.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62

Тема: 22.12.2012

x
    аь ус ефь пьтнсше

И аз преди вярвах, ама като се замислих...е пълна глупост.

Съмнявам се, че скоро ще дойде краят на света. А ако ми остава само един ден - ще правя всичко, което правя всеки ден и може би ще кажа на близките ми хора, че ги обичам. Нищо по-специално.

За тва предлагам прeди 2012 да минем на следващия дневен план:
    НАРКОТИЦИ,АЛКОХОЛ,ПРОСТИТУ ТКИ,ЗАВЕДЕНИЯ,ПОБОЙЩА,ИЗВР ЩЕНИЯ
    КОЛИ,ЖЕНИ и ПИЛЕНЕ НА ГУМИ
    Не на цензурата!

НЕ! Аз просто ти ГАРАНТИРАМ, че няма да стане. На 23 се връщам в България и най-накрая ще се видя с приятеля ми...той още не знае, но аз просто ще се появя в цялата си прелест пред вратата му и ще го изненадам. (Разлигавена съм)
    Use me, I'm beautiful
    Take me, I'm Yours
    Hurt me, it feels like medicine
    And all I deserve...

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    И един мърмот си завива ръката в станиол , тъй като съм го набила и съм му изяла шоколада... Бре деца вие нямате ли си друга работа та се занимавате с края на света. Ако вярвнате на всичко писано .. незнам до къде ще стигнете - най -много да се превърнете в жалки параноици ...

аз си имам лични предсказания че ще бъде на 12.06 или 07.2012

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от justme__
    tova 4e nie moje da umrem togava ne ozna4ava 4e tova 6te e kraqt na sveta
    kakto pi6e6e v profila na RAWRR(mai taka beshe) svet1t moje bez vseki
    nestiga 4e moje bez vseki ami daje mu e po-hubavo bez nas
    aa ako slu4ainoo taka mi kajat 4e dneska mi e posledniq den.. iskam da go prekaram kato poslednataq seriq na friends... vs da se sabarem v na6to si kafe (to i bez tva e pod zemqta)......... happy end!
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Булшитс! Нали 2000 щеше да бъде края? Кво стана - нищо. Сега какво ще стане? - пак нищо.
    да ве..помня го това..и някакви сектанти се бяха избили. простотии колкото искаш.

Хаха.

Ще се смея 2013та година. ^^

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ако ще става нещо тогава е доста голяма възможността да стане това:

Четох за предишните 4 слънца при маите, които са били унищожени от земетресения(земя), урагани и циклони(въздух) огнен дъжд (огън), и потоп(вода) (<- в този порядък), и си мисля баааах мааму, тва са 4-те елемента. Петия елемент, който остава е етера, значи ще стане нещо свързано с етерното тяло на човек (известно още като емоционалното тяло, част от по-фините тела & so on). Така че едва ли ще има природни катаклизми, промяната ще стане в съзнанието на хората.
    Или както се казва преходът от Петата към Шестата цивилизация.

^ това е интересно, цял източник можеш ли да посочиш?
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Извинявайте,Вие добре ли сте?
    ДА ЖИВЕЕ ПОБЕДАТА!

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    ^ това е интересно, цял източник можеш ли да посочиш?
    Ето линк към темата от която съм го копирал:

http://forums.wsphere.com/index.php?showtopic=4692&st=0

Това е мнение написано от потребителката Cel на базата на този филм:

http://arenabg.com/details.php?id=f5...ea7df6aec7cdbe

и нейните собствени разсъждения.
    Не съм го гледал поради причината че е на аглийски и няма да мога да разбера за какво иде реч.

А ето и линк към един интересен научнопопулярен филм т.нар Тайните на ума:

http://zamunda.net/details.php?id=139237&hit=1

Град
    Е там...

Re: 22.12.2012

Цитирай Първоначално написано от spongkata
    Здравейте Ами аз см доста наивна попринцип и наистина вярвам в това че светът ще свърши на 23.12.2012 ..

Та въпроса ми е вие вярвате ли в това и ако да какво бихте направили последния ден преди света да спре да съществува тоест на 22.12.2012 ? надявам се да ви е интересна темата
    това е добра дата да се гръмнеш ма не е ли малко далечко?

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    ммм...да, "вярвам"
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Град
    Саламанка,Испания
    Дано последва нещо интересно,защото човечеството се нуждае от пробуждане - вижте какъв еднотипен живот водим,нима за това сме създадени ?
    Reality is wrong,dreams are for real.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Край на света не значи унищожение на всичко живо. Вероятно ще настъпи ера на нов морал и ново ниво на обществото, породено от глобални събития.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Хората са се друсали мъжката , да ви серя на сензациите !
    Чрез светло пиво към светло бъдеще!

@ някойтам, мерси, ще погледна като имам време
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Хора, краят на света ще настъпи на 22.22.2012 (няма грешка!)

Аз имам предположение ако нещо тогава изобщо стане.

Земята,въздуха,огъня и водата са физични елементи.

Петият елемент е етера,но той не е физически елемент

Според майте всеки от тези елементи е унищожил по една цивилизация.

Сега сме Петата цивилизация и се казва че на 23.12 2012 някой ще преминат към Шестата цивилизация.

Но етера няма как да унищожи цивилизация освен ако не се получи някакъв фал с психиката на доста хора.

Може унищожението на тези цивилизации да е само подготовката за нещо много по-важно-така да го наречем петото сито(най-голямото).

Според всичките неща,които съм прочел досега за тази година имам чувството че едвали не четирите физически елемента ще покажат едновременно в едни или различни краища на паланетата разрушителната си мощ и от там може евентуално да се появи етерната промяна.Също може да има и много нови машини,които да трябва да се използват,а и да се покаже нов светоглед пред хората.Знае ли човек.Един бивш учител ни разправяше че душата се развива с много по бани темпове и ако я сравним с годините на тялото на човек от началото на човешката цивилизация досега е на около 12 години.Има малко логика в това,защото в днешно време човек използва само около 5-6% от капацитета на мозъка си.Светът е доказал че се движи главно към евлоция на ума,а не на силата,защото има ли ум има и средства за надделяване над по силните.От колко животни сме по силни ние голи като пушки.Нито бягаме много бързо,нито сме от най-силните на планетата,нито издържаме много под вода,нито можем да летим.Но имаме ум,който ни позволя да умеем всички неща,който ги може всяко животно поотделно та даже и повече(в Космоса не се разхождат животни).Динозаврите са можели да ни схрускат за закусна,но пак не са оцелели.Сега в най вътрешната част на човешкият мозък има нещо приличащо на динозавърския.При жените отговаря за майчинският инстинкт,а при мъжете за половият инстикт.И мамутите са били по-големи от слоновете,но пак са изчезнали.Кроманьонците- прародители на Хомо Сапиенс(днешният човек) са живяли по едно и също време с Неандерталците.Неандертал ите са били три-четири пъти по-силни от Кроманьнците и горе долу толкова по силни от Хомо Сапиенс,но са изчезнали за сметка на Кроманьонците,защото Кроманьонците са били доста по-умни и с по-голямо количество мозък.Но сега нашият е по-развит от техният.

Така че нещо не се знае.Даже и да има да става нещо през нарочената година,и да е нещо такова аз съм сигурен че никой учен официално няма да го обяви,защото това ще доведе до паника и много други последици,от който вярно може да дойде края на Света преди предвидената дата.

Моля не ми се смейте,ама съм леко наплашена... Като чета за пророчества и някой научни статии и доказателства,малко ме хваща бъз... Незнам,знам си,че всичкото това най-вероятно няма да се случи,амаа...живее ми се хора не ща да умрааа

And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    да,пък един мармот ще завива шоколада в станиол ..то нали на 21.тоя месец щеше да е ..около мен всички глупаци се бяха наплашили...сумати неща прочетох за това-напразно
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мега фен
    Ех,че сте черногледи... аз баш тогава ще стана на 18 и ще ме карате да умирам... пу не ве е срам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си