- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Внимание!!!
Искам да кажа на целия свят колко много обичам приятелката сиЕдва ли някой от вас го интересува ма не ми пука
Обичкам си я много
![]()
ай да тиииййй честитоОбичай си я ...
![]()
![]()
![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Щом не те интересува дали на нас ни пука защо пишеш изобщо?Тва е форум любов и е свързан най-вече с проблемите ..А като гледам ти освен проблем с мозъка друг проблем нямаш..
Trance/House Only in my heart..
ха честито така и така сме почнали и аз обожавам моето момче
![]()
![]()
Раздела е за любов,така че е прекрасно,че някой е пуснал позитивна тема...нека така да го наречем.Никой не е казал,че форума е главно за проблеми,той е и за споделяне.Щом не те интересува дали на нас ни пука защо пишеш изобщо?Тва е форум любов и е свързан най-вече с проблемите ..А като гледам ти освен проблем с мозъка друг проблем нямаш..
А по темата : Обичайте се все така силно и занапред. :P
Дано и тя да те оби4а така, както ти оби4аш нея!
Fighting for nothing is what you're born for.
=D>
Много се радваме за теб!!! Ако искаш и ние може да крещим с теб![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
+1Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
![]()
без ПОДПИС ... xD
Любов да има...![]()
![]()
И да се обичате още много и дано чувствата ви са взаимни
![]()
![]()
Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!
htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f
Обаче тя не те обича!
Знаеш ли защо?
Вчера я ебах![]()
Ако си тоя олигофрен от аватара, нещо силно се съмнявам...Първоначално написано от aciko
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
xax poredniq zabludenuspeh s vryzkata
Продавам оригинални парфюми на ниски цени
Първоначално написано от aciko
![]()
![]()
![]()
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
честито честито![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Много ти знаят устенцата на теб,явно много патки поемаш с тях!Първоначално написано от Alderis
Похвално.Дано поне това е нещо истинско, а не на първия ден да се обичат, на първия месец да не могат да се гледат...
И както казаха преди мен, щом не те интересува дали ни пука, защо пускаш такава тема на място за мнения?
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ай честито ..
аз пЪ се влюбих![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Хахаха чак сега разбрах какъв ти е проблема. Изглеждаш като педал, чувстваш се такъв, говориш и си мислиш само за педали... АМА РАЗБИРА СЕ ЧЕ СИ ПЕДАЛ!!! Кофтиии...к'о ся ако си признаеш няма приятели, а?? Е нищо де, ако се разплачеш на рождения си ден, може някой да те съжали и да ти тегли една патка...Първоначално написано от aciko
![]()
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Дрън-дрън.. Кво от тва? Обичай си я, ние па не я обичаме![]()
Животът е адът описан в Библията!