.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

За Часновниците

Здравеите зна4и след няколко дни имам рожден ден и маика каза 4е ако някои ми подари 4асовник да му го върна тъи като 4асовници не се подаряват за6тото е не6тастие и тези хора са не6тастни или се разделят..какво мислите? имали сте такива слу4аи??
    ...БъДеТе Себе Си, ЗаЩотО ВсичКо, кОеТО се ПовТаря ГуБи СвОя ЧаР...

Град
    Roma, Italia
    И аз имам рожден ден след някоко дни

Това съм го чувала,но е само суеверие (според мен).И като ти подарят часовник,ти ще кажеш "А,не мерси.Мама каза,че не е на хубаво.Не мога да го приема."
    Нашите са ми подарявали часовници,аз също съм подарявала и няма проблем,просто суеверия!Тъй,че споко!
    Приятно изкарване на рождения ден!!!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

are you nuts or what ???

Град
    Okinawa
    И такава проста дума като "часовник" , на която просто няма какво да и сбъркаш ли не може да напишете бе?!
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

аз пък съм чувала,че като ти подаряват часовник трябва да дадеш на човека,който ти го е подарил пари...от рода на левче..стотинки..

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    за пръв път чувам такова нещо..а колко хора са ми подарявали часовници не е истина
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Това пък е най-голямата глупост, която някога съм чувал !
    Е кво, ако дойда на рождения ти ден и ти подаря часовник да кажем за 60-70 лева, ще ми го върнеш?
    Просто ще те напсувам и ще си тръгна и пак ще се разделим

По-добре известен пияница, отколкото анонимен алкохолих...хахаха

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от AnGeL`BaBy
    аз пък съм чувала,че като ти подаряват часовник трябва да дадеш на човека,който ти го е подарил пари...от рода на левче..стотинки..
    Да. Това се прави един вид все едно си го купуваш от него.
    Суеверието гласи, че когато един човек ти подари часовник и когато този часовник му свърши батерията или издаде фронта то тогава всички връзки между двамата души ще приключи.
    Ся нз.. тва са суеверия, аз колкото и да се пена, че не вярвам в такива неща винаги заобикалям шахтите, черните котки, когато тамън излезна от фходната врата и се наложи да се върна, за да взема нещо - или се оглеждам в огледалото или си плюя през рамото или си мятам сол ахахАХах, и никога не се разделям с приятел или познат (прегръдки, целувки, ръкостискане) на входната врата..
    за сега не мога а се сетя какво друго правя, но това е за в момента.
    ОО, също не държа огледало срещу входната врата и леглото, на което спя двата му края НЕ сочат към никоя врата или прозорец, също супе мн се панирам ако разсипя сол, за това и в къщи НЯМА сол и НЕ позволявам на баща ми да купува.
    Също и НЕ ям срещу огледало. Нитоя спя срещу огледало, нито държа рамка или огледало обърнати.
    Деба, кат се замислих бая неща правя, бе, ЛЕЛЕ..
    Та тва, за ся друго не се сещам.

gia_sena_mono Пуснато на: Сря Окт 15, 2008 4:39 pm Заглавие:

И аз имам рожден ден след някоко дни

Това съм го чувала,но е само суеверие (според мен).И като ти подарят часовник,ти ще кажеш "А,не мерси.Мама каза,че не е на хубаво.Не мога да го приема."
    Нашите са ми подарявали часовници,аз също съм подарявала и няма проблем,просто суеверия!Тъй,че споко!
    Приятно изкарване на рождения ден!!!

БЛАГОДАРЯ много..

*Jo!n7a* Пуснато на: Сря Окт 15, 2008 8:00 pm Заглавие:

Това пък е най-голямата глупост, която някога съм чувал !
    Е кво, ако дойда на рождения ти ден и ти подаря часовник да кажем за 60-70 лева, ще ми го върнеш?
    Просто ще те напсувам и ще си тръгна и пак ще се разделим

хайде подари ми де хахахах

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    да и аз

Голям фен
    Часновник?!

Ама в крайна сметка,не можеш да върнеш подарък,грубо е....

Град
    то не е град,а джунгла...
    да, и аз така съм чувала, суеверието е сходно с това, че никога не трябва да се подарява празно пормоне, дори левче е достатъчно, но да има.

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Това часовник подарък да носи нещастие е ПЪЛНА ГЛУПОСТ. Както беше споменато по горе това е само суеверие и няма доказателства за истинността им.Иначе казано - вземи часовника.Да се върне подарък е много повече от грубо и ако върнеш подаръка шанса да си развалиш отношенията с човека който ти го е подарил тогава е по-голям от този да си развалите отношенията когато часовника спре.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Суеверията са небивалици,създадени само,за да подтискат още повече живота на хората.

На мен и вуду кукла да ми подарят,ще се зарадвам.

Мега фен Аватара на Blab
    Мисля да си подаря от сглобяемите часовници на Лего.
    По-нещастна не вярвам да стана:Д

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Да. Това се прави един вид все едно си го купуваш от него.
    Суеверието гласи, че когато един човек ти подари часовник и когато този часовник му свърши батерията или издаде фронта то тогава всички връзки между двамата души ще приключи.
    Ся нз.. тва са суеверия, аз колкото и да се пена, че не вярвам в такива неща винаги заобикалям шахтите, черните котки, когато тамън излезна от фходната врата и се наложи да се върна, за да взема нещо - или се оглеждам в огледалото или си плюя през рамото или си мятам сол ахахАХах, и никога не се разделям с приятел или познат (прегръдки, целувки, ръкостискане) на входната врата..
    за сега не мога а се сетя какво друго правя, но това е за в момента.
    ОО, също не държа огледало срещу входната врата и леглото, на което спя двата му края НЕ сочат към никоя врата или прозорец, също супе мн се панирам ако разсипя сол, за това и в къщи НЯМА сол и НЕ позволявам на баща ми да купува.
    Също и НЕ ям срещу огледало. Нитоя спя срещу огледало, нито държа рамка или огледало обърнати.
    Деба, кат се замислих бая неща правя, бе, ЛЕЛЕ..
    Та тва, за ся друго не се сещам.
    ходи се прегледай

През 1995 баба ми ставаше на 55 и и подариха стенен часовник. Бях в първи клас но още помна как ние с майка ми го избрахме и тя и го подари.Е две години по късно през 98ма стана нещо ужасно в семейитвото ми и до ден днешен те не се поглеждат нито си говорят.
    Sinan Sakic rulzzz

hm..

значи мога да ви дам много примери заради подаракът часовник..преди 15 години когато съм се родила една позната ми е подарила часовник..две седмици по късно е починала..на една приятелка баща й и подари часовник месец по късно се спомина..на друга приятелка класът подаряват часовник на класната им и след месец я уволняват и т.н има още мн примери..и затова се боя да приема часовник

За часовника не съм чувала ,но съм чувала ,че ако ти подарят огледало не трябвало да го приемаш защото си приемал чертите на тоя който ти го подарява ... глупости са това ..
    Ааа бтв на един фр. за рождения ден му подариха и часовник и портмоне (празно портмоне!!!) И 2 седмици тоя глупак счупи часовника (армани ли D&G) не помня точно какъв и не сее скарал с момичетата които му го подариха .. а портмонето беше празно ,а пича си има предостатъчно пари

Цитирай Първоначално написано от Sofia Regular Cunt
    като стана дума за часовници - последната неделя на тоя месец връщаме 1 час назад,нали?
    Майкоо, вярно.
    Съвсем бях забравила.

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Ne sum sueverna.Dori i da mi podarqt 4asovnik,tova nz 4e vsi4ki vruzki se prekratqvat s tozi 4ovek Predi nqkolko godini edna priqtelka mi podari 4asovnik,mn hubav...i kakvo...o6te se vijdame,nali Stiga we hora,6 vurne6 4asovnika,te naposleduk 4e sa i skupi,puk vie 6 gi vru6tate vziami tam A ako maika mi podari 4asovnik,zn e kraq na sveta,taka li
    |

Аууу.
    Аз пък мн искам часовник.. и мислех да се удумвам на познатите да посъберат кинти и да искам часовник ама де...
    ааа сам ще си купя нека бъда щастлив хеее

Амии недей взема тогава. Измисли друго. Дето ще ти е съвестно..
    Ама, ако не вярва в суеверия или пък мн иска и има нужда от такова може да й го дадеш кво )
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

за щастие нямах подарък часовник но ще опитам да не съм толко суеверна

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    или си плюя през рамото и [/b]
    Как точно става това с плюенето през рамо, че от 15 мин се опитвам и единственият разултат беше супер бруталното ми наплюване. Оплюх и себе си и стаята си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си