За мен слушаната музика не показва толкова много от човека. Показва колкото предпочитаните книги, филми или любимият вестник. Да, имат значение, но когато са общо, а не по отделно. И пак не биха ми влияли в посока поне да се опитам да опозная човека.

Ти влюбвал ли си се?! Върхът на егоизма в любовта е да моделираш половинката по твой вкус. Защото просто това не е любов. Когато обичаш даден човек го обичаш такъв какъвто е. дори и да не е съвършен и да не се висва в представите ти за най-добрият, за теб той е най-добрият, защото го ОБИЧАШ. Не ми пука грам дали приятелят ми слуша Амет или Еминем. Той е човекът, който ме кара да треперя при всеки допир, който разтапя сърцето ми с всеки жест и дума, който мога да съзерцавам мълчаливо с часове и да обожавам тази тишина......

Кой ми е влиял не знам. Предполагам е сестра ми, която ме запали по поп-фолка, но те е доктор по икономика. Едва ли от ВАК са се интересували какво слуша през свободното си време.

Ако даден човек ми постави ултиматум-той или това, което обичам в какъвто и да е аспект, значи не е за мен. В приятелството няма уговорки, ултиматуми, притискане до стената. В тези взаимоотношения всичко трябва да е истинско и искрено, да е от сърце и душа. Аз поне имам такива приятели......

П.С.След като съм такава проста селянка, защо си седнал да се хабиш да спориш с мен?