- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кога за пръв път свършихте?за момичета
питам защото наскоро четох някви теми, че можело момичето да не може свърши по време на акт дори и година след като е почнало да води полов живот.според вас от какво зависи това?
Аз също.Първоначално написано от baby_bitch
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
ние мъжете нямаме такъф проблем![]()
GTA Stunting
vs li o6te parviqt pat?![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Аз на 9тия![]()
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
задължително ли е за първи път да свършиш ако правиш секс
чувала съм че и при мастурбация можеш да получиш оргазам но нз дали е същото чувство
смисъл се си е свършване но при секса е поо хубаво нали така?
in defense of our dreams...
Еми пътвият път свърших щото приятелят ми реши да продължи по френски, а иначе вагинален все още не съм изпитвала...
И азПървоначално написано от chokolate_girl
![]()
..Why can't I be innocent..
Охооо най-първото ми свършване беше много преди да правя секс - самичка =))))
Обаче по време на секс ,охооо след много време.И ми е много трудно и става рядко.
МИЛИ МОМИЧЕТА - ОРГАЗЪМ МОЖЕШ ДА ПОЛУЧИШ ВИНАГИ, СТИГА ДА ПОЗНАВАШ ДОБРЕ СЕБЕ СИ И ДА СЪУМЕЕШ ДА НАУЧИШ ПАРТНЬОРА СИ ДА ТИ ПОМАГА...
ДОРИ И С НАЙ-"КАЛПАВИЯ" ПАРТНЬОР (АКО МОГА ДА СЕ ИЗРАЗЯ ТАКА) МОЖЕШ ДА ПОСТИГНЕШ ОРГАЗЪМ СТИГА ДА ГО НАСОЧИШ КАКВО ДА НАПРАВИ, ЗА ДА ТИ ПОМОГНЕ...
Мисли позитивно! Усмихвай се! Вярвай в себе си!
хахахах всички на първия път до десетия, аз лично вагинален оргазъм не съм получавала НИКОГА !![]()
![]()
Ама има време ...
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Първоначално написано от Lady_B_
Маммкаа муу и аз не съм получава вагинален оргазъм... а правя горе-долу 1 година редовно секс ..гадно !
С риск да прозвуча наистина като идиот.. Какво точно е чувството,понеже нали за всяка е различно.. Когато аз си имах приятел и когато го правехме накрая усещах едно странно чувство в ръцете си и понякога в краката - като иглички,но не изпитвах болка от тях и леко изтръпване,но не точно.. и чета различни теми за оргазми и така и не мога да си обесня изпитала ли съм го или не..![]()
Просто прави нещата така,че да караш околните да се усмихват и да си щастлив!![]()
mi mnogo qsno 4e o6te purviq put ako si si legnal s nqkogo koito ne moge da ti gokara orgazum zna4i ili toi ne e bil 4oveka ili ti si mnoooooogo ama mn zle :P
Абе ти добре ли си?Първоначално написано от therichbitch
Мн рядко се слушва да получиш оргазъм от 1вия път.
От форума явно при доста момичета е така,което си е мн хубаво,но тва дето каза е пълна глупост..
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Е, че как.. нали повечето усещат лека възбуда в клитора докато са ги побарали.. Много ясно, че направо е имала изгърчващо свършване според тях.. ти пък.. ;д;д;дПървоначално написано от _Kristin_
Те много хора си мислят, че свършват още от 1-вия път, ма май-май после излиза друго наяве![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
za sajalenie i az moga da s epohvalq s sa6totoПървоначално написано от Lady_B_
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg