- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се унижили да влезете в чалга заведение заради люби
Alderis, аз статистика не съм учила от 10 клас, а и там беше 1 засукан пич, който сваляхме непрекъснато![]()
А иначе за нервостта-аз съм си нервна от дете, когато чалгата не съществуваше......даже като слушам се отпускам повече. Изобщо не ме напряга. Напрягам се като ми се налага да изслушам 4 минутна песен от друг жанр......А за техно и 30 секунди са способни да ме доведат до побъркване.
Не бих го направила, защото човек трябва да има някакъв стил и да следва интересите си. Щом вече имам изградено мнение против чалгата, никакви условия не биха ме убедили да престъпя границата на достойнството си.
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
к'фо шъ се унижавам , а съм си чалгар![]()
Като коне с капаци стее жалки сте ниокга няма да влезна и кфо ще рече тва пфф има някой мн смислени текстове на чалга изпълнители и не виждам нищо унижаващо в това да идеш в чалга клуб пък и мн по яко е от колкото да слушам менсън или там някои подобен на него който се дере и крещи като луд и да ме заболи главата пък ако си превеждам и текстовете сиг ще и поварна..![]()
Тука за метъла съм съгласен, има някои много извратени неща, но останалото...Първоначално написано от Rofl4e
Основната причина, поради която никога няма да влеза в чалготека, е защото съм загрижен за душевното си здраве!
Amantes amentes
По същата причина мен не можеш да ме видиш на хаус или техно парти![]()
Нещо не се сещам за такъв...Първоначално написано от Rofl4e
Видя ли ся к'о стана...Менсън не е метъл, а е алтернатив, който както 90% от всеки стил на тая планета води началото си от рок-а...дай да не задълбаваме в тая посока, щото и ваще знания по темата са малко, а и аз лесно ще оборя всеки ваш аргумент и ептен ще оспамим темата...да кажем че всеки има собствен стил музика и не разбира стиловете на останалите...Първоначално написано от Rofl4e
Е нали много обичаше твойто момче...ако тои те помоли ко праим??Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
О, той не ги понася също. Щом в "Карлуш"(абсолютна метълска дупка) съм ходила с него и то не е път, значи го обичам достатъчно. Ще отида много ясно, ако искам тази вечер да сме двамата. Общо взето във всяка дупка бих се навряла щом съм с него. Мога така да се абстрахирам от музика, пространство, обстановка....само да не мирише гадно, че съм много чувствителна по въпроса.
Пфф... кво значение има музиката? Баси, като почннете да се пренасяте...![]()
еlsy![]()
Има разлика от чалга и мазни кючециАЗ СЛУШАМ ЧАЛГА и не ме е срам от тва..има една песен дето се пее "..знам че ги мразиш,толкова ги мразиш,че знаеш песните им до една!" Не е унизително да слушаш чалга,айде седни и пии спосойно една ракия на ония железарии дето се едно си хванал електрожена и се опитваш да нарешеш "Титаник" за вторични суровини
![]()
![]()
![]()
ChoCoGirL..!
Би трябвало да си търсиш човек от твоята категория..а не под нея..и след като мнението ти за чалгата е такова, не е нормално да бъдеш заинтересован, освен физически, от същество, слушащо чалга..а за физическото, man, навсякъде другаде може да се намери каквото и да е друго същество по-умно от чалгаджия(::
И в тази насока: не, не бих влязла, няма кого да търся там!![]()
Е нали не слушаш чалга?!Първоначално написано от Alderis
Как тогава знаеш текста на всяка чалга песен!?!?
Ще не ще, ще знае некои текстове, защото е бил неволна жертва на чалгата. Вървиш си по улицата, и некой засилил чалгата от колата. Искаш да спиш и съседите ти - селяни правят купон, и съответно чалгата до дупка. Идеш на механа да слушаш народна музика, ония надупят чалгата. Е ТЕ ТОВА Е ПРОСТАЩИНАТА В БЪЛГАРИЯ!Първоначално написано от Bee*
Amantes amentes
Преди да го отговаряш на нещо го прочети!!Първоначално написано от Attila_The_Hun
ТО е ясно,че всеки е чувал поне 1 чалга песен,но той говори,че от ВСИЧКИ няма нито една стойностна!
Еее и аз да съм съгласна с AttilaПървоначално написано от Attila_The_Hun
![]()
Всички сме по малко чалгари стига ми се правихте на светци ... чалгата събира хората,виждал съм как метъли,рапъри,емота танцуват на чалга - така че - удряй гюбека и се весели,за това е живота!![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
напълно съм съгласна...най-яките купони стават с чалга..независимо каква муцзика слушаш.Първоначално написано от Armani_P
и да,аз бих влязла..не само заради свалка или любим,но и просто да си изкарам супер.
Те тва е изказване!Първоначално написано от Armani_P
Никой не слушал, амаа... тва си е българската музика и искате или не ще ви се налага да я слушате
Не знам защо вече се разделихте на чалгари, метъли, рапъри и т.н...
Обаче най са ми забавни тия, дет като чуят чалга и почнат да се пренасят, да си запушват ушите... да приказват как щели да повърнат... но иначе знаят перфенктно кой я пее песента
Еххх...
еlsy![]()
Как няма да знаем бе, нали постоянно ни заливате отвсякъде....та не ми разправяйте глупости "всеки да си слушал каквото иска"....как, като отвсякъде се лее текст тип "напипай го™". При останалите стилове музика и да го има това натрапване - далеч по-малко е.
http://philosophy.log.bg/article.php...ticle_id=12449Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Дано да има повече хора като тебе![]()
![]()
Проклети позьори, лицемери, голяма интелигенция сте, че да не ходите по чалга клубове както селяните правели. Хората отиват там с компания да пийнат, да се забавляват, да потанцуват, да не говорим че мелодията е чудесна за танци, и че текстовете са именно за купони, и за отношението между мъжа и жената. Къде на маса без чалгийца?
През оная работа ми е колко високо-интелигетни и смислени са текстовете, нито ми пука дали изпълнителки са прости силиконки или са като марая кери. Чалгате е музика за забавление, в нея е духа на купона. Не става за избиване на комплекси, както някой от останалите стилове.
Това е болестно състояние, веднъж да идеш на чалга клуб и после да ревеш че не понасяш музиката, или да наричат останалите тъпаци, че ходели там.
Абсолютно съм забелязал, че поне 80% от хората, които не слушат чалга, или не се вписват в компанийте, или са комплексирани, а останалите 20% може да не им допада музиката, но поне не реват и не се правят на интелигенция, като псуват чалгарите.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Първоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е ще дойдеш ти на мойто мнение.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Amantes amentes
Добре господин некомплексиран чалга-интелигенте! Ако искаш мога да ти викна трима професора по музика, двама теоретици и един композитор, да ти направят анализ на няколко чалга парчета и да им направят естетическа оценка. Предварително знам какъв ще е крайния резултат - чалгата не струва. Елементарна хармония, никакви динамични нюанси, елементарна структура и често малоумен текст. Нищо стойностно.Първоначално написано от Nam3less3
Amantes amentes