- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изразяване на любовта
Кой е най-добрия начин за изразяване на любовта? Вие как си изразявате всички чувства и как показвате на гаджето си, че той е единственият човек на света, за който ви пука![]()
..Why can't I be innocent..
Ходя на лов и й нося плячка![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Ами това е съвкупността от всички малки и големи жестове .. който правят живота красив ... и най- вече компромиси !
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Съгласна съм!Първоначално написано от mickelangelo
На мен дори една негова прегръдка ми стига, за да разбера, че ме обича!![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
не пропускам да му кажа колко много го бичам
![]()
Досега на никого не съм казвала, че го обичам ,носигурно просто ще го погледна в очите и ще кажа: "Обичам те"![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
А така!Първоначално написано от mickelangelo
+954
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Ставам лигава и се червя, не зная какво да кажа и човека отсреща усеща, че съм яко хлътнала..така обяснявам чувствата си
![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Като се влюбя съм... като някаква котка...
Постоянно се умилквам и все си мисля че е недостатъчно! Искам по всякакъв начин човека да разбере колко го обичам и го целувам и го милвам и си го прегръщам. Приказвам му разни неща.. Не са лигави истории, ама му казвам колко ме кефи и колко съм ентусиазирана с него ^^ Гушкам си го...
Може би не е много хитър подход
Но предпочитам да изразявам любовта с действия, не с думи![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
az iskam da kaja obi4am te na 1 momi4e no prosto tq si ima priqtel i ne moga![]()
Никак. Баси, както и да си изразяваш любовта все нещо не стига![]()
Животът е адът описан в Библията!
Обич не се ПОКАЗВА, а се ДОКАЗВА. Колкото и да повтаряш тривиалните 2 думички, това нищо не значи. Трябва да се съди по действията, не по думите. Веднъж в годината казаното "обичам те" има много по-голяма сила отколкото ако го повтаряш всеки ден.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Първоначално написано от Mr.Crowley
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата - де да знам.. Надявам се сам да го разбира, защото не съм много по показването.![]()
Карам го да се чувства единствен, като легна.... да ме прегази![]()
![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
по много начини се показва любовта.
по някога се открива и в малките жестове действия и думи...
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
А аз си мислих, че повечето коментари ще са, че чрез секса се изразява най-добре любовта..
..Why can't I be innocent..
Ами аз никак![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
ами аз съм от хората който не си показват мн мн чувствата и рядко казвам на някой че го обичам така че като го кажа на човека му става ясно че е така![]()
![]()
![]()
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...