- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 22.12.2012
x
аь ус ефь пьтнсше
Съмнявам се, че скоро ще дойде краят на света. А ако ми остава само един ден - ще правя всичко, което правя всеки ден и може би ще кажа на близките ми хора, че ги обичам. Нищо по-специално.![]()
За тва предлагам прeди 2012 да минем на следващия дневен план:
НАРКОТИЦИ,АЛКОХОЛ,ПРОСТИТУ ТКИ,ЗАВЕДЕНИЯ,ПОБОЙЩА,ИЗВР ЩЕНИЯ
КОЛИ,ЖЕНИ и ПИЛЕНЕ НА ГУМИ
Не на цензурата!
НЕ! Аз просто ти ГАРАНТИРАМ, че няма да стане. На 23 се връщам в България и най-накрая ще се видя с приятеля ми...той още не знае, но аз просто ще се появя в цялата си прелест пред вратата му и ще го изненадам.(Разлигавена съм)
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
аз си имам лични предсказания че ще бъде на 12.06 или 07.2012
![]()
![]()
nestiga 4e moje bez vseki ami daje mu e po-hubavo bez nasПървоначално написано от justme__
![]()
aa ako slu4ainoo taka mi kajat 4e dneska mi e posledniq den.. iskam da go prekaram kato poslednataq seriq na friends... vs da se sabarem v na6to si kafe (to i bez tva e pod zemqta)......... happy end!
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
да ве..помня го това..и някакви сектанти се бяха избили. простотии колкото искаш.Първоначално написано от LINKNOT
Ако ще става нещо тогава е доста голяма възможността да стане това:
Или както се казва преходът от Петата към Шестата цивилизация.Четох за предишните 4 слънца при маите, които са били унищожени от земетресения(земя), урагани и циклони(въздух) огнен дъжд (огън), и потоп(вода) (<- в този порядък), и си мисля баааах мааму, тва са 4-те елемента. Петия елемент, който остава е етера, значи ще стане нещо свързано с етерното тяло на човек (известно още като емоционалното тяло, част от по-фините тела & so on). Така че едва ли ще има природни катаклизми, промяната ще стане в съзнанието на хората.
^ това е интересно, цял източник можеш ли да посочиш?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ето линк към темата от която съм го копирал:Първоначално написано от ScionOfStorm
http://forums.wsphere.com/index.php?showtopic=4692&st=0
Това е мнение написано от потребителката Cel на базата на този филм:
http://arenabg.com/details.php?id=f5...ea7df6aec7cdbe
и нейните собствени разсъждения.
Не съм го гледал поради причината че е на аглийски и няма да мога да разбера за какво иде реч.
А ето и линк към един интересен научнопопулярен филм т.нар Тайните на ума:
http://zamunda.net/details.php?id=139237&hit=1
това е добра дата да се гръмнеш ма не е ли малко далечко?Първоначално написано от spongkata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ммм...да, "вярвам"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Дано последва нещо интересно,защото човечеството се нуждае от пробуждане - вижте какъв еднотипен живот водим,нима за това сме създадени ?
Reality is wrong,dreams are for real.
Край на света не значи унищожение на всичко живо. Вероятно ще настъпи ера на нов морал и ново ниво на обществото, породено от глобални събития.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Хората са се друсали мъжката , да ви серя на сензациите !
Чрез светло пивокъм светло бъдеще!
@ някойтам, мерси, ще погледна като имам време![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Хора, краят на света ще настъпи на 22.22.2012 (няма грешка!)
![]()
![]()
Аз имам предположение ако нещо тогава изобщо стане.
Земята,въздуха,огъня и водата са физични елементи.
Петият елемент е етера,но той не е физически елемент
Според майте всеки от тези елементи е унищожил по една цивилизация.
Сега сме Петата цивилизация и се казва че на 23.12 2012 някой ще преминат към Шестата цивилизация.
Но етера няма как да унищожи цивилизация освен ако не се получи някакъв фал с психиката на доста хора.
Може унищожението на тези цивилизации да е само подготовката за нещо много по-важно-така да го наречем петото сито(най-голямото).
Според всичките неща,които съм прочел досега за тази година имам чувството че едвали не четирите физически елемента ще покажат едновременно в едни или различни краища на паланетата разрушителната си мощ и от там може евентуално да се появи етерната промяна.Също може да има и много нови машини,които да трябва да се използват,а и да се покаже нов светоглед пред хората.Знае ли човек.Един бивш учител ни разправяше че душата се развива с много по бани темпове и ако я сравним с годините на тялото на човек от началото на човешката цивилизация досега е на около 12 години.Има малко логика в това,защото в днешно време човек използва само около 5-6% от капацитета на мозъка си.Светът е доказал че се движи главно към евлоция на ума,а не на силата,защото има ли ум има и средства за надделяване над по силните.От колко животни сме по силни ние голи като пушки.Нито бягаме много бързо,нито сме от най-силните на планетата,нито издържаме много под вода,нито можем да летим.Но имаме ум,който ни позволя да умеем всички неща,който ги може всяко животно поотделно та даже и повече(в Космоса не се разхождат животни).Динозаврите са можели да ни схрускат за закусна,но пак не са оцелели.Сега в най вътрешната част на човешкият мозък има нещо приличащо на динозавърския.При жените отговаря за майчинският инстинкт,а при мъжете за половият инстикт.И мамутите са били по-големи от слоновете,но пак са изчезнали.Кроманьонците- прародители на Хомо Сапиенс(днешният човек) са живяли по едно и също време с Неандерталците.Неандертал ите са били три-четири пъти по-силни от Кроманьнците и горе долу толкова по силни от Хомо Сапиенс,но са изчезнали за сметка на Кроманьонците,защото Кроманьонците са били доста по-умни и с по-голямо количество мозък.Но сега нашият е по-развит от техният.
Така че нещо не се знае.Даже и да има да става нещо през нарочената година,и да е нещо такова аз съм сигурен че никой учен официално няма да го обяви,защото това ще доведе до паника и много други последици,от който вярно може да дойде края на Света преди предвидената дата.
Моля не ми се смейте,ама съм леко наплашена...
Като чета за пророчества и някой научни статии и доказателства,малко ме хваща бъз...
Незнам,знам си,че всичкото това най-вероятно няма да се случи,амаа...живее ми се хора не ща да умрааа
![]()
And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!![]()
да,пък един мармот ще завива шоколада в станиол..то нали на 21.тоя месец щеше да е
..около мен всички глупаци се бяха наплашили...сумати неща прочетох за това-напразно
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ех,че сте черногледи...аз баш тогава ще стана на 18 и ще ме карате да умирам...
пу не ве е срам...
![]()