Значи има един дето се заяжда постоянно с мене в даскалото и не знам прави ме за смях само и се чудя какво да направя да го бия лИ? ако го бия ша каже на класната и нз ко да прая съвети?
Еми набии го и да каже на класната,а ако каже му се подигравай че е пу*ка
Но принципно съм против да насърчавам децата към насилие![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Сложи го на мястото му или не му обръщай внимание
...
BoIIIIIIIIIIIIII![]()
+12354623Първоначално написано от DjBaloon
Това е начина...![]()
Бой..докато се научи да уважава..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Ест, че бой, после замеряне с камъни, рязане на езика.. мислех, че всички живеем в 21-ви век... няа значение... важното е да стаа течение, наъл тъй??
Абе явно аз съм единствената,която смята че с бой нищо не можеш да направиш.Само ще си навлечеш проблеми,а може и той да те набие.Като те прави за смях ми отговори му бе направи го и ти,или пък показвай безразличие и се прави че не ти пука.
А също така можеш да ни оточниш с и за какво ти се подиграва.За да го прави има причина нали?
+1 не си единственаПървоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Предупреждаваш го да си затвори устата, ако не - бой...
Ако ше го тупаш - пред училището, не вътре...ако не е на територията на училището си безсмъртен, най много да пишеш едно обяснение че е било без да искаш![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Прави го и ти за смях с думи,не е важнод а го набиеш,по добре го победи с думи,а ако продължава тегли му един бой![]()
+1...Виж как те обижда той и му го върни по същия начин - дали клюки,дали проблеми в даскало,все нещо ще се намери да го насолиш.Първоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
обиждай го и ти .. до бой не мисля че им необходимост да се стига![]()
И до къде ще доведе този бой? До по големи проблеми .. Той като те прави за смях ти нямаш ли уста ?!
Прави му на пук!![]()
And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!![]()
Спокс в мойто даскало има 3-момичета дет праат интриги и ми се заяждат.И ония ден кат отидох на даскало беха измислили нещо ново,но тоя път стана боя нали.Аз се защитавах и те после ми се извиниха нали.Тъпи раути.Най се дразна некви кат се праат на мн велики в даскало... хаха тъпа раута.![]()
набии гоо![]()
ми наби го ве![]()