.
Отговор в тема
Страница 4 от 31 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 754
    Град
    Хасково
    на 16 съм и пуша син ротманс а когато имам повечко пари червено боро
    ... no comment ...

Град
    В думите на хората ;)
    На 16 съм пуша от година и половина почти и обикновено съм на Бяло Боро или Парламент... пуша към кутия и половина на ден....

Цитирай Първоначално написано от BeYourSelf
    на 18 съм ,пуша виктори делукс ии пуша от ,ам това маи вече ми е 5-тата година
    Пушиш от 13 годишна ли ??? И ти нали не очакваш, че ще доживееш 45? Не разбирам защо така си тровите организма бе?? Толкова ли е важно да си модерен ....

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Pamie7o
    Пушиш от 13 годишна ли ??? И ти нали не очакваш, че ще доживееш 45? Не разбирам защо така си тровите организма бе?? Толкова ли е важно да си модерен ....
    Защо мислите,че всички го правят за да са модерни
    На 15 съм,пуша Бяло Виктори Слимс,а ако случайно няма обикновенното бяло виктори...

Понякога се случва и други да пуша,но много рядко

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Преди пуших, 3 години ,все малборо или виктори в Б-я ,а сега пуша само зелени цигарки =)

Пуша от 5 клас... Тогава за пръв път на купон вкъщи... Мама беше на двудневна екскурзия за два дена, брат ми го изхвърлих да си ходи на село, баща ми и той с него, само ми даде пари, спретнах купонче... Купонче, ама купонче.. Алкохол колкото искаш, цигари и ъъъъъ, и полиция извикаха съседите... Мале, какъв келеш смотан, тъп, прост, идиотка, смотана патка съм била да пропуша... Е сега си блъскам главата... Мда, спирам ги вече от две години... Та.. Пуша шарена карелия или розов мерилин. Заех се сериозно да ги отказвам.. Преди седмица пуших ГД, сега почнах по-слаби... Та а дано най-накрая ги откажа...

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Pamie7o
    Защо мислите,че всички го правят за да са модерни
    Ами не виждам друга причина, един нормален човек да иска да се самоунищожава Не ви разбирам хора Съвземете се малко бе!!! Не осъзнавате ли колко много си вредите!!!????

На 16 съм и пуша Бяло Виктори най - често. И пуша от ... два месеца някъде.
    Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
    Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.

Давидофф,Марлборо,Парламен т,и някои път,но много,много рядко пуша от на един мои фр,синио виктори,на 15 съм,пуша от 5 дена

Цитирай Първоначално написано от Shalala
    Давидофф,Марлборо,Парламен т,и някои път,но много,много рядко пуша от на един мои фр,синио виктори,на 15 съм,пуша от 5 дена
    По-добре спри докато не се пристрастиш 5 дена не са много и според мен лесно ще ги откажеш.Успех!

мне,аз не съм се и пристрастил,просто,си купувам,еи така,за "гъзария" или когато сме се събрали компанията,иначе кутията я пуша за 2-3 дена.Ако искам мога да ги спра,ама,как да ви го обесна

мне,аз не съм се и пристрастил,просто,си купувам,еи така,за "гъзария" или когато сме се събрали компанията,иначе кутията я пуша за 2-3 дена.Ако искам мога да ги спра,ама,как да ви го обесна
    Ама как да ви го обясня, трябва да не остана по назад, много е МОДЕРНО да пушиш... А трови се, трови се, като ти дойде акъла в главата - тогава ще те видим! Не мога да разбера за по-готин ли се мислиш, като си с цигарата в устата? Не, всъщност не си... Всъщност единственото, което правиш е да се тровиш и да правиш така, че да се сбръчкаш на 20 и още куп неща - ползвай интернет, не ми се обяснява... Единствено можеш да впечатлиш някой келеш, който още не знае от къде е излязъл... Хората такава борба водят с тютюнопушенето, а ти за "гъзарията"... И аз толкова съжалявам, че съм ги почнала, ама... Сега толкова се боря.. Не, просто нямам думи!
    ЗАЩО СМЕ ТОЛКОВА ПРОСТ НАРОД, БЕ?!

само ни ми са караи,ясно...
    не съм казал че са прая,на нещo повече от другите,просто ми е гот,нито съм се прситрастил нито нищо,нито мисля сериозно да ги почвам,опъвам по 1 цигара когато сме с фр. на маса,или на диско,нищо повече,ако съм изкал,до ся....абе просто не ми се обеснява,споделих мнение по темата и т'ва е.
    И ти като се имаш за тъп/тъпа,или като имаш целата ни нация,така ок,твои проблем,аз лично се имам за Умен

само ни ми са караи,ясно...
    не съм казал че са прая,на нещo повече от другите,просто ми е гот,нито съм се прситрастил нито нищо,нито мисля сериозно да ги почвам,опъвам по 1 цигара когато сме с фр. на маса,или на диско,нищо повече,ако съм изкал,до ся....абе просто не ми се обеснява,споделих мнение по темата и т'ва е.
    И ти като се имаш за тъп/тъпа,или като имаш целата ни нация,така ок,твои проблем,аз лично се имам за Умен
    Ама направо "пръщиш" от акъл така като те гледам... Плюс това, че си неграмотен.. Забравих да спомена, но не е нужно след всяка дума да има запетая. Хайде няма да се занимавам с теб, от опит знам, че и с кана през ушите да наливам акъл на някого нищо няма да стане. Знай си твоето, след време ще викаш: "Как можах?!"...
    P.S. Не ми викай "ясно", за да не се наложи аз на теб да изяснявам нещо...

тва не е форум по бг език че да пиша както си трябва(то е хубаво де..) аа щом трябва си изясняваме нещо,няма проблем.Казваш и изясняваме,а на мен не ми е нужно някои да ми налива акъл с каната,но както и да е...няма се разберем с теб.

Град
    near the sun
    blue Muratti : ) .. на 18
    turn unthinkable to reality..

Еми аз съм на 16 и пуша само Пал Мал Син слим нищо друго, дори и да нямам цигари много рядко се случва да пуша някакви други, защото не ми харесват свикнала съм си на тези.Наште знаят ,нямам проблеми с тях, пуша не знам...може би от година и половина... Но заполвам да имам някакви проблеми с дишането от време на време и май ще се наложи да ходя на лекар

Град
    някъде там...
    Не си тровя живота

Хехе, на 13 години съм и пуша от има 1 година някъде. Пуша Мerilyn..
    Keep Smiling (sun)

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    на 17 съм,преди пушех шарена карелия,ама са ми слаби,сега съм на ММ слимс
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    На 15 години-Виктори Делукс Слимс..

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Цитирай Първоначално написано от YaNcHeToOo
    Не си тровя живота
    +адски много. цигари sucks ;]

Loko Sofia
    Manchester United

Вече не е модерно да пушиш

Супер фен Аватара на storex
    Цитирай Първоначално написано от abv01
    Вече не е модерно да пушиш
    Че то кога е било модерно?
    По темата - на 20 съм и пуша Victory Ultra 100s. Пуша от около 2 години и половина

Ми нали всички това казват Че всички почват да пушат защото е модерно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си