миии....значи аз искам да разбера далии едно момче ме харесва щото аз го харесвам от 1 година и сме си фр и се виждаме секи ден и сички ми казват че и той ме харесва даже май верно по едно време ме захсваляше ама е многооо срамежлив и аз ми казах той и от преди тва май знаеше че го харесвам и като му казах преди 3 седмици и от тогава не ми говори само ако го питам нещо а се виждаме секи дениии забравин да кажа че си има гадже от 2 г. ама имаше една мн дълга история и скъсаха и от 1 гл уш са заедно ама не се обичат май само заради натискането
иии мн плсс кажете ми кво до правя
:P
Ами аз се извинявам, ама не можах да разбера много много от това което си написала ... И едва ли някой тук ще може да ти каже дали те харесва ... ако всъщност това беше въпроса ...Първоначално написано от effs
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Значи ще ти дам важен съвет :Първоначално написано от effs
1.Моля те, научи се да пишеш правилно и смислено , защото ми бяха нужни 5 мин. за да разбера какво аджаба си написала.
2.Не разбрах къде е проблема , че си е имал гадже или че не ти говори![]()
Аз честно казано не разбрах и грам от това което си написала![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако може напиши го разбираемо за всички не само за себе си
![]()
Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!
htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f
Авторке по начина ти на изразяване си на 12-13...Ми питай го дали те харесва, ако да-се зимайте и к'во толкова...
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
не е ли много напред...Първоначално написано от sLaDkytyyy zOrince
Наистина абсолютно нищо не се разбира от това...![]()
имам усещането 4е създателят на темата е 12 годи6но "емо" слу6ащо Tokio Hotel and Avril..Ем ай райт?
Еми сигурно е около 13 или 14 годишна, която още незнае за какво става въпрос...![]()
п.п. Въобще тая тема, за кво е в тоя раздел?!![]()
Мале мале мале....какво е това чудо бре! Хайде като за начало да започнем да използваме главни букви и препинателни знаци, а по-нататък ще преминем и на правописа. Може ли да си толкова малоумна и да не можеш да напишеш 2 реда като хората. То е ясно, че те треска яко хормона, ама все пак...Знам, че иначе можеш да си пишеш, ама "то по форумите може и на никой не му прави впечатление", но все пак пробвай да се постараеш. Защото не всички са малоумници и еднакви...![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Научи се да пишеш. Нищо не се разбира. И другия път гледай да улучиш раздела.
Не знам дали съм разбрала правилно .. но ако момчето си има приятелка от 2 години, къде се редиш и ти мила моя?!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii