.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли се унижили да влезете в чалга заведение заради любим човек или обект на свалки?

Гласували
213. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

140 65,73%
  • Не

73 34,27%
Отговор в тема
Страница 9 от 11 ПървиПърви ... 567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 275

Град
    Targovishte
    Emi poprincip ne bih vlqzla no v dneshno vreme e trudno da izbqgash ot 4algata poneje tq se slusha na vsqkade no kato po4na ve4e da ne izdyrjam v zavedenieto shte si trygna
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    В тая тема половината послъгват. Ама във форумите всеки е свестен, точен, интелигентен, и никой не си признава че ходи да се натиска в чалга клуба
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    В тая тема половината послъгват. Ама във форумите всеки е свестен, точен, интелигентен, и никой не си признава че ходи да се натиска в чалга клуба
    ааами! те са толко безсрамммни,че не си праат труда даже да лъжат

естествено ..

Град
    Between The Hell and The Heaven
    такааам,тая тема бая е пораснала и като гледам всеки си пише тва дет си го знаее и не може да приеме факта,че не всички са като негооо
    според мен,хората които казват,че не слушат чалга НАИСТИНА не слушат-кво толкоз странно има?!? Не може всички да я харесваме тая музика,не се правим на интересни,не се ограничаваме...
    в голяма грешка сте.Накои просто не можем да си избухнем на чалга и тва е нормално-що вие не ходите на хардкор концерти и не правите пого или мош пит Много държа да видя Nam3less3 в подобна ситуация...нали не понася
    ограничеността и лицемерието
    -нема издържи и 2 минути,въпрос на вкус...опитал си-не ти е харесало и тва е.Не съм съгласна и с
    Няма такива неща като някой, дето да не понася даслуша чалга, всичко са комплекси, или анти-купонджийски настроения.
    може би най-глупавото и ограничено нещо написано в цялата тема айде да не говоря само в мойта си област,обаче познавам техно маниаци(подчертавам-НЕ позьори) и хора,които слушат поп и т.н,които също не харесват чалга...сега като се сетя на Ибиза какви за комплексари и анти-купонджии,чак мъчно ми става за тях
    ае поне мислете преди да пишите

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Честно казано, няма да тръгна с момиче, каквото и да е то, ако отказва да ходи по чалга клубове. Не понасям ограничеността и лицемерието. Няма такива неща като някой, дето да не понася даслуша чалга, всичко са комплекси, или анти-купонджийски настроения. Пък и всички приятели ходят в такива заведения.
    az ne razbrah oba4e za6to opredelq6 tezi,koito ne si padat po pop-folk kato "anti-kupondjii"?!?!Koi e ograni4eniq v slu4aq-moje bi te ne razbirat pod "kupon" i "dobre izkarana ve4er" da drusat kulki na 4aka-raka(ne ubijdam,davam primer)!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от global
    Не, не бих. Няма и вариант човекът да ми е любим или обект на свалки щом е чалгаджийка.
    Да, бе да! То тия дето се заричат, най-големите чалга фенове ще си харесат.
    А ако 1 ден детето ти слуша фолк? Няма да го обичаш ли?

Айде сега и мъжът ми слуша рок, ама си ме обича и съм му най-скъпият човек на света...Ако музиката ви е критерий, по който избирате любимите си същества.......много тесногръдо.
    Аз лично много мразя джаз, но като искам да съм с мъжа, ходим на джаз-прояви. Човек трябва да прави компромис и да не се влияе от такива глупави ограничения при подбора на приятелите си, любимите, обкръжението. Да не говорим, че доста голяма част от обкръжаващата ни среда е "натрапена"-съученици, състуденти, колеги, съседи, роднини.........Дай да не общуваме с тях.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А ако 1 ден детето ти слуша фолк?
    Нема такъв шанс
    Няма да го обичаш ли?
    Ша го прибия с камъни пред блока.
    Айде сега и мъжът ми слуша рок
    Айде ся уточнихме се. Фактът че някой е слушал повече от веднъж nothing else matters не го прави рок фен!
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Не, не бих. Няма и вариант човекът да ми е любим или обект на свалки щом е чалгаджийка.
    А ако 1 ден детето ти слуша фолк? Няма да го обичаш ли?

Айде сега и мъжът ми слуша рок, ама си ме обича и съм му най-скъпият човек на света...Ако музиката ви е критерий, по който избирате любимите си същества.......много тесногръдо.
    Аз лично много мразя джаз, но като искам да съм с мъжа, ходим на джаз-прояви. Човек трябва да прави компромис и да не се влияе от такива глупави ограничения при подбора на приятелите си, любимите, обкръжението. Да не говорим, че доста голяма част от обкръжаващата ни среда е "натрапена"-съученици, състуденти, колеги, съседи, роднини.........Дай да не общуваме с тях.
    ot tova,koeto kazva6 za muja si-4e slu6a rok i djaz ostavam s vpe4atlenie,4e e naistina inteligenten muj.pozdravleniq za koeto
    a za tova dali deteto ti 6te slu6a pop-folk-vsi4ko se opredel ot semeinata sreda i pritelite mu.vuzpitanieto demek

Честно казано, няма да тръгна с момиче, каквото и да е то, ако отказва да ходи по чалга клубове. Не понасям ограничеността и лицемерието. Няма такива неща като някой, дето да не понася даслуша чалга, всичко са комплекси, или анти-купонджийски настроения. Пък и всички приятели ходят в такива заведения.
    Остави ме да позная - падаш си по барбита, които само друсат кючеци. Къде видя комплекс в това човек да не слуша чалга? Много, ама наистина много държа да ми се отговори на този въпрос. Най-готините купони на които съм присъствала са били именно без чалга. Кое му е анти-купонджииското? Значи не може на един купон да се пусне диско, техно, денс...? Пак казвам, милите западняци, нямат си чалгичка и си нямат и купони...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^da,be,jjivi da gi opla4e6!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Остави ме да позная - падаш си по барбита, които само друсат кючеци. Къде видя комплекс в това човек да не слуша чалга? Много, ама наистина много държа да ми се отговори на този въпрос. Най-готините купони на които съм присъствала са били именно без чалга. Кое му е анти-купонджииското? Значи не може на един купон да се пусне диско, техно, денс...? Пак казвам, милите западняци, нямат си чалгичка и си нямат и купони...
    Говоря за тези, които познавам, и са доста(от тия дето не слушат чалга). А и не търся сериозна връзка, и ми е кеф да ми играят кючеци "барбитата". Лично за мене, чалгата е нещо много полезно, а и стават стабилни купони

Град
    На стадиона за бягане.
    Не си струва заради някой си олигодух да се унижавам сред феновете на тази цигания . Знам това е мое мнение , но просто не понасям чалга . Това според мен дори не е и музика
    Running is my drug and I am overdosed ..

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Не си струва заради някой си олигодух да се унижавам сред феновете на тази цигания . Знам това е мое мнение , но просто не понасям чалга . Това според мен дори не е и музика
    Че чалгата не е няква възвишена смислена музика, тя е за забавление. Защо като трябва да слушаш нещо, то задължително трябва да е най-качественото? Изобщо сбъркани сте всичките.

Цитирай Първоначално написано от huligankata
    Въпреки че слушам пълна противоположност на чалгата - рок,метъл ако приятелят ми има желание да отиде там веднъж в годината заедно с мен защо да не отида? Интересни са ми отрицателните изказвания - какъв е тоя светоглед? Да наистина разни хора, разни идеали, но такива неща като "никога не бих отишъл/а за никого" .. Не си ли давате сметка, че по този начин показвате неуважение към приятеля си? Е наистина чалгата съкс ама майната му за една вечер да му/й направиш кеф - какво лошо? Няма да ви хване болест ..
    Съгласна съм с теб! Но за щастие с моя приятел харесваме и слушаме една и съща музика

Аз заради мочмето което от няколко месеца е да го кажем обект на чуввствата ми и на луната ми отивам ... да не говорим че постоянно на училище и извън неог съм с пряителки които слушат чалга и не ми прави ниаккво впечатление ... Даже като съм на кеф и танцувам и пея

Град
    Свищов
    darla_f, първо-смени си ника, че да не те прецака системата след броени дни.
    Второ-майка ми и баща ми не слушат чалга, превключват канала, ако съм оставила телевизора на него(само като уча и готвя им е забранено, защото така се развличам), но двете с кака ми сме големи фенки. Майката на мъжа обожава чалга, а той не слуша.
    Трето-аз значи съм слабо интелигентна понеже слушам фолк, след като си направи извода, че мъжът ми е интелигентен, защото НЕ слуша фолк. Разбира се, че съм си го харесала умен, хубав и добър, но по първите 2 параграфа гледам да не ме засенчва Ние си имаме 1 максима-аз съм по-хубавата и по-умната половинка(и по-скромната май), а той е по-забавният и по-добричкият.......
    И понеже АЗ слушам чалга, не мога да се забавлявам истински с нещо различно. Може да ми е приятно, но не и да изпадна в оня див екстаз, който да речем изживях на абсолвентския си бал преди няколко месеца, и който още ми държи влага........Просто не е същото, защото не ми е на сърце. Днес ходихме с мъжа до Търново(взех си шофьорската книжка) и той пусна "неутрален" диск с някакво ретро. Аз му казах, ако ще и тежка музика да пусне, че ми е все тая. защото просто всичко останало ми е еднакво безразлично....

Мега фен Аватара на babity
    Може ли изобщо да се говори за любов в тази тема, след като вие дори с музиката, която ще слуша потенциалната ви половинка не можете да направите компромис? Съгласна съм, музиката, която слушат децата най - често е мноого далеч от вкусовете на родителите (освен в случаите, в които е била умишлено натрапвана и прехвалвана). Айде, за филянкишията (както се казва по народному) не е нужно да се "унизявате" тооооолкова много, но заради себе си пък не бива да сте тесногръди. Пак да кажа за всички, на които асоциацията им с думата чалга е простак: познавам много хора, при това възрастни, доказали се не веднъж като интелигентни и способни, но почитатели на чалгата. Да не би това пък по някакъв начин да ги прави по - малко успели, или интелигентни или каквото и да било?

Град
    Shove IT
    Бръм, бръм някой го сърби патката и се чуди кво да прави

Град
    Свищов
    Е, аз сама съм си решила какво да слушам. Никой не ми е забранявал, никой не ме е ограничавал. Обикновено забраненият плод е най-сладък и когато нещо се забранява изрично, провокира любопитство.
    А и на народната музика кое му е лошото?
    Колкото до западната музика и култура като цяло, това, че е на запад, не значи че е по-добро. за мен по-лошо е на 1 дете да му се натрапва нещо чуждо, отколкото нещо по-близо от нас, да му се показват недостатъците на родното и да се изтъкват предимствата на "западняците". Най-малкото 5 века сме се борили да нямаме чуждо влияние, а сега сами си влияем. И аз не слушам народна музика, но с удоволствие играя хора, мога да се захласна по гласа на Валя Балканска и да се разплача от текста на родопските песни. наскоро глед0ах 1 спектакъл по случай 22-ри септември. Правиха го децата от 1 читалище от съседно село. Казваше се "това е България" и беше разтърсващо. Песни, танци, изгледи от родината. Почувствах се горда от това, че в страната ни има такова фолклорно богатство и е интерпретирано по такъв уникален начин......Кое му е лошото?

Град
    Свищов
    Аз обичам боза.
    Освен това се имам за модерна млада дама.....какво като у дома си пускам Преслава, а не Whitesnake. Това не ме прави нито по-стара, нито по-демоде. Просто това съм си аз. И искам хората, които ме обичат, да ме обичат заради самата мен. Част от мен е да слушам фолк. Половинката ми не само го е приела, нещо повече-никога това не е създавало проблеми в отношенията между нас. Както аз няма никога да му направя проблем за това, което той обича. А може би, защото не си приличаме, се обичаме толкова много и сме заедно толкова време. Просто не мога да повярвам, че за някои хора това е критерий за подбор. Мислех, че други неща в човека са хиляди пъти по-важни. Пак го повтарям-радвам се, че край мен няма толкова тесногръди хора. Радвам се, че съм приета в дадена среда, защото съм АЗ, а не защото слушам нещо си. Радвам се, че приятелите ме обичат, защото са опознали истинската ми същност. А ми е жал за вас, които ще се лишите от компанията и на доста светни хора, само защото по някои точки имате разминавания. Но да подбираш приятелите си според предпочитаната музика е присъщо на тийновете......За зрелите хора личността като цяло е важна.
    global, ти претендираш за зрялост, а всъщност се държиш доста тийнейджърски в това отношение. Пораснете. Музиката НЕ прави човека. Това е просто нещо, което харесва и му е приятно да слуша. Толкова.

Град
    Свищов
    За мен слушаната музика не показва толкова много от човека. Показва колкото предпочитаните книги, филми или любимият вестник. Да, имат значение, но когато са общо, а не по отделно. И пак не биха ми влияли в посока поне да се опитам да опозная човека.

Ти влюбвал ли си се?! Върхът на егоизма в любовта е да моделираш половинката по твой вкус. Защото просто това не е любов. Когато обичаш даден човек го обичаш такъв какъвто е. дори и да не е съвършен и да не се висва в представите ти за най-добрият, за теб той е най-добрият, защото го ОБИЧАШ. Не ми пука грам дали приятелят ми слуша Амет или Еминем. Той е човекът, който ме кара да треперя при всеки допир, който разтапя сърцето ми с всеки жест и дума, който мога да съзерцавам мълчаливо с часове и да обожавам тази тишина......

Кой ми е влиял не знам. Предполагам е сестра ми, която ме запали по поп-фолка, но те е доктор по икономика. Едва ли от ВАК са се интересували какво слуша през свободното си време.

Ако даден човек ми постави ултиматум-той или това, което обичам в какъвто и да е аспект, значи не е за мен. В приятелството няма уговорки, ултиматуми, притискане до стената. В тези взаимоотношения всичко трябва да е истинско и искрено, да е от сърце и душа. Аз поне имам такива приятели......

П.С.След като съм такава проста селянка, защо си седнал да се хабиш да спориш с мен?

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    vijte sega,sprete spora,az su6to ne slu6am pop-folk,ne pose6tava takiva "diskoteki" i horata okolo men ne slu6at tova! NO ako muja mi nastoqva da otidem na takova mqsto ili primerno toi ve4e e tam i me 4aka-estestveno 4e 6te otida!nqma da umra ot kef,no kakvo tolkova-mga da prejalq edna ve4er za da mu e gotino na nego,a i 6tom na nego mu e dobre i na men 6te mi e dobre.!az imam poznati,koito slu6at 4alga-tova ne gi pravi po-malko hora.vqrno,na svetlinni godini sum ot ideqta da im podrujavam no za muja si bih oburnala sveta,tva da ida v takova zavedenie zaradi nego dori nqma da go otbeleja kato ne6to tooolkova otvratitelno!

Град
    София
    Понеже тренирам Брейк хвана ли си гадже на което да държа даже и ще се развихря вътре за да се чуства на върха и изобщо никакво внимание няма да обръщам на другите . Но половинка нямам. Тъжно но истина. Дано сам помогнал по темата

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Така си мислиш. Аз и да харесам някоя, като разбера, че е чалгаджийка, повече не се занимавам. Ама и такъв случай не е имало да харесам чалгаджийка, защото за мен този момент какво слуша, е от голямо значение.
    Влюбвал съм се, да, но никога в селянка. Просто като я видя, че е селянка, ще ми се отще. Пък и може би въобще няма да ме привлече. Ще я оставя. Не мисля, че това чувство, любовта, трябва да се пилее за насърчаване на тази простотия. Ето пример с това Нели от телевизията - която е много хубава (не си мисля да ставаме гаджета - не сме един за друг), но и пратихме писмо да се откаже от чалгата. Но, да допуснем, че я харесвам и искам да сме заедно. Ако тя не се откаже от селянията, няма да сме заедно, колкото и да ми харесва. Да допуснем, че момичето, което в момента обичам, се окаже, че слуша чалга. Ами това ще реши въпроса. Ама ще кажеш, че я обичам. Ами значи съм грешал, че съм я обичал. Ставам и си тръгвам директно ако тя не може да се промени.
    Без коментар.

Извинявай пич ама мислиш доста тъпо,ограничено и повърхностно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си