- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изненадаа
Драгии форумци, дойде и мига, в който имам огромна нужда от вашата помощ!! С гаджето ми правим след няколко дни месец, ии искам да го изненадам с нещо нестандартно, а нищо не ми идва на умПлюс тва няям никво време.. А и коолкото по-бързо идва петък, толкова по-нервно ми става..
За тфа ако може дайте някфи идеи, всяка помощ е добре дошла
![]()
Отидете на кино,на дискотека или на ресторант.Ако не ти допадат просто излезте двамата самички на някое красиво място,с прекрасна гледка.Сладко е,когато се стъмни,да гледате звездите,прегърнати.На мен ми харесва,но ако не съм ти помогнала,съжалявам...
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Не е важно каква ще е изненадата, важно е да е от сърце![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Направи нещо необикновено и крайно необичайно - ползвай търсачката на форума или направо Гугъл.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Кажи му да дойде у вас и като звънне му изкочи гола,ще му хареса![]()
Може да си сигурна, че той вкъщи няма плюшени играчки, колкото и банално да ти звучи тоя подарък. А колкото до звездите - сега е малко студено за разходкиПоне на мен ми е студено