- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кажете нещооо
Здравейте!Ами аз преди около един месец скъсах с приятеля си,с който сме се събирали и сме късали милиони пъти...Когато скъсахме беше мн неочквано и мн ме заболя,но го преглътнах...както и да е,защо скъсахме?ем сложна работа,но още като скъсахме той ми каза,че ме обича все още.Както и да е останах ме си добри фр. около седмица-две,но една вечер просто не издържахме и се целунахме и се разбрахме,че това може да се случва от време на време като приятеслка целувка,защото не сме готови за връзка на ново и той не иска да ме нарани,защото знае,че аз искам дълга възка...не за един месец и тфа е!Така де вървяха си нещата аз си мислих,че наистина тфа може да си остане само приятелско,но с всеки път осъзнах,че при всяка целувка се влюбвам повече...преди няколко дена се скарахме,,,той си тръгна,а аз вечерта му написах смс:извиних му се за станалото и му казах,че не мога да продължавам така защото при всяка целувка се усещам,че го обичам още...той нищо не ми отговори...оттогава не идва вече при нас(нз дали е заради мен,но така предполагам),не ми звъни(а попринцип ми звънеше често),не ми говори,не ми отговаря и в скайп!!!Какво да правя обичам го,знам че и той малко или много ме обича,не искам да го пришпорвам за връзка защото знам,че не е готов,но не искам да се карам с него...![]()
И заливащото се от смях човече беше съвършеният край на тези словоизлияния...
Първо, не казваш за какво сте се карали, може егото му да е наранено. Второ, той е направил точно това, което е трябвало да направите, когато сте скъсали - да страните един от друг. Поне докато отшумят страстите, след което пак може да си бъдете приятели.
А пък като се обичате, защо сте скъсали? Деца. Ти просто си скапвала вашите хубави моменти с всички мисли (и предполагам, коментари), че искаш дългосрочен вариант за връзка и какво ли още не. И да е имало възможност да е такава връзка, може би си го стреснала. От какъв зор не се наслаждаваш на момента, а мислиш за бъдеще, което може и да не дойде, не мога да разбера?![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
MoOnLiGhT_ShAdOw мн си... Нищо не разбра от цялата работа:
1во:ТВА ЧОВЕЧЕ НЕ СЕ СМЕЕ,А РЕВЕ ЛЕ!
2ро:Не сме страняли един от друг даже напротив!
3то:Нищо не съм скапвала с коментарите си,защото,за да има връзка,приятелство и т.н. всичко трябва да се казва!Ние винаги си казваме всичко и нямам намерение да си трая!
4то:Не мисля за вбъдеще...къде по-точно прочете нещо за в бъдеще?!Не искам да продължам така,защото искам или да е мой или не,няма среден вариант,съжалявам,че не съм като тебе,аз искам или всичко или нищо!
5то:Щом не си разбрала смисъла на всичко тва просто не си прави труда да пишеш,щото както виждаш не направи нищо смислено и добро!
6то:Ти на колко си,4е да викаш деца бе?Много съжалявам ама тоя сайт не е направен,за да може хора като теб да викат при всеки проблем "деца,деца",мисля че съм в съвсем нормална възраст да си изкажа мнението,а ти ако си доста по-голяма може би мястото ти не е тук!![]()
ЂrUkN! F k
*реве от смях
Реших, че няма да ходя на училище днес./моето нещо/
3а какво се скарахте?
И жълтата гад реве,ама от смях.
[size=7][b][u]fosse cos
Ами просто .. отиваш при него на крака и се разбирате на 4 очи няма никакви смс-и обаждания скаипове и глупости ... ! Според мен е важен физическия контакт .. да видиш как човека реагира на казаното от теб и обратно ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Оф, какъв тъпак... Айде вече понеже си му признала чувствата си и той да бяга от тебе, да не иска да си говорите... разбирам да спазвате дистанция, все пак сте бивши и до вчера сте се мляскали, ама чак пък нищо..
На мен ми се случва нещо подобно - и мен ме отбягва бившето. Т'ва е доста грубо... Преди няколко дена му писах само за да му пратя една песен (ние с него преди да тръгнем си обменяхме музика), и той не отговори изобщо ... Иначе си смени настроението в скайп... Но така и не писа... забавно...
А твоя явно е несериозник, но какво да го виним момчето, те повечето хора с така. Не желаят дълга връзка.
Може би точно заради признанията ти не те търси... Някои хора се стряскат след като им признаеш чувствата си, и почват да отбягват (което е лапешко!)
Разбирам да не ти дава надежди, да се държи леко дръпнато, ама да те реже по такъв груб начин...(груб начин, в смисъл че се прави на цапнат и буквално те е изхвърлил от живота си и все едно не съществъваш!)
Хората са го казали - безразличието е най-голямото наказание. А той не ти обръща внимание като му пишеш в скайп, не те търси... Повече от ясно, кво да ти кажа.. Съжалявам много, ако нещата са непоправими (може пък и при теб да са...)
Ама кво губиш.. всяко зло за добро.. Тоя явно е флиртаджия, както го описваш с тия целувки, неангажиращи историйки, а-у, пък ти го харесваш с далеч по-сериозни намерения...
Ти си знаеш най-добре, но или има нужда сериозно да помисли дали да е с теб (объркан е), или хич не го интересува това и не се колебае и иска да е сам.
Аз като цяло не бих се занимавала повече с него. (След като на няколко пъти потърсих моя безуспешно /не ми отговори/ ми стана пределно ясно, че трябва да се оттегля и няма да се наредят нещата както аз ги искам)
Ако все пак искаш да се изясняваш с него - наистина го направи наживо. По скайп е тъпо, а и на много хора им порасват работите зад компютъра...
пп. Човечето "" си забелязала че като го натиснеш се изписва ": lol:", нали? "Lol" като съкращение означава "laughing out of control", което значи че тая емотиконка се хили. Наистина изглежда малко странно с тия сълзички, но като значение е на хилещо се човече.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
леле първите няколко реда все едно аз съм ги писала
![]()
Не съм чела коментарите.
Мислиш ли, че щом не ти звъни, не се виждате, не иска да е с теб, те обича???? Малко нещо не ми се връзва, бе маце. А не мисля, че е било редно докато сте само приятели да му позволяваш да те целува. Моите приятели не ме целуват. Разбирам, че си хлътнала по него и, че си едва ли не слаба, когато той е пред теб, но прояви малко воля.
Ти си се извинила, няма какво повече да направиш. Той сам решава дали ще си запазите добрите отношения или не.
Горе главата![]()
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
подкрепям HONDA,ако той наистина те обичаше,първо нямаше да те остави и второ щеше да се бори за теб на всяка цена
![]()
Точно това казах, а може би е трябвало да го направите, защото само приятелство няма да има, докато не утихнат другите страсти. А те няма да утихнат, ако се виждате всеки ден. Не казвам да не се виждате от ненавист, просто това е било най-здравословното, според мен.Първоначално написано от AsSkEb
Не искаш къса връзка, той не иска дълга, а пък и двамата искате да сте заедно. Добре, де, не е казано, че 100% ще се разделите, щом искате да сте заедно, но ако той директно разбере, че ако е с теб, ще е дълга връзка, ще се стресне, дори да те обича. Може и така да е станало.Първоначално написано от AsSkEb
Първо, нямаш право да ме съдиш каква съм, след като дори не ме познаваш. Това е детинско поведение, но ще го засегна по-надолу. И аз съм искала всичко или нищо, но съм разбрала, че дългосрочните планове не са вариант - "сега" е моментът, в който живееш, "после" може да не дойде, и какво? Пук! - и всичко отива на вятъра. А да държиш да уточнявате дали връзката ще е дълга си е точно това - да правиш планове за бъдещето.Първоначално написано от AsSkEb
![]()
Достатъчно добре разбрах смисъла. В крайна сметка, ако държиш да го чуеш, може би просто той те е лъгал, че те обича, защото е мръшльо. Ако те обичаше, щеше да му пука, че те наранява. Какво да си говорим нататък?...Първоначално написано от AsSkEb
На достатъчно, за да заслужавам уважение да не ми се говори на "бе", както и да уважавам другите и да не им говоря на същото. На достатъчно, за да знам, че не броят години, а държанието определят доколко е пораснал някой и дали не е още дете. Деца, защото е лесно децата да правят алогични неща, а щом твърдиш, че и двамата се обичате, къде е смисълът в раздялата?!юПървоначално написано от AsSkEb
Сума време изгубих само за да се разправям с отчаяни истории.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
това момче според мен не те обича и не държи на теб.ИЛи поне не толкова колкоото ти искаш.Това за елувките според мен го прай-доцеелува му се и да има с кой.Ако те обичаше щеше да е с теб,и нямаше да го инт нищо.
Ем не всъщност нз не разбирате...познавам го от мн години и знам,че е просто такъв характер(не го оправдавам или нещо такова)!Но никога не би постъпил така...той ми беше най-добрия фр. макар,че сме ходили мога да си говоря за всичко с него нз...И за целувките чакайте малко не мога да разбера защо си мислите,че аз не съм искала тези целувки и че не съм го целувала аз?!Също за карането въобще-ние винаги сме така...като котка и мишка...колкото и банално да звучи!Винаги се караме за глупости и сме инати и той ако ми каже нещо и аз почвам да отговарям и се джавкаме така цял ден...сложна история ще се оправим все някога тва е ясно...мс на всички за мненията моля тая тема да я изтриете вече![]()
ЂrUkN! F k
Само едно последно: Като знаеш повече от нас, защо питаш? Онова между ушите ти не е само за да ти тежи главата, ами и за да го използваш от време на време!
късно си се сетилаи забрави тъпия скаип ..много ясно, че няма да ти оговаря и да ти взъни като не иска да те вижда
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
mislq 4e ako kasate tolkova m nne ste 1 za dryg xarakterite..
Само като те гледам колко грубо се държиш с хората тук на, които даже името не знаеш, си представям защо момчето не ти отговаря...
Животът е адът описан в Библията!
Много ми е смешно като прочета "Ама искам дълга връзка"...
В оная работа ли ще си я вреш, че искаш да е дълга?!
Като искаш връзка опитваш различни с различни хора... като не си допадате не е дълга, кво толкова ебати?
и както винаги казвам - нищо бивше не важи
(още повече, когато е било бивше няколко пъти)