- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето заебва ли ви заради футбол?
АМи не, не ме заебава, защото и аз обичам да гледам и всеки път му купувам биричка ала бала и той е доволен и щастлив![]()
ами гледаме заедно мачоветеама то едно гледане падааа
тя все намира да изръси нещо или да ме примами да оставим мача на страна
![]()
моят тренира-вратар е до сега не се е случвало да ми каже че няма да може да излезнем защото е на тренировки, ако трябва ще закъснее, но в никакъв случай няма да ме зареже, а пък напоследък аз ходя с него защото няма какво да правяи пак сме си заедно =]
Ей значи аз съм от малкото пренебрегвани... звезди ми сваля ама кто почне спорта и все едно ме няма
Не, ние заедно зяпаме мачове, аз обожавам футбола![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
е кфо искаш ма неблагодарницоПървоначално написано от shokoto91
![]()
ше си глеа фьтбол момчето, няя му се караш ье![]()
[феШЪн sTАЙL]
Камбаните ще бият за теб, защото ще умреш, ако със assd22 се заядеш![]()
![]()
Разполагам с личен отряд за мокри поръчки/наказателни акции
внимавай с мене манец
oooo ... predi 2 dena kat igrahme ss... gruzincite mai ne sam sig dokato mieh 4iniite ot skuka mi kaza" kvoo prai6 s taq voda bee smao 6umi6"ee posle se izvini kat vqdq 4e mu miq 4iniite
i nakraq tolko se ot4aqhme dvamata ot ma4a 4e se otkazahme ot nego...![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
заради футбол не - просто не е фен.
но за сметка на това с китарата му не мога да се конкурирам - тя винаги е на първо място![]()
... so much to live for, so much to die for ...
Не. Когато ми е кеф ходим заедно. Иначе не ми пука![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
po e veroqtno az da zaeba priqtelq si zaradi futbol..![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
С приятеля ми никога не сме имали недоразумения относно футбол. Аз също съм фенче, затова понякога гледаме мачовете заедно, а друг път си се събират по мъжки (коч-парти). Относно играта (щото е бивш футболист) като играят там турнирчета някакви винаги съм на мачовете за подкрепа :P
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
момичета не се сърдете на гаджетата си че обръщат внимание на някой мач вместо на вас това е само през уеекенда и понякога през седмицата,аз съм голям фен и не пропускам мач на любимия отбор даже не ги гледам пред телевизора,а на стадиона имате достатъчно време през др дни от седмицата,за да се радвате на полувинките си недейте да прецаквате всичко като раздавате забрани да не се гледат мачове.За някой от нас любимия отбор е всичко което имаме
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Първоначално написано от scoobydors
![]()
![]()
![]()
I L0VE MY FRIENDS
Първоначално написано от assd22
Е добре бе момче на ден се въждаме за по час и половина общо, ако имаме късмет ще са 2 часа и на края тоя ми казва, че няма да ме остави повече заради футбол и след 2 дни точно това прави! Кой е неблагодарника?! Като във Вторник и четвъртък по принцип съм на сбирки на БМЧК (Български Младежки Червен Кръст), а събота и неделя той е на село! Кога да се виждаме?! На всичкото отгоре беше обещал! И не е просто заигравка, защото ходиме вече от около година и половина!
Ми той не гледа футбол,но и да гледаше много ме съмнява да ме зареже...Той предпочита да е с мен всяка секунда...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Футбол не гледам, не ми е интересно. Никога не съм харесвал и не мисля че ще го заобичам .![]()
Първоначално написано от _Pisanka_
![]()
![]()
![]()
![]()
Ох, за щастие той почти не играе футбол. Ама ако дойде момент, в който да ме остави за мъничко, заради футбола, ще му бия гола и ще вкарам и той много ще си пати от тая цялата работа.![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Мне...По-скоро заради баскет(но рядко)...или заради домашни.
![]()
За сега не се е случвало дано и за напред да е така. : ))
Еми аз сама нямам нищо против да гледам футбол или какъвто и да е спорт, така че ги разбирам децата...Не им се сърдете, а седнете и вие да гледате... много е интересно!
![]()
![]()
еlsy![]()
![]()
![]()
дааааааааа
![]()
и ми писна
![]()