- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се унижили да влезете в чалга заведение заради люби
Аз мисля, че тази тема е безмислена![]()
Всъщност ако мъжът свири на китара и пеем БГ рок или пък си правим караоке се забавлявам и без чалга. Но просто не мога да го изтанцувам. Все ми иде постъпателното движение в ханша![]()
е що пък да не вляза ?
даже ще бъде инересно
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
не..ма веднъж с бившия влязохме в планета клуб да си търсиме супа![]()
![]()
![]()
набързо след тва излязохме
![]()
.!.
Много се дразня е така някой като почне да обижда определен стил музиак и хората които я слушат....хора,разберете всеки има право на свой личен избор...хубаво не ви харесва тая музика,за кфо трябва да обиждате????И кфо за един човек съдите по тфа кфа музика слуша ли????Осъзнайте се малко...престанете се правите на интерестни...
![]()
А по темата..зависи какво и колко значи този човек за мен...![]()
Ха,че аз първо не бих била с някой,който посещава чалга сбиркитака че няма да ми се налага да влизам
![]()
+1Първоначално написано от ma tian rui
Жалко е, че хората дори и в един форум не могат да се отпуснат и да бъдат себе си, а се нагласят според това как ще се харесат на останалите... какво остава за реалния живот...
По темата: Стила на музика или на обличане не прави хората хора, а още по- малко ги разделя на "добри" и "лоши", "приятели" и "неприятели"! Бих влязла, макар че вярвай ми не знам името на нито една чалга песен! Не ме и интересува...
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Abe q stiga!!!! kakvo 6te pravi tam liubimiq mi 4ovek???![]()
Bez podpis
the fuck?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Get what you can and never get back
въпроса на анкетата не трябваше да бъде такъв според мене :
Бихте ли се унижили да влезете в заведение не по вашия стил и музика заради любим човек или обект на свалки? нешо такова защото сеедно въпроса е за всикчи които не слушат чалгааз лично бих ако мн харесвам даденич човек
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffff ......tq opredeleno nqmala da si haresa 4algadjiqi kvo idva mom4e pri teb zapoznavate se i purviq ti vapros e TI SLU6A6 LI 4ALGA AKO SLU6A6 DA ZNAE6 4E HI4 NE ME KEFI6
ctctctcttctctctctctct eiiiiiiiiiiiiiiiiiii mn smotani hora ima i plitki i praznoglavi kato teb i dokato e taka....vse 6te ste sami!po sashtata logika ti utre 6te kaje6 4e ne haresva6 i muje s obuvki sigurno trqbva da sa vinagi v kecove mn ste plitki be deca tova e mnenie,hobi, harakter koito vie ne mojete da izbirate v daden 4ovek-kakvo ozna4ava nqma da si haresam nikoga 4algadjiq na bas 4e to4no takav 6te ti se padne i 6te vlubi6 i 6te maaaa6 giubeci kato pobarkana zaradi nego
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По принцип не бих влязъл никога,но заради любим човек може и да се наложи![]()
Първоначално написано от MusicIsTheKey
Подкрепям напълно това изказване. Първо: не смятам, че харесването на който и да е вид музика може да бъде признак за ниска култура. И второ: не мисля, че ако харесвате различни видове музика това ще бъде непреодолим проблем на връзката. Точно пък музиката няма никакво отношение с любовта. Имала съм гадже, което си харесва метъл, аз лично предпочитам чалга (не основно, но я предпочитам пред някои видове метъл) и имахме хубава връзка, още повече, че музиката никога не е била повод да се скараме или пък ни е раздалечавала. Напротив, ако си достъчно търпелив и тактичен мисля, че може да е причина да ви сближи. Моето момче се чувстваше много приятно когато му задавах въпроси за музиката, която харесва или за другите му интереси, които не споделях.
Честно казано, няма да тръгна с момиче, каквото и да е то, ако отказва да ходи по чалга клубове. Не понасям ограничеността и лицемерието. Няма такива неща като някой, дето да не понася даслуша чалга, всичко са комплекси, или анти-купонджийски настроения. Пък и всички приятели ходят в такива заведения.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
http://bgbest.blogspot.com/ -Безплатна музика
http://bgbest.blogspot.com/ - Топ Скандалните жълти новини на България
http://bgbest.blogspot.com/
Ама никога не бих се унижила такаПърво защото не бих си хванала чалгар и второ мразя чалга
![]()
Аз пък не бих се унижил да си хвана някоя като тебе, кой знае ква замаляла метълка/рапърка/скейтърка сиПървоначално написано от zaribena
![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
знаете ли какео според мене тея дето викат че не биха напраивили такова нещо са някфи егоисти 1 ако си обичка6 гаджето трябава да правиш компромиси винаги може да се раберете да не ходите на чалга заведение ами някаде друга КОМПРОМИС тфа държи връззката 50%![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
bravo na vas-VIE I DVAMATA SLU6ATE HAUS togava se ojenete i ne izkazvaite mneniq na takiva temi nqkaksi ne se vpisvate-VIE I DVAMATA SLU6ATE HAUSkvo ni interesuva vie dvamata kakvo slu6ate vaprosa e sledniq bihte li vlqzli v 4alga zavedenie zaradi dajeto si daje i taka ne e no naro4no ne go napisah kakto e zadaden 6toto mn tapo e zadaden BIHTE LI SE UNIJILI???
kakvo ozna4ava bihte li se unijili tam ne se vliza sas svaleni ga6ti za da se uniji6 6to za pros vapros???
HORA SLU6AITE SI KVOTO ISKATE..,A AKO SE NALOJI DA VLEZNETE NQKADE ZARADI LUBOVTA NA JIVOTA SI I 4OVEKA KOGOTO OBI4ATE AZ SMQTAM 4E ZARADI LUBIM 4OVEK AKO GO OBI4A6 ISTINSKI SE VLIZA I V ADA,kvi sa tiq mneniq plitki ot sorta i gospod da me moli nqma da vlqza,4e koq si ti plunko takava ta gospod da te moli???naprotiv i toi ti se smee 4e si tolkova plitka i ograni4ena
![]()
![]()
ne moga da povqrvam 4e ima takiva maloumnici s takova samo4ustvie,NA VSI4KI KOITO OBI4AT VSQKAKVA MUZIKA MN CELUVKI!AZ SLU6AM VSI4KO!STARITE HORA SA KAZALI RAZLIKA OT EDNATA DO DR MUZIKA SA 2 4A6KI ALKOHOL!!!PITE SI PO MALKO I SE VESELETE NA VSQKADE!