.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли се унижили да влезете в чалга заведение заради любим човек или обект на свалки?

Гласували
213. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

140 65,73%
  • Не

73 34,27%
Отговор в тема
Страница 2 от 11 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 275

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Определено не!Ако дадения обект харесва тази музика, а аз не - как ще се разбираме тогава?Ние трябва постоянно да се караме заради музиката, което обезсмисля връзката напълно.Тези, които си я харесват, да си я слушат - никой не им е забранил по никакъв начин, но това не означава, че тези, които я мразят, са комплексари и т.н.Просто всеки човек си има различен вкус и предпочитание към музиката и ние нямаме право да съдим или обиждаме тези, които не слушат нашия стил.Иначе защо има толкова различни стилове в музиката?

Бих се прежалила ако си заслужава

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    se edno da vlqza v metalllski klub po smartno ne vlizammmmmmmm ama 4alga ne otkazvam
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ако той настоява ще влезна,но такова нещо досега не се е случвало,защото и двамата си падаме по хаус

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Какво пък толкова унизително има да влезеш в чалга заведение. Това са лигави работи. Това, че си посетил такова място не те прави "чалгар"... Не се превземайте.
    Да..
    За мен е тъпо да се ограничаваш в каквото и да било.

Щом не можеш да се забавляваш на такава музика какво ще правиш с гаджето си!!? Закакво ще бъдеш с нея при положение, че нощния живот също ще е значим фактор във връзката ви, а той ако липсва само защото не можете да отидете в едно и също заведение , ще тряа да търсите смисъл във връзката си другаде.
    Баси ква глупост написах.

Мноо ме кефи това, което казваш "ЗА МЕН Е УНИЖЕНИЕ" ала бала
    Красивото беше там, че поне пак имаш мнение....
    И черната слава пак е слава!

Излагаш се.....

Цитирай Първоначално написано от Blo0dyBitch
    защо бих си причинила нещо,което не ти доставя удоволствие?!
    Лесно да хулиш и обиждаш и да се изтъкваш като НАЙ-, НАЙ- и да си живееш в собствените предразсъдъци и самичка да се ограничаваш.
    Прекалено лесно е..
    Малко хора бих успяли да преборят "страховете' си ако мога така да го нарека..

п.п. сори, спрях да влизам в любов от доста време, ама днес по някво любопитство реших да влеза и изписах супер мноо глупости. Извинявайте ме, няма повече

Да,бе,да,то по тая логика никой не ходи,като ви чета мненията
    а са претъпкани..ххаха
    от такива дето ''мразели чалгата''

Що за ограничено мислене имат повечето хора тук?
    Както преди съм казвала - в този форум всички са перфектни - красиви, не изневеряват, умни, не слушат чалга. (Нещо, което се смята за добро качество, а всъщност е поредната незначителна простотия) В такъв случай, как заведенията, пускащи този тип музика, се 'пръскат по шевовете'?

Ако дадения обект харесва тази музика, а аз не - как ще се разбираме тогава?Ние трябва постоянно да се караме заради музиката, което обезсмисля връзката напълно
    Нима определяш даден човек по музиката, която слуша? Нима ще зарежеш някое приятелство, защото някой е фен на чалгата?
    Като гледам повечето коментари.. се отчайвам. Слънчице си го каза много точно - 'Твърде насериозно се взимате'.

Директен отговор - да, бих, ама хипотетичната вероятност да ми се наложи клони към нула

hottie
    Guest
    Ами - не няма да отида на чалга заведение, защото момчето, с което съм или ще съм няма да слуша чалга. Имам приятели, които слушат от време на време чалга и не ги отхвърлям, но не мога да се разбирам толкова добре с човек, който харесва тази музика, че да ми е гадже. Едни от най-хубавите ми мигове с моето момче е да си слушаме заедно музика вечер. Е как ще стане ако той слуша чалга ! Може да ви се стурва ограничено, но какво да се прави.
    Иначе в подобно заведение съм влизала веднъж от любопитство, простотията беше навсякъде, беше ужасяващо. Няк'ви кючеци на масата, тресат се цици,паласки мирише на пот ииии се мятат няк'ви безумни салфетки - мъже по ланци, жени с претрупан грим ...

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Аааааа......the_hottie.......ти изкърти фаянса!!! Толкова детайлно го описа, че си го представих и повърнах
    Но, съм съгласен с теб - КОЕЕТО СИ Е ТАКА, ТАКА СИ Е!!!
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

hottie
    Guest
    чак на мен ми стана гадно като си го прочетох

Град
    А представяш ли си, че има хора за които този начин на забавление е идеала за петък вечер или събота, или за когато и там да е! Как да не им се радваш на чалгарите...ама както казваше Карбовски - Интелигентния човек не може да има нищо против чалгата, това е като да се опитваш да оперираш висока температура! А пък аз винаги съм казвал, че селенията не е географско определение, а начин на мислене и на поведение!!!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Мда странно защо ли след като слушам чалга съм приета по първо желание (психология) от 120 човека от цял свят в Дрезден?
    Сигурно защото съм тъпа и проста нали?
    Пък и кой е казал че човек може да слуша само един стил?
    Ти изобщо знаеш ли значението на думата "тесногръд"? Как може аз дето уважавам всички стилови и хората които ги слушат независимо дали ми харесват или не да съм "тесногръда" ама ти дето определяш и съдиш хората заради музикалните им предпочитания да си широко скроен?
    Много глупости се изписаха в тая тема и не мога да разбера какъв ви е проблема. Аз лично си пускам чалга от време на време просто защото повечето текстове са супер забавни и ме карат да се смея а музиката е ритмична и мога да си денся на нея. Проблемът е къде? Аз за разлика от някои други хора не се мисля за нещо повече просто защото отричам нещо което не познавам (защото съм сигурна че не сте слушали чалга) и не съдя хората защото са различни от мен.

Не мисля, че любимия или обекта ми на свалки би харесвал този род музика...
    така че не би ми се наложило...
    а ако света се побърка съвсем и се изправя срещу това... май не бих,
    защотоооо тази музика ме кара да се чувствам странно и не на място...
    тя не ме харесва

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Crowley
    А представяш ли си, че има хора за които този начин на забавление е идеала за петък вечер или събота, или за когато и там да е! Как да не им се радваш на чалгарите...ама както казваше Карбовски - Интелигентния човек не може да има нищо против чалгата, това е като да се опитваш да оперираш висока температура! А пък аз винаги съм казвал, че селенията не е географско определение, а начин на мислене и на поведение!!!
    Абе не, всеки си има собствен начин на забавление и на убиване на времето. Нямам нищо против стига всеки да се съобразява с другия. Но и много хора, които слушат чалга не се съобразяват с нас, защото например на 8ми декември се слуша САМО чалга. Поне при нас. И дори да искаш да си пуснеш друга песен всички те гледат накриво, сядат си по местата и като свърши пак я сменят Трябва и едните и другите да се съобразяват, защото излиза, че хората които слушат чалга са за оплакване.
    А не е ! На нас това ни се налага постоянно - по телевизията, радиото, улицата,списанията,вестниц ите,билбордовете, заведенията и купоните. Много повече са чалга заведенията отколкото рок заведенията.
    Някой питал ли ме е мен дали искам да си отглеждам детето в страна, където простащината е на показ!!??Където ми се размята пред лицето билборда на Галена по дини с дупка на оная й работа(с извинение!!)????????????

Град
    Това дали си приета в Дрезден, Сорбоната или където и да е не говори изобщо дали си интелигентен човек, или дали си широко скроена. Фактът, че го споменаваш без време и не на място говори, че обичаш да се самоизтъкваш. Ама ти ги разбираш повече тия неща, ти си психоложката! Айде няма нужда да си обясняваме какво е влиянието върху подрастващото поколение на тая "музика", опс пак извинявай - пак навлизам в твоята територия...айде после да не ми обясняват как била весела и забавна музика и как била за маса! Ти, госпожице начетена и широкоскроена, предполагам знаеш какво означава и от къде поизлиза думата чалга? А? Ако не, само да те светна, на цигански идва от "шалджъ" което значи "пея". Второ, отново би трябвало да знаеш, че същите тия, които са я измислили тая музика са ни тровили и мъчили 5 века. Да знам, минало и бля бля бля, да ама не! Защото сигурно не знаеш, ама когато са идвали турските воиски да вземат предците ни за еничари (предполагам знаеш какво означава) пред тях е вървял оркестър, който е свирел точно тия мазнички, турски, гнусни, ориенталски ритми пред които сега вие благовеете...Е, няма да стане, всеки който има поне малко чувство за националнма идентичност би трябвало поне да се замисли над тия неща. Въпреки, че какво ли ти ги обяснявам на теб, та ти си една от ония които заминават, "защото тук е трудно"! Там живота е уреден! Майната ви на всички, които избрахте лесния път и си бихте камшиците, загърбвайки всичко родно!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Абе не, всеки си има собствен начин на забавление и на убиване на времето. Нямам нищо против стига всеки да се съобразява с другия. Но и много хора, които слушат чалга не се съобразяват с нас, защото например на 8ми декември се слуша САМО чалга. Поне при нас. И дори да искаш да си пуснеш друга песен всички те гледат накриво, сядат си по местата и като свърши пак я сменят Трябва и едните и другите да се съобразяват, защото излиза, че хората които слушат чалга са за оплакване.
    А не е ! На нас това ни се налага постоянно - по телевизията, радиото, улицата,списанията,вестниц ите,билбордовете, заведенията и купоните. Много повече са чалга заведенията отколкото рок заведенията.
    Някой питал ли ме е мен дали искам да си отглеждам детето в страна, където простащината е на показ!!??Където ми се размята пред лицето билборда на Галена по дини с дупка на оная й работа(с извинение!!)????????????
    Еми не е като да не си права.. И аз не одобрявам НАЛАГАНЕТО на даден стил а пък и в БГ имам чувството че нищо друго не се слуша! Има 100 музикални канала за поп фолк...
    Аз живея в чужбина. На мен чалгата ми напомня на моментите в България, на приятелите, на купоните... Защото и в мойта компания след третата чашка се пускат кючеци само дето на мен това изобщо не ми пречи
    Дразни ме само че всички които слушат чалга биват заклеймявани като прости, нечистоплътни, курви и не знам и аз какво още. Нещата далеч не са такива. Пък и не слушам САМО това. За мен музиката е посто музика... Пускам си песните според това в какво настроение съм а не дали е метъл, хип хоп, рок или нещо друго.
    Музиката не определя даден човек

Mr.Crowley
    няма да се разправям с тебе. Само да поясня че от 10 години не живея в Бъгария.

ама квото се превземата амаа... унижение е да влезнеш някъде където пускат чалга така ли? хахахах и както го правите все едно е баси и жертвата

Град
    Аз също не искам да се разправяме. В общи линии тази тема е неизчерпаема и можем да си говорим алабализми до другата седмица. Имам само един съвет към теб, с най-добри чувства разбира се, след като живееш в чужбина от дълго време накарай някой близък да ти изпрати книгата на Антон Дончев "Време разделно" и си я чети от време на време. Примерно когато ти домъчнее за БГ!
    Поздрави

Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Що за ограничено мислене имат повечето хора тук?
    Както преди съм казвала - в този форум всички са перфектни - красиви, не изневеряват, умни, не слушат чалга. (Нещо, което се смята за добро качество, а всъщност е поредната незначителна простотия) В такъв случай, как заведенията, пускащи този тип музика, се 'пръскат по шевовете'?

Ако дадения обект харесва тази музика, а аз не - как ще се разбираме тогава?Ние трябва постоянно да се караме заради музиката, което обезсмисля връзката напълно
    Нима определяш даден човек по музиката, която слуша? Нима ще зарежеш някое приятелство, защото някой е фен на чалгата?
    Като гледам повечето коментари.. се отчайвам. Слънчице си го каза много точно - 'Твърде насериозно се взимате'.
    ей тва е истината + 1 000 000 000

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Еми не е като да не си права.. И аз не одобрявам НАЛАГАНЕТО на даден стил а пък и в БГ имам чувството че нищо друго не се слуша! Има 100 музикални канала за поп фолк...
    Аз живея в чужбина. На мен чалгата ми напомня на моментите в България, на приятелите, на купоните... Защото и в мойта компания след третата чашка се пускат кючеци само дето на мен това изобщо не ми пречи
    Дразни ме само че всички които слушат чалга биват заклеймявани като прости, нечистоплътни, курви и не знам и аз какво още. Нещата далеч не са такива. Пък и не слушам САМО това. За мен музиката е посто музика... Пускам си песните според това в какво настроение съм а не дали е метъл, хип хоп, рок или нещо друго.
    Музиката не определя даден човек

Mr.Crowley
    няма да се разправям с тебе. Само да поясня че от 10 години не живея в Бъгария.
    Разбирам какво искаш да кажеш Виж - не мога да сложа всички под един знаменател, разбира се. Има и умни и готини хора, които слушат чалга. Тук веднага се сещам за krem4eto, която всъщност ме убеди в това. Както и един приятел, който изведнъж прослуша чалга..ей така от нищото. Ама какво да направя. Няма да приключа отношенията си с него заради това.
    Но аз тези хора ги разделям на две групи - едните, които си слушат кротко кротко от време на време и другите, които киснат по заведенията, обличат се като ку*рви, подражават нон стоп на Анелия,Камелия и всичките ... ия и вече го приемат прекалено на сериозно ми се струва.
    Но на мен просто цялата тази чалга ми идва в повече.Няма такава простащина като у нас никъде другаде ми се струва.

Не може ли просто тази "музика" да се слуша кротко, кротко без да се пропагандира, рекламира..вече имам чувството,че това е най-важното в България. И тези хора ги наричаме звезди. Те ни представляват в момента

В нашата мила държава НИЩО не е наред. Ама абсолютно нищо. Ако ми намерите нещо, което да е наред, то браво!
    А, сетих се. От време на време идват добри групи... И толкова!

Тъй че чалгата е просто поредния симптом, нищо повече.
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Е, любимият човек не слуша чалга, така че нямам този проблем.
    Не бих влязла в такова заведение. Ако искам да се видя с него, но е върл чалгар, любител на клубове тип Дай-Дай (макар че като си представя аудиторията там, трудно бих харесала някой дори за обикновен познат) и не би възприел моята музика - бих се срещнала с него примерно в някое кафене, където пускат поп примерно - неутрална територия. Или в някой парк.
    И аз като Хоти не съм фенка на пропагандата на този тип... 'музика'. Определено не ми харесва факта, че всеки втори билборд е с някоя фолк дива, както и факта, че имам чувството, че в рекламите на български продукти умишлено се избира лице от тези среди...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Цитирай Първоначално написано от samoubiika
    Не бих!
    Аз съм човек на рока,хеви метала,хип-хопа,р&би-то...какво е това чалга клуб.
    Аз не влизам заради брат си в Planeta Payner пък камо ли за човек с който не виждам бъдещето си ;д;д тфа е ебати ташака.Аре моля ви се
    Ха - ха човеко на рока, хеви метала и т.н.Всички сте почти еднакви и тесногръди...И на мене първата ми природа е метала но обаче като изляза вечер на диско аз директно забивам в чалгата за да мога да си изкарам супер...И направи една грешка - ти не си човек на рока и т.н.
    Ти си жена на рока,хеви метала и т.н. !!!!!!!

е ама и ти си много зле жените не са ли хора уее "Метълчеее"?!
    не скушам чалга и това да вляза в чалга клуб е като да вляза в стрийптиз и целия град да ме види...НЕ МЕРСИ!
    не ми харесват тези заведенийца и не ми е приятно там за това не ходя там и любомият ми човек ъщо не би отишал тамн иначе нямаше да ми е любим човек следователно няма да ми се налага да го последвам..
    in defense of our dreams...

Град
    Според мен и двамата сме в голяма заблуда ама айде...човек на рока и метъл музиката никога не би наредил тези стилове до хип хоп и RnB

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си