя раздел?!

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Мале мале мале....какво е това чудо бре! Хайде като за начало да започнем да използваме главни букви и препинателни знаци, а по-нататък ще преминем и на правописа. Може ли да си толкова малоумна и да не можеш да напишеш 2 реда като хората. То е ясно, че те треска яко хормона, ама все пак...Знам, че иначе можеш да си пишеш, ама "то по форумите може и на никой не му прави впечатление", но все пак пробвай да се постараеш. Защото не всички са малоумници и еднакви...
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Научи се да пишеш. Нищо не се разбира. И другия път гледай да улучиш раздела.

Не знам дали съм разбрала правилно .. но ако момчето си има приятелка от 2 години, къде се редиш и ти мила моя?!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си