- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се унижили да влезете в чалга заведение заради люби
Emi poprincip ne bih vlqzla no v dneshno vreme e trudno da izbqgash ot 4algata poneje tq se slusha na vsqkade no kato po4na ve4e da ne izdyrjam v zavedenieto shte si trygna![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
В тая тема половината послъгват. Ама във форумите всеки е свестен, точен, интелигентен, и никой не си признава че ходи да се натиска в чалга клуба![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Първоначално написано от Nam3less3
ааами! те са толко безсрамммни,че не си праат труда даже да лъжат
![]()
такааам,тая тема бая е пораснала и като гледам всеки си пише тва дет си го знаее и не може да приеме факта,че не всички са като негооо
според мен,хората които казват,че не слушат чалга НАИСТИНА не слушат-кво толкоз странно има?!? Не може всички да я харесваме тая музика,не се правим на интересни,не се ограничаваме...
в голяма грешка сте.Накои просто не можем да си избухнем на чалга и тва е нормално-що вие не ходите на хардкор концерти и не правите пого или мош пит Много държа да видя Nam3less3 в подобна ситуация...нали не понасяограничеността и лицемерието-нема издържи и 2 минути,въпрос на вкус...опитал си-не ти е харесало и тва е.Не съм съгласна и с
може би най-глупавото и ограничено нещо написано в цялата темаНяма такива неща като някой, дето да не понася даслуша чалга, всичко са комплекси, или анти-купонджийски настроения.айде да не говоря само в мойта си област,обаче познавам техно маниаци(подчертавам-НЕ позьори) и хора,които слушат поп и т.н,които също не харесват чалга...сега като се сетя на Ибиза какви за комплексари и анти-купонджии,чак мъчно ми става за тях
ае поне мислете преди да пишите
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
az ne razbrah oba4e za6to opredelq6 tezi,koito ne si padat po pop-folk kato "anti-kupondjii"?!?!Koi e ograni4eniq v slu4aq-moje bi te ne razbirat pod "kupon" i "dobre izkarana ve4er" da drusat kulki na 4aka-raka(ne ubijdam,davam primer)!Първоначално написано от Nam3less3
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Да, бе да! То тия дето се заричат, най-големите чалга фенове ще си харесат.Първоначално написано от global
А ако 1 ден детето ти слуша фолк? Няма да го обичаш ли?
Айде сега и мъжът ми слуша рок, ама си ме обича и съм му най-скъпият човек на света...Ако музиката ви е критерий, по който избирате любимите си същества.......много тесногръдо.
Аз лично много мразя джаз, но като искам да съм с мъжа, ходим на джаз-прояви. Човек трябва да прави компромис и да не се влияе от такива глупави ограничения при подбора на приятелите си, любимите, обкръжението. Да не говорим, че доста голяма част от обкръжаващата ни среда е "натрапена"-съученици, състуденти, колеги, съседи, роднини.........Дай да не общуваме с тях.
Нема такъв шансПървоначално написано от krem4et0
Ша го прибия с камъни пред блока.Първоначално написано от krem4et0
Айде ся уточнихме се. Фактът че някой е слушал повече от веднъж nothing else matters не го прави рок фен!Първоначално написано от krem4et0
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
ot tova,koeto kazva6 za muja si-4e slu6a rok i djaz ostavam s vpe4atlenie,4e e naistina inteligenten muj.pozdravleniq za koetoПървоначално написано от krem4et0
a za tova dali deteto ti 6te slu6a pop-folk-vsi4ko se opredel ot semeinata sreda i pritelite mu.vuzpitanieto demek
Tiesto-my God!
Остави ме да позная - падаш си по барбита, които само друсат кючеци. Къде видя комплекс в това човек да не слуша чалга? Много, ама наистина много държа да ми се отговори на този въпрос. Най-готините купони на които съм присъствала са били именно без чалга. Кое му е анти-купонджииското? Значи не може на един купон да се пусне диско, техно, денс...? Пак казвам, милите западняци, нямат си чалгичка и си нямат и купони...Първоначално написано от Nam3less3
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
^da,be,jjivi da gi opla4e6!![]()
Tiesto-my God!
Говоря за тези, които познавам, и са доста(от тия дето не слушат чалга). А и не търся сериозна връзка, и ми е кеф да ми играят кючеци "барбитата". Лично за мене, чалгата е нещо много полезно, а и стават стабилни купониПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Не си струва заради някой си олигодух да се унижавам сред феновете на тази цигания . Знам това е мое мнение , но просто не понасям чалга . Това според мен дори не е и музика![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Че чалгата не е няква възвишена смислена музика, тя е за забавление. Защо като трябва да слушаш нещо, то задължително трябва да е най-качественото? Изобщо сбъркани сте всичките.Първоначално написано от DarkKisss
Съгласна съм с теб! Но за щастие с моя приятел харесваме и слушаме една и съща музикаПървоначално написано от huligankata
![]()
Аз заради мочмето което от няколко месеца е да го кажем обект на чуввствата ми и на луната ми отивам ... да не говорим че постоянно на училище и извън неог съм с пряителки които слушат чалга и не ми прави ниаккво впечатление ... Даже като съм на кеф и танцувам и пея![]()
darla_f, първо-смени си ника, че да не те прецака системата след броени дни.
Второ-майка ми и баща ми не слушат чалга, превключват канала, ако съм оставила телевизора на него(само като уча и готвя им е забранено, защото така се развличам), но двете с кака ми сме големи фенки. Майката на мъжа обожава чалга, а той не слуша.
Трето-аз значи съм слабо интелигентна понеже слушам фолк, след като си направи извода, че мъжът ми е интелигентен, защото НЕ слуша фолк. Разбира се, че съм си го харесала умен, хубав и добър, но по първите 2 параграфа гледам да не ме засенчваНие си имаме 1 максима-аз съм по-хубавата и по-умната половинка(и по-скромната май), а той е по-забавният и по-добричкият.......
И понеже АЗ слушам чалга, не мога да се забавлявам истински с нещо различно. Може да ми е приятно, но не и да изпадна в оня див екстаз, който да речем изживях на абсолвентския си бал преди няколко месеца, и който още ми държи влага........Просто не е същото, защото не ми е на сърце. Днес ходихме с мъжа до Търново(взех си шофьорската книжка) и той пусна "неутрален" диск с някакво ретро. Аз му казах, ако ще и тежка музика да пусне, че ми е все тая. защото просто всичко останало ми е еднакво безразлично....
Може ли изобщо да се говори за любов в тази тема, след като вие дори с музиката, която ще слуша потенциалната ви половинка не можете да направите компромис? Съгласна съм, музиката, която слушат децата най - често е мноого далеч от вкусовете на родителите (освен в случаите, в които е била умишлено натрапвана и прехвалвана). Айде, за филянкишията (както се казва по народному) не е нужно да се "унизявате" тооооолкова много, но заради себе си пък не бива да сте тесногръди. Пак да кажа за всички, на които асоциацията им с думата чалга е простак: познавам много хора, при това възрастни, доказали се не веднъж като интелигентни и способни, но почитатели на чалгата. Да не би това пък по някакъв начин да ги прави по - малко успели, или интелигентни или каквото и да било?
Бръм, бръм някой го сърби патката и се чуди кво да прави
Е, аз сама съм си решила какво да слушам. Никой не ми е забранявал, никой не ме е ограничавал. Обикновено забраненият плод е най-сладък и когато нещо се забранява изрично, провокира любопитство.
А и на народната музика кое му е лошото?
Колкото до западната музика и култура като цяло, това, че е на запад, не значи че е по-добро. за мен по-лошо е на 1 дете да му се натрапва нещо чуждо, отколкото нещо по-близо от нас, да му се показват недостатъците на родното и да се изтъкват предимствата на "западняците". Най-малкото 5 века сме се борили да нямаме чуждо влияние, а сега сами си влияем. И аз не слушам народна музика, но с удоволствие играя хора, мога да се захласна по гласа на Валя Балканска и да се разплача от текста на родопските песни. наскоро глед0ах 1 спектакъл по случай 22-ри септември. Правиха го децата от 1 читалище от съседно село. Казваше се "това е България" и беше разтърсващо. Песни, танци, изгледи от родината. Почувствах се горда от това, че в страната ни има такова фолклорно богатство и е интерпретирано по такъв уникален начин......Кое му е лошото?
Аз обичам боза.
Освен това се имам за модерна млада дама.....какво като у дома си пускам Преслава, а не Whitesnake. Това не ме прави нито по-стара, нито по-демоде. Просто това съм си аз. И искам хората, които ме обичат, да ме обичат заради самата мен. Част от мен е да слушам фолк. Половинката ми не само го е приела, нещо повече-никога това не е създавало проблеми в отношенията между нас. Както аз няма никога да му направя проблем за това, което той обича. А може би, защото не си приличаме, се обичаме толкова много и сме заедно толкова време. Просто не мога да повярвам, че за някои хора това е критерий за подбор. Мислех, че други неща в човека са хиляди пъти по-важни. Пак го повтарям-радвам се, че край мен няма толкова тесногръди хора. Радвам се, че съм приета в дадена среда, защото съм АЗ, а не защото слушам нещо си. Радвам се, че приятелите ме обичат, защото са опознали истинската ми същност. А ми е жал за вас, които ще се лишите от компанията и на доста светни хора, само защото по някои точки имате разминавания. Но да подбираш приятелите си според предпочитаната музика е присъщо на тийновете......За зрелите хора личността като цяло е важна.
global, ти претендираш за зрялост, а всъщност се държиш доста тийнейджърски в това отношение. Пораснете. Музиката НЕ прави човека. Това е просто нещо, което харесва и му е приятно да слуша. Толкова.
За мен слушаната музика не показва толкова много от човека. Показва колкото предпочитаните книги, филми или любимият вестник. Да, имат значение, но когато са общо, а не по отделно. И пак не биха ми влияли в посока поне да се опитам да опозная човека.
Ти влюбвал ли си се?! Върхът на егоизма в любовта е да моделираш половинката по твой вкус. Защото просто това не е любов. Когато обичаш даден човек го обичаш такъв какъвто е. дори и да не е съвършен и да не се висва в представите ти за най-добрият, за теб той е най-добрият, защото го ОБИЧАШ. Не ми пука грам дали приятелят ми слуша Амет или Еминем. Той е човекът, който ме кара да треперя при всеки допир, който разтапя сърцето ми с всеки жест и дума, който мога да съзерцавам мълчаливо с часове и да обожавам тази тишина......
Кой ми е влиял не знам. Предполагам е сестра ми, която ме запали по поп-фолка, но те е доктор по икономика. Едва ли от ВАК са се интересували какво слуша през свободното си време.
Ако даден човек ми постави ултиматум-той или това, което обичам в какъвто и да е аспект, значи не е за мен. В приятелството няма уговорки, ултиматуми, притискане до стената. В тези взаимоотношения всичко трябва да е истинско и искрено, да е от сърце и душа. Аз поне имам такива приятели......
П.С.След като съм такава проста селянка, защо си седнал да се хабиш да спориш с мен?
vijte sega,sprete spora,az su6to ne slu6am pop-folk,ne pose6tava takiva "diskoteki" i horata okolo men ne slu6at tova! NO ako muja mi nastoqva da otidem na takova mqsto ili primerno toi ve4e e tam i me 4aka-estestveno 4e 6te otida!nqma da umra ot kef,no kakvo tolkova-mga da prejalq edna ve4er za da mu e gotino na nego,a i 6tom na nego mu e dobre i na men 6te mi e dobre.!az imam poznati,koito slu6at 4alga-tova ne gi pravi po-malko hora.vqrno,na svetlinni godini sum ot ideqta da im podrujavam no za muja si bih oburnala sveta,tva da ida v takova zavedenie zaradi nego dori nqma da go otbeleja kato ne6to tooolkova otvratitelno!
Tiesto-my God!
Понеже тренирам Брейк хвана ли си гадже на което да държа даже и ще се развихря вътре за да се чуства на върха и изобщо никакво внимание няма да обръщам на другите. Но половинка нямам. Тъжно но истина. Дано сам помогнал по темата
Първоначално написано от global
Без коментар.Първоначално написано от global
![]()
Извинявай пич ама мислиш доста тъпо,ограничено и повърхностно.