- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви цигари пушите и на колко сте години?
На 13 съм и НЕ ПУША Цигарите убиват!!!![]()
I L0VE MY FRIENDS
Защо половината слагате разни емотикони като тези -![]()
- след като сте казали, че пушите не знам си от кога... Като се тровите по собствено желание, по-готини и важни ли се чувствате?
Добре де, извинявай, ама само не ми е ясно с какво точно ти помагат? В смисъл - това са цигари... не са в състояние да ти променят състоянието, нито пък те развеселяват, нито пък успокояват. По-добре яж шоколад, доказано е че помага за подобряване на настроението и предпазва от депресии.Първоначално написано от just_booy
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
На 15 съм...ММ Слимс и Кент понякога
На 16 съм, пуша сериозно от 2 години, цигарите които харесвам са ММ slims.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
На 15 съм.На 12 почнах да пуша,защото ми беше интересно и ми хареса.От 2 месеца вече не пуша просто ре[их да ги спра си се чувствам прекрасно.От време на време ми се пушеше първите 3 седмици ама имаше някой приятел до мен който да ме шутира и да ми забраниСпри ги за твое добро е
![]()
Целия шибан стил е едно копие !!!
сравнително млада съм -на 14, пуша синьо виктори![]()
ако няма... пуша черно![]()
отвреме навреме си взимам червен давидоф,ма тва като имам кинти.![]()
mi az po prinzip mn rqdko palq ama sa re6ih da gi otkaga napulno ama ina4e: 17/davidoff/purvata mi be6e akto bqh na15
На 16, черно виктори слимс... почти година и половина-2 пуша сериозно, иначе за първи път опитах в 6ти клас, после съм ги отказвала много пъти![]()
Пуша много рядко. С една кутия цигари може да изкарам цял месеции пуша BOZNUR... не са български
П.П: на 17 съм :P
на 14 съм не сам активен пушач само като съм с приятели пуша шарена карелия или син асос
синя карелия слим никва идея от колко пуша ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
emi pusha ot edna godina seriozno, ina4e 1-vata mi cigara beshe na 6 ili 7 godiniina4e sum na 15 i pusha sharena kareliq... ili julta eva... kofti e 4e nqmam volq da gi spra :S
Smile! It's the second best thing you can do with your lips
На 13 години съм и не пуша. И нямам такова намерение. Съжалявам тези, които не спират да пушат и не съзнават, че някой ден това ще им навреди сериозно.
А най` мразя, когато се превръщам в пасивен пушач. :/
Преди пушех фемина,после LD накрая MM100.МИНАЛАТА ГОД.през лятото почнах доста да пуша и сега са чудя как ада ги откажа ще ми е лесно ама пак купувам.
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
Забравих да добавя на 19 съм.
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
16 г. - не пуша. Никога не съм пушила.
Аааа единствено наргиленце може...... :Pама мн рядко.....
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
На 14 съм и пуша много малко.За 2 седмици карам с 1 кутия EVA ili MM slim и пуша от година почти
ее наргилето е задължителноиначе на 15 съм .. пуша VOGUE в училище по-малко , иначе иначе като се излезе с компанийка петък вечер кутията изчезва за 2 часа
![]()
![]()
на 14 год. пуша от 2-3 месеца сериозно.Любими цигари Бяло виктори и Син Пал Мал![]()
h0us3 Mu5iC 4 3v3r.JusT a MuSiC.