Очевидно поста и анкетата ми са насочени към тези, които не слушат и по-скоро мразят чалгата като мене. За мен това е висша форма на простотия, от която ми се повдига. За съжаление е толкова плъзнала в нашето общество, че колкото и да бягам от нея, зная някои песни на Азис и други поп фолк дейци. За мен влизането в чалга заведение е дълбоко под достойнството ми, и нещо от което бих се срамувал ако направя. Ако ще и най-красивата жена да ме накара да отида и после секса да е в кърпа вързан не бих го направил. Та въпросът ми към Вас е, бихте ли се унижили да влезнете в чалга заведение заради любим човек или заради обект на свалки? Склонни ли сте на такъв компромис?
Спомням си как последния 8-ми декември с колегите го ударихме на нощен живот. Като по чудо се събрахме всички в един ресторант, но после 70% от тях отидоха на чалга заведения, другите се прибраха, а аз и друг колега, понеже имаме по-странни музикални вкусове отидохме на Псай транс парти /музика с която съм закърмен и продължавам да слушам до днес/ и се изкефихме много яко. Хайде споделете мнение.