Цитирай Първоначално написано от passion_87
... в последния месец се караме за дребнички неща които прерастват и даже заплашват връзката ни.Вече сме на такава фаза от връзката ни в която си мислим неща от рода"тя/той за мен ли е?","тя/той ли ще е човека с когото искам да имам семеиство?".Да наистина,аз мисля че тя е момичето с което искам да имам сериозно бъдеще.Проблема е ,че тя се съмнява в мен,незнае дали да ми има доверие.
В същата ситуация съм и аз сега (само,че съм момиче).Просто няма ли доверие,няма как да съществува любов.Само подозрения,съмнения и то без основание.... Тя защо се съмнява в теб и се чуди дали да ти има доверие-има ли основание,давал ли си й повод?
А какво разнообразие иска тя,нека ти каже.Поговорете какво иска тя,какво искаш ти,уточнете се накъде върви връзката ви.Но иначе това с дребните неща и караниците в известна степен е нормално,виж ако човекът е дребнав това вече е ГОЛЯМ проблем.
От това,което прочетох разбрах,че ти внасяш разнообразие във връзката и изненадата за рожденият й ден е била много мила!
Щом не одобряваш тя да има каквито и да било отношения с това момче,тогава й го кажи,сподели й че това те наранява!
Не знам дали съм ти била полезна.Дано си оправите отношенията. УСПЕХ!