- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво ви разплаква?
Плача или,че баща ми не ви вярва или,че ме ядосва много.И се разплаках ония ден защото най-добрата ми приятелка остави да ме бият три пачи в даскалото..добре,че с две от тях се справих.Но после ми се извини кат разбра как стоят нещата нали...
М най - често /дори и днес/ плача когато се сета как се убиват животните за месо и тн, когато видя някое бездомно куче/коте понякога, или някое убито животно ..
На някои песни - рядко ,, на филми с насилие над животни, или пък нещо тъжно свързано с живтотните .. И когато се чувствам самотна ..
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Много неща могат да ме разплачат.. но най-често плача за стари спомени и хора които съм изгубила и ми липсват.. плача от страх, от яд, на песни, на тъжни фими също.. като не мога да се справя с нещо започвам да нервнича и си поплаквам някога..![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
почти всичко, много съм ревлива особено последните няколко години
Мога да се разрева от думи и от грубо отношение, даже и от поглед и много се ядосвам. Искам да се науча да сдържам емоциите, защото това ми е голям минус и няма да ми е в помощ в работата или в бъдещите ми отношения. Иначе не плача от болка. Веднъж паднах много яко и си раздрах коляното(още имам един сравнително голям белег), съответно и анцунга - и се прибирам вкъщи, слагам нещо на раната, гледам си анцунга и се разревах супер яко, защото се беше скъсал, а майка ми ми се хили.
преди..плачех за всичко.
ама буквално за всичко.
обида,оценки,за всяко счупено нещо,за загубени неща...
е така просто си ревах![]()
преди- да съм била на 11-12
са не знам кво ми стана,ма съм станала ебати студенокръвното животно и...не ми пука за нищо =>нямам причина да плача.
Напоследък плача за почти всичко....![]()
![]()
:
Плача само за нещата, които заслужават /поне според мен/ - не плача, защото имам 3-ка, или защото Господин Х не ми обръща внимание. Все пак живота е един и аз не мисля да си пропилявам времето за тъгуване за хора и предмети, които не заслужават![]()
Левски завинаги!
Ако съм силно разочарована или огорчена от нещо, плача.
От любов - плача.
И т.н.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Най-често плача за момчета ... или по-точно за едно момче .. иначе рева и на филми ,, понякога и на песни ... и аз съм ревла кат поечето!
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
По принцип когато се карам с мама и от много нерви и плача винаги когато се караме.Или плача за някое момче понякога.По принцип за такива работи плача.
Еми различни неща примерно когато някой близък замине за някъде далече и тем подобни![]()
![]()
много неща ме разплакват.
момчета
майка ми
приятелите
Aз плача,когато нещо ми липсва,когато си спомням неща,които знам че няма как да се върнат,понякога плача от ярост и винаги плача,когато се скарам с близките ми
samotata i spomenite za migovete sus sestra mi!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Последно плаках вчера, ама от смях.![]()
Иначе когато съм в много гадно състояние, плача на всичко. Много е странно, на кви ли не глупости съм ревала в такива моменти. :Д
На някой филм или песен,когато ми е тъжно и се чуствам самотна...напоследък съм станала голяма ревла
![]()
...
Ami men mnogo ne6ta me razplakvat... :P Posledno plakah kato gledah edin mnogo tyjen film, dolu-gore predi edna sedmica :P
Тряя да е нещо мн сериозно за да се разплача мн рядко плача с причина ,а иначе когато поискам мога да ревна![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Последния път когато плаках беше в детската градина когато госпожата ми взе барбито ...така де....аз съм ледената кралица
![]()
![]()
Нарани ме! Знаеш го, нали?
Плаках! Ще плачеш и ти!
Виках! Не отговори нали?
Молих! Ще молиш и ти!
Исках! Но нямах нали?
Обичах!Ще обичаш и ти...
И аз така,много често плача ии то за сякви глупостиПървоначално написано от little_elf
Само като се замисля за нещо тъжно,и сълзичките тръгнали...
![]()
ne umeq da sdyrjam emociite si mnogo.Placha za mnogo neshta.Nqkoi pyt placha i ot inat ... rqdko se sluchva da ima po dylyg interval ot vreme,v koeto da ne sym plakala.