- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се унижили да влезете в чалга заведение заради люби
Аттила виж ся.. и аз мразя песни от рода на бял мерцедес или радка пиратка които съм сиг че абсолютно всички във форума сме ги слушали поне по 13767346 пъти и им знаем текстовите, аз мога да ти дам пример за една песен на софи маринова и устата буря малко е стара но тази песен има мн як текст..!![]()
Първоначално написано от vladi81
az slu6am 4alga.tq ne e unijenie ZA MEN !!! no bih se ynijila zaradi lubim,nali vse pak 6te go obi4am,a lubovta iziskva kompromisi![]()
В живота,винаги бягаме от тези,които ни обичат... и обичаме тези които бягат от нас....
Гледай ся Bee*...за да не харесваш нещо трябва да го познаваш. Да речем...най-много се смея на скинари, които като ги питаш кой е Гьобелс и те те гледат тъпо...видиш ли видели те че имало некъв на име Хитлер, който мразел некви хора и решили и те да ги мразят,но защо всъщност са против тези хора и те не знаят. С две думи видяла жабата че подковават коня и тя си вдигнала крака...Та идеята е следната...на тоя свят има няколко неща които не харесвам. Две от тях обаче са чалгата и религията. От тоя форум (целия) едва ли има някой който да е прочел повече религиозна литература от мен, както и да е изслушал по-тъпи чалга от мен, т.е. когато казвам, че не я харесвам и не я слушам аз наистина имам в предвит точно това. Колкото до другите стилове, аз ги уважавам, поради причина че не ги разбирам, т.е. аз не разбирам стила наречен рап, хаус и т.н. нито съм чел нещо за тези стилове, нито мога да кажа нещо компетентно за тях (само ще вметна, че въпреки че слушам хард рок, бях на концерта на Снооп Дог, най-добрият в този стил музика според мен), но да ми се издигат в култ личности, като слави трифонов, камелия и азис в култ....хора, хиляди пъти по-прости от мен...съжалявам, но това не мога да приема.Първоначално написано от Bee*
Това баш е най-голямата заблуда....Първоначално написано от Nam3less3
Извинявай, не искам да те обидя, но по-тъпо изказване не съм чел през живота си...като е толкоз значима чалгата...само едно парче на 20 години искам да ми дадеш?? Няма, а?? Е как ще има, като "Тигре Тигре" беше преди 14 г.?? Само ми посочи чалга концерта събрал 1 милион души...за 10 години сумарно събрани, всички чалга концерти, няма да съберат толкова хора на куп, колкото е събрал рока с 1 концерт!!!Първоначално написано от Nam3less3
А па тоя олигофрен, некой толкова го е излъгал че прави музика, че не знам, как не го е срам да се показва пред хората...Първоначално написано от Rofl4e
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Абе щом преди години концерт на Лепа Брена е събрал 20 000, а е бил в Свищов.....град с население тогава без студентите около 25 000.....И аз съм била (на 5 и си спомням само как дойде с хеликоптер). Концертът й в София най-посещаваният музикален форум в историята на българската концертна дейност - над 100 000 души(източник Уикипедия).
И да не забравяме ограниченият мащаб на разпространение на чалгата. Как в страна с население няма и 8 милиона, очакваш 1 милион на който и да е концерт?
Иначе мисля, че нашите певци имат много да стигат колегите си в Сърбия. Там нещата (без клиповете, които са отврат) са доста по-добре. Най-вче, че това е поп музиката в тази страна. А нашата поп-музика от къде чарпи идеи? Определено не е самородна и уникална....
Каквато и да е чалгата, е най-слушата по купони и дискотеки, в колата, на маса и т.н., и на хората най им харесва за тия цели.
Трябва да се съобразяваме с интересите на мнозинството.
Чалгата е музика за купони и забавления, тя няма за цел да показва високо-интелигенти текстове за размисъл.
Чалгари са тия, не които знаят всички изпълнителки, а които обичат да ходят с компания да пийнат, да се забавляват, и да потанцуват с мацки в поп-фолк клуба. Тия, дето са против това, явно са някви комплексирани асоциални, или високо-интелигентни зубъри.
А веднъж на една кръчма едни метъли се напиха и запяха "две, три, четири..."...
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Еми ще ти кажа нещо много просто - какъвто ти е акъла такава музика избираш. Интелектуалците не слушат чалга. Защо? Предразсъдъци? Няма такова нещо. Просто не им отговаря на мисленето и на разбирането за света. А поклонението пред масовата култура винаги води до морална деградация...Първоначално написано от Nam3less3
Amantes amentes
Чалгата няма за цел да отговаря на разбирането на света и т.н.Първоначално написано от Attila_The_Hun
Интелектуалците на ходят по дискотеки и купони.
Чалгата отговаря на мисленето по време на забавления.
Чалгата е музиката на купона и жените, който е млад и ходи по дискотеки и купони я слуша с удоволствие.
Колкото и любим да ми е този човек, няма да вляза. Там е бахти бардака на всички курви и мангалиКъв ташак ще диря аз при тея изчадия
+ тая противна музика... Неееее !!!![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Не знам, но аз не мога да се забавлявам на тази музика, тя създава напрежение, а вие си въобразявате, че разпускате. О, БОЖЕ! Това е музиката на масовата култура. Тя никога не може да бъде смислена. То не знам дали въобще може да се нарече музика, то няма никаква музикална стойност... Ами добре щом сте си втълпили, че ви харесва, друсайте си се. Единствената причина за това е, че не разбирате другите музикални стилове. Колкото по-елементарен е даден стил, толкова на повече хора се харесва, защото не изисква мисленето и сетивата за да бъде дълбоко осъзнат. Колкото е по-сложна музиката, толкова по-трудна за разбиране е, но толкова по-голямо удоволствие и душевна хармония предизвиква за тези, които имат сетивата да я възприемат...
Amantes amentes
Имаше едно проучване. Беше направен профила на хората от Б-я, които слуват чалга.Първоначално написано от Attila_The_Hun
Аз съм си го изрязала и цитирам :
Анкетата е направена с извадка от 15 000 човека от цялата страна, като възрастта е между 18 и 70г. Половината са мъже, другата половина жени.
Резултатите показат,че :
--> 75% от хората, които слушат този тип музика не знаят английски.
--> 68% не са излизали извън България.
--> цели 75% не знаят от обща култура нищо за Моцарт, за Queen и пр.
--> На въпроса "кой е Бетовен/Бетховен?" 78 % от анкетираните отговарят "куче"
--> Средният месечен доход на анкетираните е 380лв
--> 93% от жените искат да си поставят силикон !!!!!!!!!!
--> 58% от мъжете искат да имат отношения с поп фолк дива.
И не ме нападайте не го измислям аз![]()
--> 93% от жените искат да си поставят силикон !!!!!!!!!!
--> 58% от мъжете искат да имат отношения с поп фолк дива.
ОЛЕЛЕ ! Какво е лошото на това ?
-- Силиконът не само дава самочувствие,но пък и останалите повече забелязват жената...
-- Всеки мъж иска да има отношения с хубава жена ...
Reality is wrong,dreams are for real.
Пълни глупости. Аз познавам много умни хора, които обичат да ходят на чалга дискотека.
Не...Ако трябва да ходя с някой от семейството,ще им кажа,че не ми се ходи.Да измислят нещо друго или просто ще пропусна...Ако е гадже-харесвам пънкари,метъли...скинове.Пр сто няма и дума да стане за чалга заведение.![]()
Някъде да пише 100%?????Първоначално написано от Nam3less3
Първоначално написано от the_hottie
![]()
Мисля че това слага край на всякакви спорове по темата доколко е полезна чалгата за интелектуалното развитие![]()
Няма значение дали е полезна. Ако си непокварен от музиката, може да я слушаш.Първоначално написано от DiTeraNNo
Da,de,nali za tova govorim.Sus silikon edna jena biva zabelqzvana pove4e kato seksualen obekt,a ne kato JENA S KA4ESTVA!Първоначално написано от Armani_P
Muja iska da ima ne kakvi da e po-specialno otno6eniq sus folk diva,a 4isto seksualni otno6eniq.nali tova vtulp[qva 4algata u mladite hora-SEXA prodava!Ta koe e dobroto v tova?jenata sama da se oprili4ava kato kurva,a muja da ne iska ka4estvena jena,a kurva.
Izkazvam mnenie,nqmam ni6to protiv silikona!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
1.Езика ли е важен или това да ти харесва дадена песен?Първоначално написано от the_hottie
2.И??Това нещо за товята култура ли е,ти сам ли си го избираш???
5.Хората не са виновни,че получават по толкова пари,не всички може да са богаташи,нали??
6.Ми и аз искам.Кво лошо има да имаш големи цици??Не може ли да не слушам чалга и да искам големи цици?
Ако фолкпевиците бяха сакати,кьорави и космати щеше да ме учуди,кое му е ненормалното на тва един мъж да иска хубава жена?
Хахахаа ама това само чалгата го втълпява?ХАхахахахаnali tova vtulp[qva 4algata u mladite hora-SEXA prodava!
не,не,не не го срещаме постоянно по реклами,в списания...
ХАХАХХА ЗА СИЧКО ВИ Е ВИНОВНА ЧАЛГАТА
сигурно и тя ви е виновна,че сте си купили гадна лютеница??
^a po vestnicite i spisaniqta koi sa???nali pak folk divite blestqt ot vsqka stranica???v koeto nqma ni6to lo6o-da sa hubavi jeni,ama da ne sa praveni po kalup!
Tiesto-my God!
Оффффффф... безсмислен спор се води тука. Хората си слушат чалга и си им харесва. Нито някакви анкети, нито нищо няма да ги накара да спрат. Егати, бъдете малко по-толерантниКато си чалгар... дай да се самоубиеш, а?
А съм сигурна, че половината от тези, които не биха в НИКАКЪВ случай слушали чалга просто пишат така, за да не им се нахвърли половината форум...
Това си е музика... с текс, мелодия... Ако направим сравнение с американската музика... всичкото това, дето го дават по Сити и Дъ войс... и ако сравним текстовете и клиповете... голяма разлика няма да намерим
Но защо трябва да се хвърляте на вашето, на родното... Ебаси, вие като само плювате българското, не очаквайте България да не ви оплюва...
Не слушам българска чалга, но когато съм в такава компания слушам и не ми пука
Всичко мога да слушам, всяка песен си я свързвам с нещо, независиомо дали е чалга или не...
Ма като почнете да ми философствате тукаа...А относно анкетата - ми че то си зависи от годината, в която е направена... през 2000 всички само чалга слушаха, и си има песни, които всеки иска или не - знае. Такива бяха времената, че само това се слушаше. Но изведнъж на някой велик ум му хрумна, че чалгата била срамна... бла-бла...
Вярно е, че половината чалга звезди са леко курвички, но пък това си им е работата... Факт е, че им знаете имената и някоя и друга песен...
Само не ми се карайте, казвам каквото мисля...
еlsy![]()
Оф,да,ве само па те са в тия списанияПървоначално написано от darla_f
В рекламата на водка флирт къде видя фолкпевици(примерно..) ?
тя не внушава ли,че секса продава?
ne kazah,4e SAMO te sa tam,a 4e OSNOVNO te sa tam!Razlika pravi6 li?!?!?!A kvo 6te kaje6 za Mara otvara4kata,za reklamata na Pe6terska s ovcata Preslava i tem podobni prostotii?!?!??!
Tiesto-my God!
[quote="Bee*"]1.Езика ли е важен или това да ти харесва дадена песен? - Не търсиш смисъла на и значението на въпроса. Това показва, че чалгата е по лесна и проста за слушане, тъй като й е разбираем текста!Първоначално написано от the_hottie
2.И??Това нещо за товята култура ли е,ти сам ли си го избираш??? Смисъла е , че хората не знаят какво се крие извън света на чалгата
5.Хората не са виновни,че получават по толкова пари,не всички може да са богаташи,нали?? - Не но е показателно за социалния статус6.Ми и аз искам.Кво лошо има да имаш големи цици??Не може ли да не слушам чалга и да искам големи цици? от влиянието на чалгата е и от там идват комплексите за идеализирана жена
Ако фолкпевиците бяха сакати,кьорави и космати щеше да ме учуди,кое му е ненормалното на тва един мъж да иска хубава жена?
Продължавам да не разбирам кво против чалгата имате![]()
ChoCoGirL..!