.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли се унижили да влезете в чалга заведение заради любим човек или обект на свалки?

Гласували
213. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

140 65,73%
  • Не

73 34,27%
Отговор в тема
Страница 7 от 11 ПървиПърви ... 34567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 275
    1.Езика ли е важен или това да ти харесва дадена песен? - Не търсиш смисъла на и значението на въпроса. Това показва, че чалгата е по лесна и проста за слушане, тъй като й е разбираем текста!

2.И??Това нещо за товята култура ли е,ти сам ли си го избираш??? Смисъла е , че хората не знаят какво се крие извън света на чалгата
    Да,ок,аз понеже не съм излизала извън България никога не съм чувала чужда музика Тук не можеш да я слушаш явно..забранено е
    5.Хората не са виновни,че получават по толкова пари,не всички може да са богаташи,нали?? - Не но е показателно за социалния статус
    И?Бюджета може да ти е 100000 на месец и пак да си слушаш чалга...Тоа до пари ли е хахахаа
    6.Ми и аз искам.Кво лошо има да имаш големи цици??Не може ли да не слушам чалга и да искам големи цици? от влиянието на чалгата е и от там идват комплексите за идеализирана жена
    От никъде другаде не идват?
    Никъде другаде не се показват цици или пък хубави жени?
    В другите страни всички жени по телевизията са с пуловери и бради?

Ако фолкпевиците бяха сакати,кьорави и космати щеше да ме учуди,кое му е ненормалното на тва един мъж да иска хубава жена?

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    ne kazah,4e SAMO te sa tam,a 4e OSNOVNO te sa tam!Razlika pravi6 li?!?!?!A kvo 6te kaje6 za Mara otvara4kata,za reklamata na Pe6terska s ovcata Preslava i tem podobni prostotii?!?!??!
    те такива реклами правят,щото има хляб в тях
    А Преслава,ако беше овца нямаше да стигне до тук
    не я защитавам,не съм няква върла члага фенка,но както и да е..

Град
    Пловдив
    И Преслава е на Карнобатска, а Галена и Емилия са на Пещерска
    ChoCoGirL..!

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    Да,по простата причина че и аз слушам

ако на това му викаш унижение ,незнам за къде си тръгнал...в живота има мн по-трудни и сложни неща от колкото някаква си музика и предпочитаяния.Все пак чалгата не яде хора,аз също не съм чалга фенка,ама като дойде например Преслава да пее в някой гррад всички ходите да я слушате и гледате,а твърдите че не сте чалгари..айде...айде...всеки малко или мн слуша дадени парчета няма кво да се правиите на ''различни''

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Bee*
    1.Езика ли е важен или това да ти харесва дадена песен? - Не търсиш смисъла на и значението на въпроса. Това показва, че чалгата е по лесна и проста за слушане, тъй като й е разбираем текста!

2.И??Това нещо за товята култура ли е,ти сам ли си го избираш??? Смисъла е , че хората не знаят какво се крие извън света на чалгата
    Да,ок,аз понеже не съм излизала извън България никога не съм чувала чужда музика Тук не можеш да я слушаш явно..забранено е
    5.Хората не са виновни,че получават по толкова пари,не всички може да са богаташи,нали?? - Не но е показателно за социалния статус
    И?Бюджета може да ти е 100000 на месец и пак да си слушаш чалга...Тоа до пари ли е хахахаа
    6.Ми и аз искам.Кво лошо има да имаш големи цици??Не може ли да не слушам чалга и да искам големи цици? от влиянието на чалгата е и от там идват комплексите за идеализирана жена
    От никъде другаде не идват?
    Никъде другаде не се показват цици или пък хубави жени?
    В другите страни всички жени по телевизията са с пуловери и бради?
    Да - но там не се натрапва образа на големи цици и разголени тела. Тук само се сблъскваш с гнусни реклами на Галена по цици и дупка в областта на ..... не знам си коя друга пак гола, някакви такива супер просташки снимки и клипове. И то децата ги виждат.
    Ако фолкпевиците бяха сакати,кьорави и космати щеше да ме учуди,кое му е ненормалното на тва един мъж да иска хубава жена?

ne kazah,4e SAMO te sa tam,a 4e OSNOVNO te sa tam!Razlika pravi6 li?!?!?!A kvo 6te kaje6 za Mara otvara4kata,za reklamata na Pe6terska s ovcata Preslava i tem podobni prostotii?!?!??!
    Другарко върла защитнице на чалгата, ти слушала ли си някога нещо друго? Бийтълс, Елвис? Някой бранденбургски концерт на Бах? Симфония на Бетовен, опера на Моцарт, балет на Чайковски, опера на Верди или Пучини? Какво познаваш ти от музиката на цивилизацията? По тия теми не спорете с мене, това ми е специалността, с това един ден ако е рекъл Бог ще си искарвам прехраната...
    Amantes amentes

Цитирай Първоначално написано от Attila_The_Hun
    Другарко върла защитнице на чалгата, ти слушала ли си някога нещо друго? Бийтълс, Елвис? Някой бранденбургски концерт на Бах? Симфония на Бетовен, опера на Моцарт, балет на Чайковски, опера на Верди или Пучини? Какво познаваш ти от музиката на цивилизацията? По тия теми не спорете с мене, това ми е специалността, с това един ден ако е рекъл Бог ще си искарвам прехраната...
    И да съм слушала-кво?
    Не ме кефат тия стилове,не ги слушам
    за всеки 'хубава музика' е различно
    няма някви определени норми за 'хубаво'' в музиката,
    всеки си го изгражда сам за себе си
    ти не можеш да ми наалагаш твоите предпочитания
    щом искаш си ги слушай

И да съм слушала-кво?
    щом искаш си ги слушай
    ХАХАХА... Нищо не ти налагам, просто питам, защото съм сигурен, че тия имена дето ти ги изредих въобще не си ги чувала даже... Всеки избира каква музика да слуша, но разбира се за да избере, трябва първо да познава тази музика. При повечето в България е така, че познават чалгата и почти нищо друго и са поставени пред тежката дилема: "чалга или чалга". В тоя случай какво да избере човек?
    Amantes amentes

Къде написах,че слушам чалга????
    а тея имена съм ги чувала,разбира се
    просто ме дразни това,че от година някъде сичко живо се обърна срещу чалгата,а преди тва сички само тва слушаха или айде едно 95 процента

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е, не съм ходила в чужбина. Ама и майка ми до 53годишна възраст не беше, а не слуша чалга. И да, нетният ми доход е под 380 лв, но бруто е повече......всъщност за нетен или брутен доход става дума? Иначе на другите критерии за чалга-фен не отговарям. Бетовен и Моцарт съм слушала доста. За Queen-знам кои са и съм ги слушала не еднократно. Като цяло ходя повече на поп-джаз-рок концерти, защото такива се организират тук. Реално съм ходила на 5-6 чалга концерта и на поне 10 пъти повече от друг тип. Знам английски и определено не искам да си слагам силикон....

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    И да съм слушала-кво?
    щом искаш си ги слушай
    "hubava" muzika nqma,ima KA4ESTVENA, CENNA i ostava6ta zavinagi v istoriqta muzika
    a do tozi,koito me popravi za tova koq ovca v kq reklama u4astva-PROSTETE NEVEJESTVOTO na "ne"-PROSVETENITE!!!

не се превземайте чак толкова

Град
    Свищов
    Ок може да не е качествена. То да висиш пред компютъра също не е полезно, ама го правим всички, защото се забавляваме. И щом на мен нещо ми допада, значи за МЕН е хубаво. Хубаво и лошо са субективни понятия и като такива всеки ги дефинира за себе си. Може рокът да е 100 пъти по-хубав за теб, но на мен няма как да ми хареса, защото по моите критерии не е хубава музика. Но да речем аз го слушам от уважение към мъжа си, защото той го харесва и в определен момент иска да го слуша. Трябва да направя компромис. Но това не значи че ми харесва, просто търпя.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Да бих влязла ..и не мисля че ще се унижавам... колкото и да не ми е на сърце чалгата все пак България я знаят с тея надути силиконки!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Е, не съм ходила в чужбина. Ама и майка ми до 53годишна възраст не беше, а не слуша чалга. И да, нетният ми доход е под 380 лв, но бруто е повече......всъщност за нетен или брутен доход става дума? Иначе на другите критерии за чалга-фен не отговарям. Бетовен и Моцарт съм слушала доста. За Queen-знам кои са и съм ги слушала не еднократно. Като цяло ходя повече на поп-джаз-рок концерти, защото такива се организират тук. Реално съм ходила на 5-6 чалга концерта и на поне 10 пъти повече от друг тип. Знам английски и определено не искам да си слагам силикон....
    Пак повтарям,че никъге не шише 100%. Знам много добре, че има изключения Нали това ми е професията.

Град
    Свищов
    Аз на тия статистики и социологически изследвания хич не вярвам. как може 97% от българите да харесват химна, като сума ти народ иска да се връща за химн "Шуми Марица"....Питали 1000 човека, ама от София, нали?

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз на тия статистики и социологически изследвания хич не вярвам. как може 97% от българите да харесват химна, като сума ти народ иска да се връща за химн "Шуми Марица"....Питали 1000 човека, ама от София, нали?
    Има много фалшиви и некачествени агенции. Ако е извадката е от 1000 човека резултата е грешен! Верно ли 1000 човека са питали?И само от София? некадърници

Казах каквото имам да казвам по темата. Опитах се да ви обясня на разбираем език какво представлява музиката и чалгата и какво влияние може да има върху съзнанието. Който разбрал, разбрал...
    Amantes amentes

Моят приятел не слуша чалга, но зареди мен се УНИЖАВА да влиза в такива заведения.
    Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...

Град
    Свищов
    the_hottie-сред 1000 човека се провежда проучването в играта "Всичко по 10". Но не знам дали са от София......Ед0ва ли обаче има някой от населено място пъд 10 000 души.

hottie
    Guest
    Те тия игрички са несериозни

Като чуя твърдението, че 'на маса за къде без чалга', рак ме хваща.
    Ами те в чужбина миличките, там по САЩ и Западна Европа, ами че те май никакви купони и забавления си нямат като си нямат чалгийка да си сръбнат ракийката с нея...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

аз чак сега разбирам,че е унижение да влезнеш в чалга клуб ужас , колко съм изостанала
    само дето чалгата преди 10 години няма нищо общо с поп-фолка сега, които даже 60% от него клони към поп... ама всеки с предрасъсъците си....

Град
    Прашна София
    не,не бих.
    аз съм човек със самоуважение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си