- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кажете нещооо
Точно това казах, а може би е трябвало да го направите, защото само приятелство няма да има, докато не утихнат другите страсти. А те няма да утихнат, ако се виждате всеки ден. Не казвам да не се виждате от ненавист, просто това е било най-здравословното, според мен.Първоначално написано от AsSkEb
Не искаш къса връзка, той не иска дълга, а пък и двамата искате да сте заедно. Добре, де, не е казано, че 100% ще се разделите, щом искате да сте заедно, но ако той директно разбере, че ако е с теб, ще е дълга връзка, ще се стресне, дори да те обича. Може и така да е станало.Първоначално написано от AsSkEb
Първо, нямаш право да ме съдиш каква съм, след като дори не ме познаваш. Това е детинско поведение, но ще го засегна по-надолу. И аз съм искала всичко или нищо, но съм разбрала, че дългосрочните планове не са вариант - "сега" е моментът, в който живееш, "после" може да не дойде, и какво? Пук! - и всичко отива на вятъра. А да държиш да уточнявате дали връзката ще е дълга си е точно това - да правиш планове за бъдещето.Първоначално написано от AsSkEb
![]()
Достатъчно добре разбрах смисъла. В крайна сметка, ако държиш да го чуеш, може би просто той те е лъгал, че те обича, защото е мръшльо. Ако те обичаше, щеше да му пука, че те наранява. Какво да си говорим нататък?...Първоначално написано от AsSkEb
На достатъчно, за да заслужавам уважение да не ми се говори на "бе", както и да уважавам другите и да не им говоря на същото. На достатъчно, за да знам, че не броят години, а държанието определят доколко е пораснал някой и дали не е още дете. Деца, защото е лесно децата да правят алогични неща, а щом твърдиш, че и двамата се обичате, къде е смисълът в раздялата?!юПървоначално написано от AsSkEb
Сума време изгубих само за да се разправям с отчаяни истории.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"