- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се унижили да влезете в чалга заведение заради люби
Гледай ся Bee*...за да не харесваш нещо трябва да го познаваш. Да речем...най-много се смея на скинари, които като ги питаш кой е Гьобелс и те те гледат тъпо...видиш ли видели те че имало некъв на име Хитлер, който мразел некви хора и решили и те да ги мразят,но защо всъщност са против тези хора и те не знаят. С две думи видяла жабата че подковават коня и тя си вдигнала крака...Та идеята е следната...на тоя свят има няколко неща които не харесвам. Две от тях обаче са чалгата и религията. От тоя форум (целия) едва ли има някой който да е прочел повече религиозна литература от мен, както и да е изслушал по-тъпи чалга от мен, т.е. когато казвам, че не я харесвам и не я слушам аз наистина имам в предвит точно това. Колкото до другите стилове, аз ги уважавам, поради причина че не ги разбирам, т.е. аз не разбирам стила наречен рап, хаус и т.н. нито съм чел нещо за тези стилове, нито мога да кажа нещо компетентно за тях (само ще вметна, че въпреки че слушам хард рок, бях на концерта на Снооп Дог, най-добрият в този стил музика според мен), но да ми се издигат в култ личности, като слави трифонов, камелия и азис в култ....хора, хиляди пъти по-прости от мен...съжалявам, но това не мога да приема.Първоначално написано от Bee*
Това баш е най-голямата заблуда....Първоначално написано от Nam3less3
Извинявай, не искам да те обидя, но по-тъпо изказване не съм чел през живота си...като е толкоз значима чалгата...само едно парче на 20 години искам да ми дадеш?? Няма, а?? Е как ще има, като "Тигре Тигре" беше преди 14 г.?? Само ми посочи чалга концерта събрал 1 милион души...за 10 години сумарно събрани, всички чалга концерти, няма да съберат толкова хора на куп, колкото е събрал рока с 1 концерт!!!Първоначално написано от Nam3less3
А па тоя олигофрен, некой толкова го е излъгал че прави музика, че не знам, как не го е срам да се показва пред хората...Първоначално написано от Rofl4e
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици