Оффффффф... безсмислен спор се води тука. Хората си слушат чалга и си им харесва. Нито някакви анкети, нито нищо няма да ги накара да спрат. Егати, бъдете малко по-толерантни Като си чалгар... дай да се самоубиеш, а? А съм сигурна, че половината от тези, които не биха в НИКАКЪВ случай слушали чалга просто пишат така, за да не им се нахвърли половината форум... Това си е музика... с текс, мелодия... Ако направим сравнение с американската музика... всичкото това, дето го дават по Сити и Дъ войс... и ако сравним текстовете и клиповете... голяма разлика няма да намерим Но защо трябва да се хвърляте на вашето, на родното... Ебаси, вие като само плювате българското, не очаквайте България да не ви оплюва... Не слушам българска чалга, но когато съм в такава компания слушам и не ми пука Всичко мога да слушам, всяка песен си я свързвам с нещо, независиомо дали е чалга или не...
Ма като почнете да ми философствате тукаа... А относно анкетата - ми че то си зависи от годината, в която е направена... през 2000 всички само чалга слушаха, и си има песни, които всеки иска или не - знае. Такива бяха времената, че само това се слушаше. Но изведнъж на някой велик ум му хрумна, че чалгата била срамна... бла-бла... Вярно е, че половината чалга звезди са леко курвички, но пък това си им е работата... Факт е, че им знаете имената и някоя и друга песен...
Само не ми се карайте, казвам каквото мисля...