.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

какво да направя

И така преди 2 седмици срещнах едно момиче което мн ми хареса запознахме се започнахме да се виждаме често защото сме в едно училище имаме общи познати и така започнах да си мисля че ме харесва и нещата почнаха да по трагват ,но последните дни нещо започна да ме избяга докато вчера една нейна приятелка не ми каза че тя харесва двама мои приятели та също проблем е че тя се води с една нейна приятелка ама не се разделят е немам шанс за много а и кат разбрах че тя харесва мои добри приятели и работата става сложна та дайте ми съвет какво да правя

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Откажи се. Шанса не е гоялм след като е влюбена в Двама твои приятели.

Щом харесва ДВАМА твои приятели... Май не е добра идея изобщо да се захващаш с нея. Явно и тя не знае какво иска....
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

ЕЕ как ше е влюбена в ДВАМА твой фрс едва ли сиг само се е овлякла така 4е не се се отказвай ... продължавайте да се виждате ... на първо място и бъди фр ... това го ценим страшно много и после нещата е възможно да се развият и в пове4е от фрс тряя ти малко време и воля айде успех
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Ако желаеш нещо ще се бориш за него докрай ...
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Щом е влюбена в двама твои приятели, значи е възможно и в теб да е влюбена
    ..Why can't I be innocent..

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Да бе, станете големи дружки, че после да се чудиш как да я разкараш като почне да ти разтяга локуми колко е нещастно влюбена в твоите приятели. Знаем го тоя филм! И после като решиш да й кажеш за чувствата си тя ще ти изтърси - Ооо, ама аз толкова много те ценя като приятел и не искам да развалям нещата между нас! Искам да сме си най-добри приятели и аз да ти рева на рамото и т.н.
    Така че, по-добре не се занимавай, щом и харесвала 2-ма твои приятели...мани мани...не един ами цели 2-ма! Ми поне й предложи да си направите една оргия и като приключите тя да си избере някой
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Град
    Страната на Чудесата
    Влюбена - и то в двама да, ама друг път. На тая възраст просто я кефят, нищо пове4е>>>Т'ва си е ли4но мое мнение!
    Fighting for nothing is what you're born for.

Леле, чувал ли си за запетайки?

Иначе ... кво е тва момиче, което да харесва по няколко момчета едновременно? Няма такова нещо, или се лигави, или не ги харесва, или само изпитва симпатии ...,та на въпроса ти- откажи се, няма смисъл, тя явно няма интерес от/към теб.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Еми да откажи се ... ДВАМА са много , няма смисъл да си третия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си