.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: ПОДАРЪК ?!?

ПОДАРЪК ?!?

Какъв подарък може да се купи на момиче като изключим следните: парфюм, козметика, дрехи, бижута, плюшени играчки, сувенири, пари, торти, цветя... Трябва да е нещо хубаво практично и оригинално
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно,защото никога не знаеш кой ще се влюби в усмивката ти!!!

Град
    София
    е ти изключи всичко ебаси .Аз сега откъде да знам какво обича,нещо тренира ли ала-бала.Подскажи малко ,за да ти помогнем

"бонбони, балони, сок, бира, шоколад, плюшени играчки, животни, цветя, розово, шарено, Spongebob иии най-много мечо"
    Това обича обаче повечето неща сме и ги подарявали вече и нямам никаква идея какво може да и купим сега...
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно,защото никога не знаеш кой ще се влюби в усмивката ти!!!

Град
    София
    ми брат ми предложи гофретник
    ми така ако събирате повече хора пари ше земете нещо голямо.Огромен spongebob илииии ох съжалявам просто не мога да ти помогна.Може нещо маша за коса,преса или нешо такоа ако си няма

преса и подарихме за коледа
    гофретник жалко и това не става
    и разполагаме с 45-50 лева а си има и спонгебоб...

Мега фен Аватара на lenito_sf
    ами кутия за бижута може ако пък не може нещо златно...сребърноможе пък и да се дадат парите но тва е за краен случай може нещо като хубави гримове примерно на орифлейм .. другото го коза

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Сребърно ланче и има сега на мода като плочка изрязано името на човека.Оригинално е Ако намеря снимки в нета ще ги покажа

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    mi izlezte po magazini i vij kva drexa 6te si xaresa.......drexite nikoga ne sa prekaleno mnogo................
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

В нейния случай са прекалено много тя сама каза че не иска дрехи

Парфюм? На всеки му е нужен такъв.
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

ne na vseki

Град
    ВаРнаАа...
    Ти изключи абсолютно всичко. А ако наистина искаш нещо оригинално може да и подарите албум със снимки на всички и пожелание от всеки.
    http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."

HoUsE MuSiC

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Как му беше името, ве.. абе имаше нещо.. идете да ви направят портрет или професионална снимка.. ох, как не се сещям, мама му стара

Град
    dobri4
    mi....... bahti vajen e jesta ddz tolkoz li ne vi e naso4ila.zemi i mini se6oar za p1t.ydobno e za more i navsqk1de ako ne si e y tqx

Град
    in my world!
    на най-добрата ни фр и подарихме декоратовно зайче отиваш в зоомагазина и готова на нас ни излезе 30 лж с келтка и храна и т.н
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от kriska__
    на най-добрата ни фр и подарихме декоратовно зайче отиваш в зоомагазина и готова на нас ни излезе 30 лж с келтка и храна и т.н
    ako mi podarqt zai4e ,maika kat go vidi i az i to 4e i tez det sa mi go podarili 6i letim pred 5 q etaj mn zavisi ot 4oveka da my podari6 jivotin4e.

ако пафка наргеле а ако не пАфка пак наргеле

Vzemi i edin vribrirasht prusten i fosforni prezervativi i deistvai, po dobur podaruk ne se seshtam, osven ako iskash mojesh da i zemesh edno dekorativno zaiche. V smisal jivo no munichko. Az imam i ne izka golemi griji, milichko e gali se v horata no si e plashlivo.Vse pak trqbva samo da mu se kopuva seno, talaj i hrana nishto poveche.Moeto si vliza i izliza ot kletkata kogato si poiska i povqrvai mnogo dobro domashno liubimche e Tova e ot men
    Kusmet
    www.river-of-flame.piczo.com
    Name-->>VlaDimiR??!<<-
    †Escalation666†
    97% ot mujete sa geiove, ako ti si ot onezi 3% sloji tova v podpisa si xD
    Eto me i men (leshper )

Цитирай Първоначално написано от LiGlA...
    ако пафка наргеле а ако не пАфка пак наргеле
    Qko zaribena po nargiletata a? Aide ako si navitak mojem da se vidim da vkarame edno nargile dvamkata
    www.river-of-flame.piczo.com
    Name-->>VlaDimiR??!<<-
    †Escalation666†
    97% ot mujete sa geiove, ako ti si ot onezi 3% sloji tova v podpisa si xD
    Eto me i men (leshper )

Град
    in my world!
    ako mi podarqt zai4e ,maika kat go vidi i az i to 4e i tez det sa mi go podarili 6i letim pred 5 q etaj
    хах те нито техните никой незнаеше направо щяха да припаднат акто го видяха апък фр ми така се зарадва от 100века говореше за заек и тяхните не и даваха
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

ае за нарглето сичкооо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си