.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Немски :D

Немски :D

Случайно некой да знае немски плс ... трябва ми едно нещо мн спешно! който знае да казва ще му го пратя на ЛС!

ми може да се каже че знам тоест уча в даскало ала не знам много ама казвай може и да знам

Град
    Berlin/Germania
    mi az jiveq v germania i znam nemski
    prati...
    Ангелите го наричат „Небесна радост”, дяволите- „адски мъки”, а простосмъртните „любов” Love is everything I need!!!

моля ви, някой да помогне.. за Петък ми трябват 2 диалогчета по немски, кратки са.. понаписала съм ги, но много бъркам падежите и членовете, затова плс някой, който разбира езика, да ми ги провери и поправи плсс

Град
    Стара Загора
    Хей, може ли да се възползвам и аз от темата Имаме за домашна да вадим непознатите думи от една граматика , та исках да питам за точния превод на думата Verwandschaftsbezeichnungen.Ако някой знае , моля да ми помогне

Голям фен
    Град
    Констанц
    Цитирай Първоначално написано от aDuHka
    Хей, може ли да се възползвам и аз от темата Имаме за домашна да вадим непознатите думи от една граматика , та исках да питам за точния превод на думата Verwandschaftsbezeichnungen.Ако някой знае , моля да ми помогне
    бих казала ,че превода е роднински вразки... вазимоотношения или поне нещо в този контекст
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Град
    Стара Загора
    Да,нещо с роднини ще е свързано,обаче е Bezeichnungen, a нe Beziehungen. И дори да разделям думата на познати корени,пак никакво смислено значение не ми идва на ум И все пак бладаря за отговора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си