- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с пениса!
Бачо Кико освен на твоя аватар, другаде педали не виждам...а да и това дето ти къса гащите се разбра какво е...много е голямо за да е твоята чурка. Оказа се че е monster midget with a 10 inch cock...сам се сети к'во прави там...Първоначално написано от aciko
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
и при мене е такаПървоначално написано от aciko
Ауу как ми се кефат на аватара,как искам така шш си се снимам.
Alderis не знам кой говори за педали,като на теб всяка втора дума ти е педал/гей,добре всеки ден ги виждаш,ама айде не ни занимавай и нас с твойте гей щуротии.Ако си търсиш някой от форума да ти го бодне,няма да намериш!
А незнам как разбра какъв му е размера,да не би да си ми правил свирки докато съм бил пиян и да не съм разбрал?
vaseto0o Не те знам,мъж ли си жена ли си,но явно ти се възбуждаш само от траверси!
CvEto Ануса ми има само едно предзнаначение - да пуска лайна![]()
Alderis,ако не вярваш иди да ти лепне една патка през дзурлата, ти посинеят джуките ...![]()
![]()
Ако дойдеш да ти го отпляскам,ше си имам работаПървоначално написано от baby_bitch
![]()
...личи си по сбръчканата ти физиономия...ма т'ва на снимката верно си ти, а??Първоначално написано от aciko
![]()
![]()
![]()
![]()
pi4 ne smqtam 4e tva e problem smis vseki maj mu e diskomfortno pri erekciq na men v daskalo ne mi spada i hoda po 2 pati do kenefa da go namestvam taka 4e re6enieto e v po golemite ga6ti![]()
Винаги бъди такъв какъвто си!
Ауу човек плашиш ме,само за мойта снимка говориш,ама ти да не харесваш момчета наистина?Първоначално написано от Alderis
бтв: Снимката е направена специално за едно момиче,така че моля ви успокойте се,не съм гей,никой мъж няма да го огрее![]()
резачката спира,триона се тъпи a ti se opitva6 da izbie6 kompleks. L O L !
taka pravih i az kogato bqh,... hmm 3ti klas![]()
![]()
o.O
Взе да се оправдаваш нещо май, а?? Що така??Първоначално написано от aciko
![]()
Виж сега бате, да ти обесня аз ... Не ти е станал постоянно, просто е прекалено малък за да висиПървоначално написано от aciko
![]()
Комплексарче ...
Slu4aino da nqma adamova qbylka i patok v ga6tite - ti na tova li vika6 momi4eПървоначално написано от aciko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АКО НЯКОЙ МИСЛИ , ЧЕ ГРЕША НЕКА ЗАМЪЛЧИ , ЗАЩОТО СЪМ ПРАВ !!!
Junjurcho каза : Ама разбирасе утре сутринта започвам кампания за набиране на средства за 'АПМККЗПУ" -Анално податливи малки курви , които забременяват през устата.
Абе, мен, като прочетох 1вата страница... и... защо по дяволите се правиш на интересен?
Кой знае кво тъпо лапе си с 10см пишка. А всъщност може да си и батето от аватара, но пълен комплексар.
Айде бегай с "голямата ти пишка", режи я, късай я или каквото искаш я прави, не ни занимавай с простотии.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Много не вярвам ама ти гати боксерките носиш земи некви оригинални и здрави те тия твоите се едно са напраени от тоалетна хартия
qko mi e
мисля 4е си КОМПЛЕКСАР и пениса ти е малък..само 4овек който има комплекси на тази тема може да напише такова нещо..шанс
Комплексар,компексар,компл ексар излезна ви на езика копеленца гадни!
Ше си пиша квото си искам,да ви го отмаам в дупенцата на всички педерасчета къде пишат тука,що не гледате вас,кви сте обити,а пишете в моята тема,гадни копеленца!
А който мисли,че ми е малък,абе що не дойде да му го покажа на живо,не си хабете думите тука!
Баче ти си луд бе,искаш ли да я питашПървоначално написано от Alderis
![]()
Млъкни бе тъпанар кой знае кав ти е спаружен беее умник.Късали му се боксеркитеПървоначално написано от aciko
Да, Да Комплексарче тъпо
qko mi e
1. Научи се да пишеш правилно. Не знам къде е "На изток от рая" ,но тук сме в България !Първоначално написано от aciko
2. Аз съм доста навит за да ти го пипна , близна , погледна и още каквото предлага твоето заведение .. отворен ?!
Неук простак ... да си чел книгата "На изток от рая"Първоначално написано от CattleProd
Кой те знае къв си здухан.
Е като си гей,как няма да искаш,дано се оправиш и ти някой ден,за сега си се праскай с мъжленца и не се обаждай!
Ще ти се спаружи гъза,като ти го отплескам!Първоначално написано от neonskull
Мойто момче , освен че си КОМПЛЕКСАР също така имаш огромен проблем със социалния контакт. Един изключително глупав, ограничен (визирам теб) и не на последно място НАГЪЛ човек би написал такава тема в раздел в който попринцип нещата са доста сериозни. Окей все ми е тая за какъв идиот става дума ... колкото до мен дали аз съм педераст - мога само да ти покажа , дали аз съм сдухан - мисля че мога да ти го ДОКАЖА само кажи къде и кога.Първоначално написано от aciko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mr. Big Dick![]()
п.п СДУХАН се пише със С не з
Къде и кога,какво ще ми покажеш,колко си сдухан,като ми духаш ли![]()
Пича се изнерви и май забрави за проблема си, добре свършена работа..
lostinMINIMAL