- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво ви разплаква?
Какво ви разплаква?За какво/кого най-често плачете?![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Ами мен лично ме разплакват най-вече стари и много хубави спомени...Доста чувствителен човек съм и доста емоционален.Често плача,защото ми олеква...и така....
Винаги се разплаквам когато някой близък роднина или приятел заминава за дълго време някъде далеч. Дори и за малко не мога без приятелите си![]()
Първоначално написано от thefreak
Браво,браво...
Не знам точно .. за почти всичко мога да ревна ;дд
Почти всичко може да ме разплаче. Плача много често и то за всякакви глупости, които на другите им се струват нормални.Чувствителна съм просто.![]()
[b][i]Je t'aime au-del
и азПървоначално написано от морж
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
В интерес на истината почти от нищо
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Не знам. Не съм ревла, нямам спомени много да съм плакала, но ако ще рева, може да е за всичко. Последният път, когато ревах, беше преди няколко месеца, защото видях едно брутално размазано коте на пътя. Също и на някои песни, но не на обикновените, тъжни и сдухващи песни, по които повечето хленчат, а просто хубави песни.. такива, които толкова много ми харесват, и ме изпълват някак...![]()
Ами .. много съм емоционален.. най често плача ако някои момиче ми разбие сърцето :P иначе.. за нищо друго не плача![]()
![]()
"Съмнението в собственото ни достойнство е малодушно самоунижение!!!"
"Съдбата помага на силните!"
Срещу нас стоят: собственото ни малодушие,безразличието,ко варството и злобата на нашите противници! - волята е силата!
Ми... спомени, тъжни филми .. плакала съм, защото съм се чувствала предадена, самотна.., но най-често плача на филми![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Aз също съм така,понякога имам нужда да поплача дори и без причинаПървоначално написано от Mariolcheto
С две думи -мека китка...Първоначално написано от Боре-смк0203
Нищо не може да ме разплаче, всички чувства си ги изкаравам на боксовата ми круша.
Нищо не е достатъчно силно, че да ме разплаче. Имам малко особено отношение по този въпрос.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
ми често ми се случва да рева дори и за малки неща...напримерно наще като започнат да ми викат особено баща ми![]()
И аз като повечето... много неща могат да ме разплачат![]()
nicolepcd
Мека китка ? Искаш ли да ми пробваш тухлата върху носа си или може би слънчевия сплит ? Да видим колко ми е мека >?<Първоначално написано от thegmin
"Съмнението в собственото ни достойнство е малодушно самоунижение!!!"
"Съдбата помага на силните!"
Срещу нас стоят: собственото ни малодушие,безразличието,ко варството и злобата на нашите противници! - волята е силата!
Vsi4ko nai ve4e problemite koito ne moga da re6a i mi tejat.
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
За ужасно много неща.. Вечер, когато съм изморена ми се доплаква.. Когато имам чуството, че немога да се справа с нещо, когато се чуствам самотна..Или ей така, без причина.. Както каза някой, и на хубави песни, които донякъде са "свързани" с мен.. И така..![]()
Напоследък плача само заради една мъжка курва![]()
![]()
![]()
![]()
Тва, че не мога да си реша задачите по математикаНе, бе... понякога просто ме хваща яд на себе си, или като не мога да се справя с нещо... просто се разплаквам, нервнича... После се успокоя и пак продължавам със задачите... понякога песни ме разплакват... понякога мил жест... друг път спомени... Понякога претоварено ежедневие... понякога студа през зимата...
Естествено, когато имам проблеми, свързани със семейството... тогава също плача... ава, то излезе, че рева за всичко
Но рядко плача
![]()
еlsy![]()