.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Град
    Своге

За цикъла...

Мога ли да спра цикалът ми за час,два например?Има ли такова хапче и ако има,кое е то?
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Ами няма как да си го спреш за няколко часа.Ще чакаш да ти свърши.

Град
    between the stars ,,
    има търсачка подяволите .... нито моеш да го спреш за час да нито за ден два няма да се ебеш някой ден или ще го правиш но ще става мазало ако ти е такъв зора
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

Ма вие нищо не четете явно....можеш да спреш цикъла за няколко дена (зависи колко искаш) ..една моя приятелка на морето трябваше да й дойде и пи противозачатични..от това спира цикъла ..не знам точно какви бяха ама го пиеше през 12 часа..например в 10 сутринта и 10 вечерта и си готова...обаче предупреждавам,че след това много буйно тече и е доста неприятно Успех !
    See,the problem is that God gives men a brain and a penis,and only enough blood to run one at a time ;}}

Цитирай Първоначално написано от insomnia__
    Ма вие нищо не четете явно....можеш да спреш цикъла за няколко дена (зависи колко искаш) ..една моя приятелка на морето трябваше да й дойде и пи противозачатични..от това спира цикъла ..не знам точно какви бяха ама го пиеше през 12 часа..например в 10 сутринта и 10 вечерта и си готова...обаче предупреждавам,че след това много буйно тече и е доста неприятно Успех !
    Тя иска да каже че вече е в цикъл и пита дали може да го спре за час два което няма как да стане.А иначе да го забави може като пие витамин C.

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Не можеш да го спреш, но можеш да го забавиш, в смисъл да тече по - малко, като пиеш витамин С
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!

Това да не ти е телевизор - цък копченцето и се пуска, цък и се спира....
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Побъркахте се вече.........

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Crowley

+++++1
    без ПОДПИС ... xD

Бе не съм експерт, но съм чувал че при големи количества вит.С ше го намалиш значително.
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    a predlojenieto s protivoza4atu4nite e aaadski glupavo
    po temata-s hap4eta Metergin moje6da go namali6 ili direktno da spre6 kurveneto,no sled kato ve4e e zapo4nalo.predpisva se sled rajdane ili abort(za6toto v pove4eto,no ne vuv vsi4ki slu4ai,togava kurveneto e po-produljitelno),be kato cqlo e kruvospora6to n kato cqlo e glupavo da si oburkva6 organizma toku-taka!

Град
    XaCkoBo
    Както някой каза по-нагоре можеш само да го забавиш с витамин С ама чак пък да го спреш когато ти се иска на теб едва ли има такова хапче....
    Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!

htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f

Град
    Своге
    Ми попринцип с едно момиче спорех и тя твърдеше,че може с аспирин да спре за няколко часа и да си го направиш като хората и била го правила.И аз не бях сигурна.И търсих в гугъла,ама излязоха много глупави теми и реших да е по мързеливия начин...Мерси все пак!
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Crowley

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от insomnia__
    И аз бях така това лято на морето. Не можеш за няколко часа,но за няколко дни можеш. Трябва да се консултираш с гинеколог,който ще ти препоръча подходящи хапченца имаш два варияанта.Да пиеш хормонални или противозачатъчни. Аче като отидеш на лекар той ще ти каже всико кое и как. Айде успех!
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Цитирай Първоначално написано от Alderis
    Бе не съм експерт, но съм чувал че при големи количества вит.С ше го намалиш значително.
    със същите големи количества от витамиа може да каже ЧАО НА бъбреците си!!!! ама като съветвате първо се образовайте малко!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

И аз, за да не правя нова тема ще попитам. Може ли по някакъв начин цикълът да се скъси.. В смисъл.. има ли нещо, с което може да изтече по- бързо и да ми е поне един ден по- малко?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на mynichka
    не не можеш за няколко часа
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    София
    Можеш да поемаш големи количества витамин "C" и ще го забавиш ДА ДОЙДЕ ! Но не можеш да го спреш по време на цикъл ...
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    С Витамин Це можеш да го намалиш, а пък ако го пиеш преди да ти дойде ще ти закъснее.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от rubi
    Цитирай Първоначално написано от Alderis
    със същите големи количества от витамиа може да каже ЧАО НА бъбреците си!!!! ама като съветвате първо се образовайте малко!
    Чак пък "Чао" може да се образуват само камъни в бъбреците .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си