- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- pls кажете какво да правя
според мен тъмната коса наистина ти отива особено на тези очи.Русата не ми харесва изобщо,а и веждите ти са много тъмни.
Определено тъмната. Много е грозно изрусена коса с тези черни вежди.. наистина приличаш на циганка![]()
..Why can't I be innocent..
мхм и аз съм на това мнениеПървоначално написано от eskcada
![]()
no vse pak ne q pravi tolkova t1mna izvedn1j za6toto trudno 6te svikne6 i otna4alo nqma da se haresva6Първоначално написано от Jamalska
аз пък мисля, че много ти се връзва тоя цвят с кожата, но отиди на козметик малко да ти поизтъни и изсветли веждите и ще стане чудно.
i na mene ne mi haresva osobeno mn s rysiq cvqt zaradi vejdite. ako gi napravi6 malko po svetli 6te e mn po dobre i moje bi 6te ti varvi. otidi na kozmetik kakto ti kazaha ili sama macai vseki pat malkko na vejdite si rysa boq. samo deto problema e 4a sa ti 4erni vejditei az bqh rysa po edno vreme i mi sede6ene6to podobno kato tvoeto,zabraivila sam.be6e otdavna. obikalqh za da pitam cenata ala bala za boqdisvaneto na vejdite i na nqkolko mesta me posavetvaha da ne kaja i 4e se opitvaha da me razybedqt za6toto.. ne sedqlo osobeno dobre meko kazano. btw moite vejdi sa syper tamno 4erni za razlika na kosata mi koqto e kestqnava(est cvqt). ne iskam da te ot4aivam prosto ti kazvam kak be6e pri mene kogato bqh rysa.yspeh
![]()
spored men ostavi si rusata.. i kato po4ne da ti raste novata.. 6e stane mnogo qka kato se smesqt.Ne e 4ak tolkova zle no 4ernata po bi ti utivala.Moje puk napolovina 4erno da go napravi6 i napolovina rus0 i sa6to 6te stanee mnn qko![]()
С тъмна коса си много по-хубавкаНе е трябвало да се боядисваш.
А на мен повече ми харесваш с руса коса.
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
изгорила си си косата напразно.така определено НЕ ти отива
ОМГПървоначално написано от LiLGrizzly
Сори, ама не мога да се сдържа... ебаси съвета дето даваш! Да се прави на мангалка момичето...
Авторката, и на мен с руса коса не ми харесваш! Имаш невероятни очи, които са по-отворени като си с тъмна коса. Така че я боядисай в тъмен цвят и повече никога не я барай!
пп. Много красиво момиче си![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Според мен с тъмна коса повече ще ти изпъква цвета на очите. А и ще ти стои по-хубавоПървоначално написано от RaLiTy_Y_y
Go anywhere, ride anything.
Светли очи изпъкват на тъмна коса.Първоначално написано от RaLiTy_Y_y
определено тъмна коса
Определено с естествения си цвят си най-хубава.А тъмния цвят още повече подчертава очите ти. Според мен не ти отива особено русата коса..
Кожата ти е светла и ще ти стои добре русото, ако си изсветлиш и веждите, но според мен си по-хубава с тъмна коса.
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
после пусни снимки да те видимПървоначално написано от RaLiTy_Y_y
![]()
+1Първоначално написано от cowabunga!
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...