Мацка остави децата да си растат и да си правят каквото искат. Аз пък мога да ти кажа, че тези между 10-14 годишни девойки половината дори не са правили секс, просто се правят на интересни. В такава възраст са, в която искат да пораснат и бръщолевят какви ли не глупости и се правят на интересни и така нататък. Няма какво да се възмущаваш толкова. Какво ти пречат клипчетата по сайтовете. Просто не ги гледай. Аз лично по този въпрос мога да ти кажа, че някои са доста сполучливи и аз много се радвам като видя нещо хубаво.
Иначе за любовта... малки са още да я изпитат, затова при всяко потръпване си мислят, че е любов. Напълно нормално е. И те нямат никаква вина, че са по- малки или че не разбират от нещо.
А дори и дса правят секс, ако се пазят и не правят глупости няма нищо чак толкова лошо (не, че го одобрявам). Има много по- кофти неща от това. Има хора, които на тази възраст са започнали да употребяват наркотици, да крадат и така нататък. Това е нищо. И не е толкова очудващо, просто не си видяла достатъчно и не можеш да осъзнаеш, че няма какво толкова да се възмущаваш.
Samo napred, lutko lepa
cekaju te putovanja
ja sam tvoja avantura
a ti moja tiha patnja...