- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Били ли сте на разпит в полицията?
Да/Не,защо,как,като свидетел/като извършител,кога,къде?![]()
В полицията не,обаче тряаше да пиша обяснение..Като свидетел..Бях си глътнала граматиката![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Ами не
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Аз съм била на разпит като свидетелка на катастрофата,когато блъснаха сестра ми с кола ..
2 пъти давах показания и ходих на разпознаване(определено не е толкова лъскаво и интересно като по филмите,но пак си е шок),предстои ми и процес(като свидетел)...
за сега,надявам се и за в бъдеще не съм била задържана за каквото и да било(не че иам за какво де)аз съм си послушно хлапе
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
ммм,бях в 5то РПУ като свидетел нищо особенно.![]()
Два пъти съм била поемно лицеИ един път съм давала показания за сбиване в заведението където работих някога.
A qui
Свидетел от страна на потърпевшия, заподозрян (не се знае в какво). Последно беше в четвъртък майДиректорката подала оплакване от нас, понеже се бяхме събрали 30-тина младежи в двора на училището и това доведе до прибирането ни. А всъщност нищо не сме правили (викали, биели, цапали, спали и т.н.). Просто се криехме от дъжда (примерно)
Да, преди време един стар съученик беше изчезнал. 2 дена никакви вести от него. И разпитваха тези, с които е бил близък, включително мен.
1 към 1Първоначално написано от Кръчмонавт
![]()
На разпознаването ми дават няколко листа със снимки и аз като почнах "О-о-о, това не е ли *еди си кой*?", "Я-я, **** кво прави, бе", "А-у тоя колко добре е излезал на снимката" и тоо следователя се смее и ми вика "Абе тва не е сайт за запознанства"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А на писмените показания толкова грешки през живота си не съм имала за 12 години ходене в час по Български език и Литература............
От толкова лиготии и пръщолевения на глупости дори накарах пича да провери съдебното минало на баща ми и на един приятел.![]()
![]()
![]()
Ама то нали знаете.. нищо страшно няма - както си го напрайш.
П.П. ЕЕЕЕЕееееееееее, ама съдрахте се от такиа теми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дам, била съм на не 1 разпити и всеки път беше ужасно - поне за мен...![]()
неееееееееееее
![]()
аааааааааааааа, ква била работата.![]()
Ми, обеснявай по-добре.
Нали ме знаеш ква съм си тиквичка. :Р
ne nikakvi kontakti s policiqta ne sum imala
daje li4na karta ne sa mi iskali
qvno gi pla6a![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Като свидетел за кражба, то не бяха обяснения, чудеса... ауууу отврат ! Един гнусен полицай, заболя ме ръката от писане и накрая резултата беше нулев![]()
бил съм.
и в нас са идвали :/
Бях на разпит![]()
и то заради една пиянска вечер, когато ни се струваше че всичко е възможно![]()
![]()
Тогава не бях само аз, бяхме точно 7 човека
![]()
...КАРАХА МЕ ДА ПИША, АЗ ОТКАЗАХ. НЕ СЪМ ПИСАТЕЛ. ПРАВЕХА СА НА ГОЛЕМИТЕ ФБР АГЕНТИ АХАА. ДОСТА НЕКУЛТУРНО И ГРУБО СЕ ДЪРЖАХА. СПРЯХ ДА ГОВОРЯ... ОСТАНАХ В АРЕСТА ЗА 72 ЧАСА. ПОСЛЕ МЕ ПУСНАХА. ПРИЧИНАТА ЩЕ СИ Я ЗАПАЗЯ ЗА СЕБЕ СИ !
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
Една приятелка разпознавала по снимки в Пловдив и почти всички приятели били в албума. Питали я "Знаеш ли че твоя Б... е скин?", а отговора "Кой? Моя Б..., скинПървоначално написано от Кръчмонавт
, няма начин"
![]()