.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Отиде си ....

Здравейте. Днес моята приятелка ми каза нещо много гадно. Каза ми че вече няма никакви чувства към мен. Ходихме 2 години и 1 месец и всички за нея приключи. ((( Аз много я обичам .... истински я обичам. Няма какво да правя без нея ... животът ми свърши.... ;(

Фен
    Град
    Пловдив
    самоубий се

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Живота не свършва с любовта,а започва с нея. Съжалявам,но тя добре,че ти е казала в очите без да овърта.Тъй че излизай,занимавай с нещо,запиши се на некакви сбирки,уроци и т.н. занимание с хора.Това е от мен
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Любовта е повърхностна

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    На мен пък ми каза,че е по-добре иза двамата да се разделим след година и половина.. май сме квит.и аз го обичам,ще се боря до последно,нещата няма да свършат така при положение че и двамата не го искаме
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Град
    Ямбол
    Когато истински се превържеш към някой, не искаш да се разделяш с него никога. Понякога обаче живота има други планове за теб. Мислиш си, че като ходите толкова време и всичко ще е ок, но не е така. Чувствата си отиват и колкото и да ти е тежко трябва да го приемеш! Ще страдаш и ще боли, да.... но трябва да приемеш факта, че каквото било било.

П.П. Можеш и да се бориш за нея, но помисли добре дали ще има смисъл
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

ujas mnogo sujelqvam,druj se,shte se opravish

You are such a pussy ве!Ми кфо?Поне се радвай че ти го е казала..

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Свършва само ако ти пожелаеш да свърши. Но не виждам причина - млад си, имаш семейство, приятели, облечен си, нахранен, имаш жилище... Хубаво, разбирам какво е да изгубиш някого, но представи си хипотетично, че това е било безвъзвратно? Тогава какво ли би станало? Изкарай 1, максимум 2 седмици депресия. Мисля, че ти е позволено. Но след това се стегни, продължи си. Намери си занимания, така че постоянно да си зает и тази ти заетост да запълни дупката. След някой друг месец ще си (почти) като нов. И ако не сте се срещали с момичето и сега страстите са поотшумели, може да се опитате да останете приятели, ако и двамата сте съгласни.
    Но запомни: освен смъртта, няма нищо непоправимо на този свят. Просто не трябва да губим надежда.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™
    Живота не свършва с любовта,а започва с нея. (абсолютно вярно)Съжалявам,но тя добре,че ти е казала в очите без да овърта.Тъй че излизай,занимавай с нещо,запиши се на некакви сбирки,уроци и т.н. занимание с хора.Това е от мен
    ще ти мине ,но ти трябва повече време

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Брат, единственото за което можеш да съжаляваш е , че те е бавила толкова време. Мамка му- що се не ориентират по-рано. И мен ми се е случвало след година и нещо връзка да ме погледне в очите и да ми каже - "Ми аз не те обичам вече !". Но аз к`во да направя! Да си оди. Ей го на - намерил съм си друга и ходим вече от повече време.
    Ще си намериш друга, която ще е по свястна. Споко само и гледай напред. \/

колкото и да ти е трудно се опитай да разбреш че няма смисал да правиш нищо,щом е решила така значи вече не иска да е с теб,според мен е направила добре че ти го е казала в очите а не се е опитала да те излъже ако не ти го беше казла щеше да е по зле и за двамата че те лъже.трудно е и ще отнеме повече времв но бъди силен и продължавай напред
    ...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Ти нормален ли си бре? Божееееее, проблеми проблеми!!! Била ти шута, пука ти че ти дреме...Както пееше Шамара ( Ей заради това го уважавам) - Това е така, защото всички пички станаха, а готини момичета ВЪОБЩЕ не останаха!!!
    Барай си шнорхела и да не ти пука!
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Гадно е, когато една толкова дълга връзка приключи, а единият още има чувства, но гарантирам ти ще я забравиш. Всичко ще мине. Не го мисли толкова много. Не е края на света. И аз преди като бях по- малка много ревах и се тръшках, но сега като се замисля няма смисъл да се реве за гаджета. Винаги можеш да откриеш любовта, стига да вярваш в себе си.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от Mr.Crowley
    Ти нормален ли си бре? Божееееее, проблеми проблеми!!! Била ти шута, пука ти че ти дреме...Както пееше Шамара ( Ей заради това го уважавам) - Това е така, защото всички пички станаха, а готини момичета ВЪОБЩЕ не останаха!!!
    Барай си шнорхела и да не ти пука!
    В коя песен го пее?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Е, не си я спомням коя точно. Беше или от първия албум "квартал №41" или от втория "Гуми втора употреба". Пееше се (извини ме за фалшивото пеене ) - Ей, момичета искам само да знаете, че ние ви обичаме, но бе да се лигавите. Това е така, защото всички пички станаха, а готини момичета въобще не останаха....и т.н.
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    Любовта е повърхностна
    Вярно
    Така, човече, не знам как да ти го обесня, но се вземи малко в ръце. Ходили сте 2 години - абсолютно често срещано и нормално явление е да не изпитва чувства към тебе. Не знам защо се получава така при някои хора, но тва е положението. Нито живота ти е свършил, нито ше я обичаш цял живот. Стегни се и продължи напред, времето лекува

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на mynichka
    не живота не свършва ! ..ти си въобразяваш ..обичаш я ..бори се за нея ..няма да се предадеш след 2 години
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Re: Отиде си ....

Цитирай Първоначално написано от bolen```
    Здравейте. Днес моята приятелка ми каза нещо много гадно. Каза ми че вече няма никакви чувства към мен. Ходихме 2 години и 1 месец и всички за нея приключи. ((( Аз много я обичам .... истински я обичам. Няма какво да правя без нея ... животът ми свърши.... ;(
    Милото момче. Изцяло те разбирам и ти съчувствам.
    И при мен така - просто ми каза че охладнява и че иска да се разделим. Ами добре, казах аз. И сега гасна постепено. Не е приятно, не рева нон-стоп, свикнала съм в пораженията... но остави следа в мен... скъсахме в началото на октомври, а все едно е минала цяла вечност... Ужасно е неприятно и всичко което постигам се срива за да стигна до една ужасна и страшна истина - че имам дупка в себе си, която е студена и не мога да я запълня. Ениуей, всичко отминава, дано не го жаля изключително много време. : (
    Е, ние не ходихме и толкова колкото ти с твоята...

Успех ти желая!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    в кръга на шегата:
    ето го и плана:
    -ставаш емо
    -живота свършил ли?еми то това вече ти е девиз
    -тъй като си момче ще се влюбиш в някое друго емо-момче и много ще се лигавите и ще се гримирате заедно ще си слушате ТХ и ще кефите супер много
    -ок?/
    сега сериозно я се стегни и продължи жияота си както тя ще направи
    не си пропилявай времето да тичаш след някойй който вече не те иска..под достойнсвото ти е...
    in defense of our dreams...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си