.

Виж резултатите на анкетата: Гаджето заебва ли ви заради футбол?

Гласували
83. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

29 34,94%
  • не

54 65,06%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    hottie
    Guest
    АМи не, не ме заебава, защото и аз обичам да гледам и всеки път му купувам биричка ала бала и той е доволен и щастлив

ами гледаме заедно мачовете ама то едно гледане падааа тя все намира да изръси нещо или да ме примами да оставим мача на страна

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    моят тренира-вратар е до сега не се е случвало да ми каже че няма да може да излезнем защото е на тренировки, ако трябва ще закъснее, но в никакъв случай няма да ме зареже, а пък напоследък аз ходя с него защото няма какво да правя и пак сме си заедно =]

Ей значи аз съм от малкото пренебрегвани... звезди ми сваля ама кто почне спорта и все едно ме няма

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не, ние заедно зяпаме мачове, аз обожавам футбола
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    ФъФф КлубЪъ

Re: Гаджето заебва ли ви заради футбол?

Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    Гаджето заебва ли ви заради футбол? Не е нужно да отговарят само момичета, ако момчетата оставят половинките си, за да гледат мачч нека и те да гласуват

Гаджето оня ден ми вика "Повече няма да те оставям заради футбол". Днеска му се обаждам и му казвам, че баща ми пак се прави на интересен и ми е свалил вечерния час. Различни смени сме и почти не се виждаме и днеска пак ме зареза заради тъпия футбол...

Писва ми... ще намразя Бербатов...
    е кфо искаш ма неблагодарницо
    ше си глеа фьтбол момчето, няя му се караш ье
    [феШЪн sTАЙL]
    Камбаните ще бият за теб, защото ще умреш, ако със assd22 се заядеш
    Разполагам с личен отряд за мокри поръчки/наказателни акции
    внимавай с мене манец

Град
    sofiq
    oooo ... predi 2 dena kat igrahme ss... gruzincite mai ne sam sig dokato mieh 4iniite ot skuka mi kaza" kvoo prai6 s taq voda bee smao 6umi6" ee posle se izvini kat vqdq 4e mu miq 4iniite
    i nakraq tolko se ot4aqhme dvamata ot ma4a 4e se otkazahme ot nego...
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Град
    In her heart...
    ем ти ако гледаш още 1 път мач на България (с такава слаба игра) не ще се откажеш от мача , а направо от футбола като цяло

заради футбол не - просто не е фен.
    но за сметка на това с китарата му не мога да се конкурирам - тя винаги е на първо място
    ... so much to live for, so much to die for ...

Не. Когато ми е кеф ходим заедно. Иначе не ми пука
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

po e veroqtno az da zaeba priqtelq si zaradi futbol..
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

С приятеля ми никога не сме имали недоразумения относно футбол. Аз също съм фенче, затова понякога гледаме мачовете заедно, а друг път си се събират по мъжки (коч-парти ). Относно играта (щото е бивш футболист) като играят там турнирчета някакви винаги съм на мачовете за подкрепа :P
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Град
    pz city
    момичета не се сърдете на гаджетата си че обръщат внимание на някой мач вместо на вас това е само през уеекенда и понякога през седмицата,аз съм голям фен и не пропускам мач на любимия отбор даже не ги гледам пред телевизора,а на стадиона имате достатъчно време през др дни от седмицата,за да се радвате на полувинките си недейте да прецаквате всичко като раздавате забрани да не се гледат мачове.За някой от нас любимия отбор е всичко което имаме
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Град
    ~*иЗ мОя сВят*~
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Не ми се е случвало да ме заебава приятеля ми заради футбол, поради простата причина че гледахме мачовете заедно
    I L0VE MY FRIENDS

Супер фен
    Ne!
    Обичам те <3 !!!

Re: Гаджето заебва ли ви заради футбол?

Цитирай Първоначално написано от assd22
    Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    Гаджето заебва ли ви заради футбол? Не е нужно да отговарят само момичета, ако момчетата оставят половинките си, за да гледат мачч нека и те да гласуват

Гаджето оня ден ми вика "Повече няма да те оставям заради футбол". Днеска му се обаждам и му казвам, че баща ми пак се прави на интересен и ми е свалил вечерния час. Различни смени сме и почти не се виждаме и днеска пак ме зареза заради тъпия футбол...

Писва ми... ще намразя Бербатов...
    е кфо искаш ма неблагодарницо
    ше си глеа фьтбол момчето, няя му се караш ье

Е добре бе момче на ден се въждаме за по час и половина общо, ако имаме късмет ще са 2 часа и на края тоя ми казва, че няма да ме остави повече заради футбол и след 2 дни точно това прави! Кой е неблагодарника?! Като във Вторник и четвъртък по принцип съм на сбирки на БМЧК (Български Младежки Червен Кръст), а събота и неделя той е на село! Кога да се виждаме?! На всичкото отгоре беше обещал! И не е просто заигравка, защото ходиме вече от около година и половина!

Град
    Своге
    Ми той не гледа футбол,но и да гледаше много ме съмнява да ме зареже...Той предпочита да е с мен всяка секунда...
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Футбол не гледам, не ми е интересно. Никога не съм харесвал и не мисля че ще го заобичам .

Цитирай Първоначално написано от _Pisanka_
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Ми ...
    до сега никой не го е правил
    И при мен така
    И какво значи "всеки си има страст" и моя се интересува от коли, гонки и т.н. ама никога не ме е оставял заради нещо подобно (заради каквото и да било всъщност)..то си е до човек.

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Ох, за щастие той почти не играе футбол. Ама ако дойде момент, в който да ме остави за мъничко, заради футбола, ще му бия гола и ще вкарам и той много ще си пати от тая цялата работа.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Мне... По-скоро заради баскет(но рядко)...или заради домашни.

Град
    Sofiя
    За сега не се е случвало дано и за напред да е така. : ))

Град
    Враца
    Еми аз сама нямам нищо против да гледам футбол или какъвто и да е спорт, така че ги разбирам децата... Не им се сърдете, а седнете и вие да гледате... много е интересно!
    еlsy

Никога,за никое гадже не съм била по-маловажна от един мач
    Освен това аз също гледам футбол (стига да играя България,Левски или ЦСКА) и винаги,когато и половинката ми е искала сме гледали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си