- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Щастлив съм
Искам да споделя и с вас запазнах се с едно момиче и се влюбих в нея най-странното е че се запознахме в бгмафия тя не е сега в България но се обичаме страшно много за нея бих направил всичко направо нямам думи с който да опиша любовта си към неяСлънчице обичам те страшно много иска ми се да го изкрещя на целият свят
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Само едно ми хрумва в тоя момент
Щрунци*
Кой хлопа в този късен час? **
Аз хлопам - каза Щрунци.
Върви си, всички спят у нас!
Не всички - каза Щрунци.***
Не зная как си се решил...
Реших се - каза Щрунци.
Ти май си нещо наумил?
Май нещо - каза Щрунци.****
При тебе ако дойда вън...
Ела де - каза Щрунци.
Нощта ще минеме без сън.
Ще минем - каза Щрунци. *****
При мен да дойдеш, току виж...
Да дойда - каза Щрунци.
До утре ти ще престоиш.
До утре - каза Щрунци.
Веднъж да минеш моя праг...
Да мина - каза Щрунци.
И утре, знам, ще хлопаш пак.
Ще хлопам - каза Щрунци. ******
Ще ти отворя, ала чуй...
Отваряй! - каза Щрунци.
И дума никому за туй.
Ни дума - каза Щрунци *******
* - Това не е забележка, а просто карамфил зад ухото
** - Как кой, бе? Заради нея се вдигнах чак до Пазарджик, а сега кой? Два месеца си говорихме по ICQ, a сега "Кой?"
*** - Тук литературният герой се чуди защо интернет увеличава нещата, т.е. как 175/53 на живо се оказват 165/55, и защо "естествено руса"-та в интернет на живо е с черни корени...
**** - Аз ли съм си наумил??? Елате ми вижте хисторито - тонове секс...
и все тя напираше, а сега?
***** - Тук литературният герой си държи пръстите на калъч зад гърба.
****** - Но едва ли теб.
******* - Това не се брои за дума, никъде не пише ник и ICQ#
И от такива случаи е дошъл лафът "Друг път толкоз път за един път? Никой път!"
Source: http://vicove.com/list_vic_open.php?...type=&catid=21
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Слънчице обичам те много![]()
![]()
![]()
![]()
Хора това е най страхотното момче на света
![]()
![]()
![]()
Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.
Обичам те тези две думи даже са слаби за да опиша това което изпитвам към тебПървоначално написано от BAD_KID
![]()
![]()
![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
i az izkam da go izkreshtq s cqlo garlo 4e obi4am 1 momi4e no ne moga![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tolkova e syrov jivota 4e mi ide da se samoybiq
повярвай ми нещата ще се наредят мисли полужително и всичко ще е наред това винаги помагаПървоначално написано от metodi1
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не стига, че си глупав, пък сега си и влюбен в няква душица от форум на БГмафия? Удф, кво ви става бе, хора?!
AFT въдържи се от коментар поне в тая тема ако мисля че достатъчно сме спорили с теб в предните ми 16 теми а и не се запознахме в форум а в бандаПървоначално написано от AFT
Не мога. Като ти видя ника се озлобявам. :Д И се пише "във форум". Тцтц, гледай, ти сам ми даваш причини. х.х
п.с. мн съм изморена затва така,нема се плашиш. ;Д
Като толкова се озлобяваш като ми видиш ника тегли ми едн на лична но не осирай и тая тема или ако искаш пусни една тема в която да си се караме колкото си искашПървоначално написано от AFT
че как иначе :PПървоначално написано от Re5peC7
Само не разбрах... виждали ли сте се?Иначее... хубаво, че си се влюбил
![]()
еlsy![]()