.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли се унижили да влезете в чалга заведение заради любим човек или обект на свалки?

Гласували
213. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

140 65,73%
  • Не

73 34,27%
Отговор в тема
Страница 6 от 11 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 275
    Мега фен Аватара на Rofl4e
    Аттила виж ся.. и аз мразя песни от рода на бял мерцедес или радка пиратка които съм сиг че абсолютно всички във форума сме ги слушали поне по 13767346 пъти и им знаем текстовите, аз мога да ти дам пример за една песен на софи маринова и устата буря малко е стара но тази песен има мн як текст..!

Re: Бихте ли се унижили да влезете в чалга заведение заради

Цитирай Първоначално написано от vladi81
    Очевидно поста и анкетата ми са насочени към тези, които не слушат и по-скоро мразят чалгата като мене. За мен това е висша форма на простотия, от която ми се повдига. За съжаление е толкова плъзнала в нашето общество, че колкото и да бягам от нея, зная някои песни на Азис и други поп фолк дейци. За мен влизането в чалга заведение е дълбоко под достойнството ми, и нещо от което бих се срамувал ако направя. Ако ще и най-красивата жена да ме накара да отида и после секса да е в кърпа вързан не бих го направил. Та въпросът ми към Вас е, бихте ли се унижили да влезнете в чалга заведение заради любим човек или заради обект на свалки? Склонни ли сте на такъв компромис?
    Спомням си как последния 8-ми декември с колегите го ударихме на нощен живот. Като по чудо се събрахме всички в един ресторант, но после 70% от тях отидоха на чалга заведения, другите се прибраха, а аз и друг колега, понеже имаме по-странни музикални вкусове отидохме на Псай транс парти /музика с която съм закърмен и продължавам да слушам до днес/ и се изкефихме много яко. Хайде споделете мнение.

az slu6am 4alga.tq ne e unijenie ZA MEN !!! no bih se ynijila zaradi lubim,nali vse pak 6te go obi4am,a lubovta iziskva kompromisi
    В живота,винаги бягаме от тези,които ни обичат... и обичаме тези които бягат от нас....

Супер фен Аватара на iPurple
    мдам..
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Цитирай Първоначално написано от Bee*
    Цитирай Първоначално написано от Alderis
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    има някой мн смислени текстове на чалга изпълнители
    Нещо не се сещам за такъв...
    Е нали не слушаш чалга?!
    Как тогава знаеш текста на всяка чалга песен!?!?
    Гледай ся Bee*...за да не харесваш нещо трябва да го познаваш. Да речем...най-много се смея на скинари, които като ги питаш кой е Гьобелс и те те гледат тъпо...видиш ли видели те че имало некъв на име Хитлер, който мразел некви хора и решили и те да ги мразят,но защо всъщност са против тези хора и те не знаят. С две думи видяла жабата че подковават коня и тя си вдигнала крака...Та идеята е следната...на тоя свят има няколко неща които не харесвам. Две от тях обаче са чалгата и религията. От тоя форум (целия) едва ли има някой който да е прочел повече религиозна литература от мен, както и да е изслушал по-тъпи чалга от мен, т.е. когато казвам, че не я харесвам и не я слушам аз наистина имам в предвит точно това. Колкото до другите стилове, аз ги уважавам, поради причина че не ги разбирам, т.е. аз не разбирам стила наречен рап, хаус и т.н. нито съм чел нещо за тези стилове, нито мога да кажа нещо компетентно за тях (само ще вметна, че въпреки че слушам хард рок, бях на концерта на Снооп Дог, най-добрият в този стил музика според мен), но да ми се издигат в култ личности, като слави трифонов, камелия и азис в култ....хора, хиляди пъти по-прости от мен...съжалявам, но това не мога да приема.

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Къде на маса без чалгийца? Чалгата е музика за забавление, в нея е духа на купона.
    Това баш е най-голямата заблуда....

Абсолютно съм забелязал, че поне 80% от хората, които не слушат чалга, или не се вписват в компанийте, или са комплексирани,
    Извинявай, не искам да те обидя, но по-тъпо изказване не съм чел през живота си...като е толкоз значима чалгата...само едно парче на 20 години искам да ми дадеш?? Няма, а?? Е как ще има, като "Тигре Тигре" беше преди 14 г.?? Само ми посочи чалга концерта събрал 1 милион души...за 10 години сумарно събрани, всички чалга концерти, няма да съберат толкова хора на куп, колкото е събрал рока с 1 концерт!!!

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    устата
    А па тоя олигофрен, некой толкова го е излъгал че прави музика, че не знам, как не го е срам да се показва пред хората...
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе щом преди години концерт на Лепа Брена е събрал 20 000, а е бил в Свищов.....град с население тогава без студентите около 25 000.....И аз съм била (на 5 и си спомням само как дойде с хеликоптер). Концертът й в София най-посещаваният музикален форум в историята на българската концертна дейност - над 100 000 души(източник Уикипедия).
    И да не забравяме ограниченият мащаб на разпространение на чалгата. Как в страна с население няма и 8 милиона, очакваш 1 милион на който и да е концерт?
    Иначе мисля, че нашите певци имат много да стигат колегите си в Сърбия. Там нещата (без клиповете, които са отврат) са доста по-добре. Най-вче, че това е поп музиката в тази страна. А нашата поп-музика от къде чарпи идеи? Определено не е самородна и уникална....

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Каквато и да е чалгата, е най-слушата по купони и дискотеки, в колата, на маса и т.н., и на хората най им харесва за тия цели.
    Трябва да се съобразяваме с интересите на мнозинството.
    Чалгата е музика за купони и забавления, тя няма за цел да показва високо-интелигенти текстове за размисъл.
    Чалгари са тия, не които знаят всички изпълнителки, а които обичат да ходят с компания да пийнат, да се забавляват, и да потанцуват с мацки в поп-фолк клуба. Тия, дето са против това, явно са някви комплексирани асоциални, или високо-интелигентни зубъри.
    А веднъж на една кръчма едни метъли се напиха и запяха "две, три, четири..."...
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Каквато и да е чалгата, е най-слушата по купони и дискотеки, в колата, на маса и т.н., и на хората най им харесва за тия цели.
    Чалгата е музика за купони и забавления, тя няма за цел да показва високо-интелигенти текстове за размисъл.
    Чалгари са тия, не които знаят всички изпълнителки, а които обичат да ходят с компания да пийнат, да се забавляват, и да потанцуват с мацки в поп-фолк клуба. Тия, дето са против това, явно са някви комплексирани асоциални, или високо-интелигентни зубъри.
    Еми ще ти кажа нещо много просто - какъвто ти е акъла такава музика избираш. Интелектуалците не слушат чалга. Защо? Предразсъдъци? Няма такова нещо. Просто не им отговаря на мисленето и на разбирането за света. А поклонението пред масовата култура винаги води до морална деградация...
    Amantes amentes

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Attila_The_Hun
    Еми ще ти кажа нещо много просто - какъвто ти е акъла такава музика избираш. Интелектуалците не слушат чалга. Защо? Предразсъдъци? Няма такова нещо. Просто не им отговаря на мисленето и на разбирането за света. А поклонението пред масовата култура винаги води до морална деградация...
    Чалгата няма за цел да отговаря на разбирането на света и т.н.
    Интелектуалците на ходят по дискотеки и купони.
    Чалгата отговаря на мисленето по време на забавления.
    Чалгата е музиката на купона и жените, който е млад и ходи по дискотеки и купони я слуша с удоволствие.

Град
    Ямбол
    Колкото и любим да ми е този човек, няма да вляза. Там е бахти бардака на всички курви и мангали Къв ташак ще диря аз при тея изчадия
    + тая противна музика... Неееее !!!
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Не знам, но аз не мога да се забавлявам на тази музика, тя създава напрежение, а вие си въобразявате, че разпускате. О, БОЖЕ! Това е музиката на масовата култура. Тя никога не може да бъде смислена. То не знам дали въобще може да се нарече музика, то няма никаква музикална стойност... Ами добре щом сте си втълпили, че ви харесва, друсайте си се. Единствената причина за това е, че не разбирате другите музикални стилове. Колкото по-елементарен е даден стил, толкова на повече хора се харесва, защото не изисква мисленето и сетивата за да бъде дълбоко осъзнат. Колкото е по-сложна музиката, толкова по-трудна за разбиране е, но толкова по-голямо удоволствие и душевна хармония предизвиква за тези, които имат сетивата да я възприемат...
    Amantes amentes

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Attila_The_Hun
    Не знам, но аз не мога да се забавлявам на тази музика, тя създава напрежение, а вие си въобразявате, че разпускате. О, БОЖЕ! Това е музиката на масовата култура. Тя никога не може да бъде смислена. То не знам дали въобще може да се нарече музика, то няма никаква музикална стойност... Ами добре щом сте си втълпили, че ви харесва, друсайте си се. Единствената причина за това е, че не разбирате другите музикални стилове. Колкото по-елементарен е даден стил, толкова на повече хора се харесва, защото не изисква мисленето и сетивата за да бъде дълбоко осъзнат. Колкото е по-сложна музиката, толкова по-трудна за разбиране е, но толкова по-голямо удоволствие и душевна хармония предизвиква за тези, които имат сетивата да я възприемат...
    Имаше едно проучване. Беше направен профила на хората от Б-я, които слуват чалга.
    Аз съм си го изрязала и цитирам :

Анкетата е направена с извадка от 15 000 човека от цялата страна, като възрастта е между 18 и 70г. Половината са мъже, другата половина жени.

Резултатите показат,че :
    --> 75% от хората, които слушат този тип музика не знаят английски.
    --> 68% не са излизали извън България.
    --> цели 75% не знаят от обща култура нищо за Моцарт, за Queen и пр.
    --> На въпроса "кой е Бетовен/Бетховен?" 78 % от анкетираните отговарят "куче"
    --> Средният месечен доход на анкетираните е 380лв
    --> 93% от жените искат да си поставят силикон !!!!!!!!!!
    --> 58% от мъжете искат да имат отношения с поп фолк дива.

И не ме нападайте не го измислям аз

Град
    Саламанка,Испания

ОЛЕЛЕ ! Какво е лошото на това ?
    -- Силиконът не само дава самочувствие,но пък и останалите повече забелязват жената...
    -- Всеки мъж иска да има отношения с хубава жена ...
    Reality is wrong,dreams are for real.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Пълни глупости. Аз познавам много умни хора, които обичат да ходят на чалга дискотека.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Не...Ако трябва да ходя с някой от семейството,ще им кажа,че не ми се ходи.Да измислят нещо друго или просто ще пропусна...Ако е гадже-харесвам пънкари,метъли...скинове.Пр сто няма и дума да стане за чалга заведение.

hottie
    Guest
    Пълни глупости. Аз познавам много умни хора, които обичат да ходят на чалга дискотека.
    Някъде да пише 100%?????

Цитирай Първоначално написано от the_hottie

Мисля че това слага край на всякакви спорове по темата доколко е полезна чалгата за интелектуалното развитие

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от DiTeraNNo

Мисля че това слага край на всякакви спорове по темата доколко е полезна чалгата за интелектуалното развитие
    Няма значение дали е полезна. Ако си непокварен от музиката, може да я слушаш.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от Armani_P

ОЛЕЛЕ ! Какво е лошото на това ?
    -- Силиконът не само дава самочувствие,но пък и останалите повече забелязват жената...
    -- Всеки мъж иска да има отношения с хубава жена ...
    Da,de,nali za tova govorim.Sus silikon edna jena biva zabelqzvana pove4e kato seksualen obekt,a ne kato JENA S KA4ESTVA!
    Muja iska da ima ne kakvi da e po-specialno otno6eniq sus folk diva,a 4isto seksualni otno6eniq.nali tova vtulp[qva 4algata u mladite hora-SEXA prodava!Ta koe e dobroto v tova?jenata sama da se oprili4ava kato kurva,a muja da ne iska ka4estvena jena,a kurva.
    Izkazvam mnenie,nqmam ni6to protiv silikona!

Имаше едно проучване. Беше направен профила на хората от Б-я, които слуват чалга.

Анкетата е направена с извадка от 15 000 човека от цялата страна, като възрастта е между 18 и 70г. Половината са мъже, другата половина жени.

Резултатите показат,че :

1.Езика ли е важен или това да ти харесва дадена песен?
    2.И??Това нещо за товята култура ли е,ти сам ли си го избираш???
    5.Хората не са виновни,че получават по толкова пари,не всички може да са богаташи,нали??
    6.Ми и аз искам.Кво лошо има да имаш големи цици??Не може ли да не слушам чалга и да искам големи цици?
    Ако фолкпевиците бяха сакати,кьорави и космати щеше да ме учуди,кое му е ненормалното на тва един мъж да иска хубава жена?

nali tova vtulp[qva 4algata u mladite hora-SEXA prodava!
    Хахахаа ама това само чалгата го втълпява?ХАхахахаха
    не,не,не не го срещаме постоянно по реклами,в списания...
    ХАХАХХА ЗА СИЧКО ВИ Е ВИНОВНА ЧАЛГАТА
    сигурно и тя ви е виновна,че сте си купили гадна лютеница??

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^a po vestnicite i spisaniqta koi sa???nali pak folk divite blestqt ot vsqka stranica???v koeto nqma ni6to lo6o-da sa hubavi jeni,ama da ne sa praveni po kalup!

Град
    Враца
    Оффффффф... безсмислен спор се води тука. Хората си слушат чалга и си им харесва. Нито някакви анкети, нито нищо няма да ги накара да спрат. Егати, бъдете малко по-толерантни Като си чалгар... дай да се самоубиеш, а? А съм сигурна, че половината от тези, които не биха в НИКАКЪВ случай слушали чалга просто пишат така, за да не им се нахвърли половината форум... Това си е музика... с текс, мелодия... Ако направим сравнение с американската музика... всичкото това, дето го дават по Сити и Дъ войс... и ако сравним текстовете и клиповете... голяма разлика няма да намерим Но защо трябва да се хвърляте на вашето, на родното... Ебаси, вие като само плювате българското, не очаквайте България да не ви оплюва... Не слушам българска чалга, но когато съм в такава компания слушам и не ми пука Всичко мога да слушам, всяка песен си я свързвам с нещо, независиомо дали е чалга или не...
    Ма като почнете да ми философствате тукаа... А относно анкетата - ми че то си зависи от годината, в която е направена... през 2000 всички само чалга слушаха, и си има песни, които всеки иска или не - знае. Такива бяха времената, че само това се слушаше. Но изведнъж на някой велик ум му хрумна, че чалгата била срамна... бла-бла... Вярно е, че половината чалга звезди са леко курвички, но пък това си им е работата... Факт е, че им знаете имената и някоя и друга песен...
    Само не ми се карайте, казвам каквото мисля...
    еlsy

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    ^a po vestnicite i spisaniqta koi sa???nali pak folk divite blestqt ot vsqka stranica???v koeto nqma ni6to lo6o-da sa hubavi jeni,ama da ne sa praveni po kalup!
    Оф,да,ве само па те са в тия списания
    В рекламата на водка флирт къде видя фолкпевици(примерно..) ?
    тя не внушава ли,че секса продава?

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ne kazah,4e SAMO te sa tam,a 4e OSNOVNO te sa tam!Razlika pravi6 li?!?!?!A kvo 6te kaje6 za Mara otvara4kata,za reklamata na Pe6terska s ovcata Preslava i tem podobni prostotii?!?!??!

hottie
    Guest
    [quote="Bee*"]

Резултатите показат,че :

1.Езика ли е важен или това да ти харесва дадена песен? - Не търсиш смисъла на и значението на въпроса. Това показва, че чалгата е по лесна и проста за слушане, тъй като й е разбираем текста!
    2.И??Това нещо за товята култура ли е,ти сам ли си го избираш??? Смисъла е , че хората не знаят какво се крие извън света на чалгата
    5.Хората не са виновни,че получават по толкова пари,не всички може да са богаташи,нали?? - Не но е показателно за социалния статус6.Ми и аз искам.Кво лошо има да имаш големи цици??Не може ли да не слушам чалга и да искам големи цици? от влиянието на чалгата е и от там идват комплексите за идеализирана жена
    Ако фолкпевиците бяха сакати,кьорави и космати щеше да ме учуди,кое му е ненормалното на тва един мъж да иска хубава жена?

Град
    Пловдив
    Продължавам да не разбирам кво против чалгата имате
    ChoCoGirL..!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си