Здравейте!Ами аз преди около един месец скъсах с приятеля си,с който сме се събирали и сме късали милиони пъти...Когато скъсахме беше мн неочквано и мн ме заболя,но го преглътнах...както и да е,защо скъсахме?ем сложна работа,но още като скъсахме той ми каза,че ме обича все още.Както и да е останах ме си добри фр. около седмица-две,но една вечер просто не издържахме и се целунахме и се разбрахме,че това може да се случва от време на време като приятеслка целувка,защото не сме готови за връзка на ново и той не иска да ме нарани,защото знае,че аз искам дълга възка...не за един месец и тфа е!Така де вървяха си нещата аз си мислих,че наистина тфа може да си остане само приятелско,но с всеки път осъзнах,че при всяка целувка се влюбвам повече...преди няколко дена се скарахме,,,той си тръгна,а аз вечерта му написах смс:извиних му се за станалото и му казах,че не мога да продължавам така защото при всяка целувка се усещам,че го обичам още...той нищо не ми отговори...оттогава не идва вече при нас(нз дали е заради мен,но така предполагам),не ми звъни(а попринцип ми звънеше често),не ми говори,не ми отговаря и в скайп!!!Какво да правя обичам го,знам че и той малко или много ме обича,не искам да го пришпорвам за връзка защото знам,че не е готов,но не искам да се карам с него...