.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли се унижили да влезете в чалга заведение заради любим човек или обект на свалки?

Гласували
213. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

140 65,73%
  • Не

73 34,27%
Отговор в тема
Страница 5 от 11 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 275
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Alderis, аз статистика не съм учила от 10 клас, а и там беше 1 засукан пич, който сваляхме непрекъснато

А иначе за нервостта-аз съм си нервна от дете, когато чалгата не съществуваше......даже като слушам се отпускам повече. Изобщо не ме напряга. Напрягам се като ми се налага да изслушам 4 минутна песен от друг жанр......А за техно и 30 секунди са способни да ме доведат до побъркване.

Град
    Sofiя
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Alderis, аз статистика не съм учила от 10 клас, а и там беше 1 засукан пич, който сваляхме непрекъснато

А иначе за нервостта-аз съм си нервна от дете, когато чалгата не съществуваше......даже като слушам се отпускам повече. Изобщо не ме напряга. Напрягам се като ми се налага да изслушам 4 минутна песен от друг жанр......А за техно и 30 секунди са способни да ме доведат до побъркване.
    На същото мнение съм.Значи работа в една пицария,като сервитьорка(уж само за лятото но как и да е)и там не пускаме чалга а денс...Има хубави песни дето пускаме но и такива дет толко ме напрягат,че незнам как издължам 13 часа да слушам това.

Град
    В облаците
    Не бих го направила, защото човек трябва да има някакъв стил и да следва интересите си. Щом вече имам изградено мнение против чалгата, никакви условия не биха ме убедили да престъпя границата на достойнството си.
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

к'фо шъ се унижавам , а съм си чалгар

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Като коне с капаци стее жалки сте ниокга няма да влезна и кфо ще рече тва пфф има някой мн смислени текстове на чалга изпълнители и не виждам нищо унижаващо в това да идеш в чалга клуб пък и мн по яко е от колкото да слушам менсън или там някои подобен на него който се дере и крещи като луд и да ме заболи главата пък ако си превеждам и текстовете сиг ще и поварна..

Град
    Sofiя
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Като коне с капаци стее жалки сте ниокга няма да влезна и кфо ще рече тва пфф има някой мн смислени текстове на чалга изпълнители и не виждам нищо унижаващо в това да идеш в чалга клуб пък и мн по яко е от колкото да слушам менсън или там някои подобен на него който се дере и крещи като луд и да ме заболи главата пък ако си превеждам и текстовете сиг ще и поварна..
    Ето още един,който е на мойто мнение.Вие много присърце сте се взели.Кво е това,че щяло да ви е под достойнството? Пффф

Тука за метъла съм съгласен, има някои много извратени неща, но останалото...
    Основната причина, поради която никога няма да влеза в чалготека, е защото съм загрижен за душевното си здраве!
    Amantes amentes

Град
    Свищов
    По същата причина мен не можеш да ме видиш на хаус или техно парти

има някой мн смислени текстове на чалга изпълнители
    Нещо не се сещам за такъв...

менсън или там някои подобен
    Видя ли ся к'о стана...Менсън не е метъл, а е алтернатив, който както 90% от всеки стил на тая планета води началото си от рок-а...дай да не задълбаваме в тая посока, щото и ваще знания по темата са малко, а и аз лесно ще оборя всеки ваш аргумент и ептен ще оспамим темата...да кажем че всеки има собствен стил музика и не разбира стиловете на останалите...

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    По същата причина мен не можеш да ме видиш на хаус или техно парти
    Е нали много обичаше твойто момче...ако тои те помоли ко праим??
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Град
    Свищов
    О, той не ги понася също. Щом в "Карлуш"(абсолютна метълска дупка) съм ходила с него и то не е път, значи го обичам достатъчно. Ще отида много ясно, ако искам тази вечер да сме двамата. Общо взето във всяка дупка бих се навряла щом съм с него. Мога така да се абстрахирам от музика, пространство, обстановка....само да не мирише гадно, че съм много чувствителна по въпроса.

Град
    Враца
    Пфф... кво значение има музиката? Баси, като почннете да се пренасяте...
    еlsy

Град
    Пловдив
    Има разлика от чалга и мазни кючеци АЗ СЛУШАМ ЧАЛГА и не ме е срам от тва..има една песен дето се пее "..знам че ги мразиш,толкова ги мразиш,че знаеш песните им до една!" Не е унизително да слушаш чалга,айде седни и пии спосойно една ракия на ония железарии дето се едно си хванал електрожена и се опитваш да нарешеш "Титаник" за вторични суровини
    ChoCoGirL..!

Би трябвало да си търсиш човек от твоята категория..а не под нея..и след като мнението ти за чалгата е такова, не е нормално да бъдеш заинтересован, освен физически, от същество, слушащо чалга..а за физическото, man, навсякъде другаде може да се намери каквото и да е друго същество по-умно от чалгаджия(::
    И в тази насока: не, не бих влязла, няма кого да търся там!

Цитирай Първоначално написано от Alderis
    Е нали не слушаш чалга?!
    Как тогава знаеш текста на всяка чалга песен!?!?

Цитирай Първоначално написано от Bee*
    Е нали не слушаш чалга?!
    Ще не ще, ще знае некои текстове, защото е бил неволна жертва на чалгата. Вървиш си по улицата, и некой засилил чалгата от колата. Искаш да спиш и съседите ти - селяни правят купон, и съответно чалгата до дупка. Идеш на механа да слушаш народна музика, ония надупят чалгата. Е ТЕ ТОВА Е ПРОСТАЩИНАТА В БЪЛГАРИЯ!
    Amantes amentes

Цитирай Първоначално написано от Attila_The_Hun
    Е нали не слушаш чалга?!
    Ще не ще, ще знае некои текстове, защото е бил неволна жертва на чалгата. Вървиш си по улицата, и некой засилил чалгата от колата. Искаш да спиш и съседите ти - селяни правят купон, и съответно чалгата до дупка. Идеш на механа да слушаш народна музика, ония надупят чалгата. Е ТЕ ТОВА Е ПРОСТАЩИНАТА В БЪЛГАРИЯ!
    Преди да го отговаряш на нещо го прочети!!
    ТО е ясно,че всеки е чувал поне 1 чалга песен,но той говори,че от ВСИЧКИ няма нито една стойностна!

hottie
    Guest
    Е нали не слушаш чалга?!
    Еее и аз да съм съгласна с Attila

Град
    Саламанка,Испания
    Всички сме по малко чалгари стига ми се правихте на светци ... чалгата събира хората,виждал съм как метъли,рапъри,емота танцуват на чалга - така че - удряй гюбека и се весели,за това е живота!
    Reality is wrong,dreams are for real.

Цитирай Първоначално написано от Armani_P
    Всички сме по малко чалгари стига ми се правихте на светци ... чалгата събира хората,виждал съм как метъли,рапъри,емота танцуват на чалга - така че - удряй гюбека и се весели,за това е живота!
    напълно съм съгласна...най-яките купони стават с чалга..независимо каква муцзика слушаш.
    и да,аз бих влязла..не само заради свалка или любим,но и просто да си изкарам супер.

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Armani_P
    Те тва е изказване! Никой не слушал, амаа... тва си е българската музика и искате или не ще ви се налага да я слушате Не знам защо вече се разделихте на чалгари, метъли, рапъри и т.н... Обаче най са ми забавни тия, дет като чуят чалга и почнат да се пренасят, да си запушват ушите... да приказват как щели да повърнат... но иначе знаят перфенктно кой я пее песента Еххх...
    еlsy

Как няма да знаем бе, нали постоянно ни заливате отвсякъде....та не ми разправяйте глупости "всеки да си слушал каквото иска"....как, като отвсякъде се лее текст тип "напипай го™". При останалите стилове музика и да го има това натрапване - далеч по-малко е.

anonymous485803
    Guest

Re: Бихте ли се унижили да влезете в чалга заведение заради

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa

Много си издухан мойто момче.Бягай на село да пасеш козичките като не ти отърва чалгата.Това е новата музика,няма да намериш заведение или дискотека в което да не пускат чалга.И на мене отначало не ми допадаше,но след това и свикнах.Няма музика която да докосва по-добре душата ти (говоря за поп-фолк баладите).Ако за тебе това е унижение знай че си супер задръстено копеле и такова ще си останеш.
    Който не харесва чалга е издухан и да ходи да си слуша разните там трансове,метъли и габа.Точка.
    http://philosophy.log.bg/article.php...ticle_id=12449
    Дано да има повече хора като тебе

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Проклети позьори, лицемери, голяма интелигенция сте, че да не ходите по чалга клубове както селяните правели. Хората отиват там с компания да пийнат, да се забавляват, да потанцуват, да не говорим че мелодията е чудесна за танци, и че текстовете са именно за купони, и за отношението между мъжа и жената. Къде на маса без чалгийца?
    През оная работа ми е колко високо-интелигетни и смислени са текстовете, нито ми пука дали изпълнителки са прости силиконки или са като марая кери. Чалгате е музика за забавление, в нея е духа на купона. Не става за избиване на комплекси, както някой от останалите стилове.
    Това е болестно състояние, веднъж да идеш на чалга клуб и после да ревеш че не понасяш музиката, или да наричат останалите тъпаци, че ходели там.
    Абсолютно съм забелязал, че поне 80% от хората, които не слушат чалга, или не се вписват в компанийте, или са комплексирани, а останалите 20% може да не им допада музиката, но поне не реват и не се правят на интелигенция, като псуват чалгарите.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Е нали не слушаш чалга?!
    Еее и аз да съм съгласна с Attila
    Е ще дойдеш ти на мойто мнение.
    Amantes amentes

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Проклети позьори, лицемери, голяма интелигенция сте, че да не ходите по чалга клубове както селяните правели. Хората отиват там с компания да пийнат, да се забавляват, да потанцуват, да не говорим че мелодията е чудесна за танци, и че текстовете са именно за купони, и за отношението между мъжа и жената. Къде на маса без чалгийца?
    През оная работа ми е колко високо-интелигетни и смислени са текстовете, нито ми пука дали изпълнителки са прости силиконки или са като марая кери. Чалгате е музика за забавление, в нея е духа на купона. Не става за избиване на комплекси, както някой от останалите стилове.
    Това е болестно състояние, веднъж да идеш на чалга клуб и после да ревеш че не понасяш музиката, или да наричат останалите тъпаци, че ходели там.
    Абсолютно съм забелязал, че поне 80% от хората, които не слушат чалга, или не се вписват в компанийте, или са комплексирани, а останалите 20% може да не им допада музиката, но поне не реват и не се правят на интелигенция, като псуват чалгарите.
    Добре господин некомплексиран чалга-интелигенте! Ако искаш мога да ти викна трима професора по музика, двама теоретици и един композитор, да ти направят анализ на няколко чалга парчета и да им направят естетическа оценка. Предварително знам какъв ще е крайния резултат - чалгата не струва. Елементарна хармония, никакви динамични нюанси, елементарна структура и често малоумен текст. Нищо стойностно.
    Amantes amentes

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си