.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Град
    PlOvDiv

pls кажете какво да правя

мерси на всички за съветите

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    според мен тъмната коса наистина ти отива особено на тези очи.Русата не ми харесва изобщо,а и веждите ти са много тъмни.

Град
    sofiq
    opredeleno ne q izsvetlqvai pove4e

Определено тъмната. Много е грозно изрусена коса с тези черни вежди.. наистина приличаш на циганка
    ..Why can't I be innocent..

Град
    в къщи :D
    Цитирай Първоначално написано от eskcada
    opredeleno ne q izsvetlqvai pove4e
    мхм и аз съм на това мнение

ооо русото не ти отива с тъмна коса си 1000 пъти по-готина

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    според мен тъмната коса наистина ти отива особено на тези очи.Русата не ми харесва изобщо,а и веждите ти са много тъмни.
    no vse pak ne q pravi tolkova t1mna izvedn1j za6toto trudno 6te svikne6 i otna4alo nqma da se haresva6

Град
    то не е град,а джунгла...
    аз пък мисля, че много ти се връзва тоя цвят с кожата, но отиди на козметик малко да ти поизтъни и изсветли веждите и ще стане чудно.

i na mene ne mi haresva osobeno mn s rysiq cvqt zaradi vejdite. ako gi napravi6 malko po svetli 6te e mn po dobre i moje bi 6te ti varvi. otidi na kozmetik kakto ti kazaha ili sama macai vseki pat malkko na vejdite si rysa boq. samo deto problema e 4a sa ti 4erni vejdite i az bqh rysa po edno vreme i mi sede6ene6to podobno kato tvoeto,zabraivila sam.be6e otdavna. obikalqh za da pitam cenata ala bala za boqdisvaneto na vejdite i na nqkolko mesta me posavetvaha da ne kaja i 4e se opitvaha da me razybedqt za6toto.. ne sedqlo osobeno dobre meko kazano. btw moite vejdi sa syper tamno 4erni za razlika na kosata mi koqto e kestqnava(est cvqt). ne iskam da te ot4aivam prosto ti kazvam kak be6e pri mene kogato bqh rysa.yspeh

spored men ostavi si rusata.. i kato po4ne da ti raste novata.. 6e stane mnogo qka kato se smesqt.Ne e 4ak tolkova zle no 4ernata po bi ti utivala.Moje puk napolovina 4erno da go napravi6 i napolovina rus0 i sa6to 6te stanee mnn qko

Супер фен Аватара на girl91
    С тъмна коса си много по-хубавка Не е трябвало да се боядисваш.

А на мен повече ми харесваш с руса коса.
    SMILE MORE OFTEN...

u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.

Така изобщо не ти отива според мен. Махай го този цвят възможно най- бързо.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Варна
    изгорила си си косата напразно.така определено НЕ ти отива

Град
    PlOvDiv
    ще ми се цвят при който да изпъкват очите щото много си ги харесвам и само тва харесвам в лицето си

Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    spored men ostavi si rusata.. i kato po4ne da ti raste novata.. 6e stane mnogo qka kato se smesqt.Ne e 4ak tolkova zle no 4ernata po bi ti utivala.Moje puk napolovina 4erno da go napravi6 i napolovina rus0 i sa6to 6te stanee mnn qko
    ОМГ Сори, ама не мога да се сдържа... ебаси съвета дето даваш! Да се прави на мангалка момичето...

Авторката, и на мен с руса коса не ми харесваш! Имаш невероятни очи, които са по-отворени като си с тъмна коса. Така че я боядисай в тъмен цвят и повече никога не я барай!

пп. Много красиво момиче си
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от RaLiTy_Y_y
    ще ми се цвят при който да изпъкват очите щото много си ги харесвам и само тва харесвам в лицето си
    Според мен с тъмна коса повече ще ти изпъква цвета на очите. А и ще ти стои по-хубаво
    Go anywhere, ride anything.

Светли очи изпъкват на тъмна коса.

Град
    PlOvDiv
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    ОМГ Сори, ама не мога да се сдържа... ебаси съвета дето даваш! Да се прави на мангалка момичето...

Авторката, и на мен с руса коса не ми харесваш! Имаш невероятни очи, които са по-отворени като си с тъмна коса. Така че я боядисай в тъмен цвят и повече никога не я барай!

мерси много
    ем реших в събота ще се боядисам тъмно дано се харесам мерси на всички за помоща

Определено с естествения си цвят си най-хубава. А тъмния цвят още повече подчертава очите ти. Според мен не ти отива особено русата коса..

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Кожата ти е светла и ще ти стои добре русото, ако си изсветлиш и веждите, но според мен си по-хубава с тъмна коса.

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от jghgh

мерси много
    ем реших в събота ще се боядисам тъмно дано се харесам мерси на всички за помоща
    после пусни снимки да те видим

Цитирай Първоначално написано от cowabunga!
    аз пък мисля, че много ти се връзва тоя цвят с кожата, но отиди на козметик малко да ти поизтъни и изсветли веждите и ще стане чудно.
    +1
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си