.
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 211

Hybrid View

Град
    Sofiя
    Плача или,че баща ми не ви вярва или,че ме ядосва много. И се разплаках ония ден защото най-добрата ми приятелка остави да ме бият три пачи в даскалото..добре,че с две от тях се справих.Но после ми се извини кат разбра как стоят нещата нали...

Супер фен Аватара на breathless
    М най - често /дори и днес/ плача когато се сета как се убиват животните за месо и тн, когато видя някое бездомно куче/коте понякога, или някое убито животно ..
    На някои песни - рядко ,, на филми с насилие над животни, или пък нещо тъжно свързано с живтотните .. И когато се чувствам самотна ..
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Много неща могат да ме разплачат.. но най-често плача за стари спомени и хора които съм изгубила и ми липсват.. плача от страх, от яд, на песни, на тъжни фими също.. като не мога да се справя с нещо започвам да нервнича и си поплаквам някога..
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want
    Is what you wa-wa-want...

почти всичко, много съм ревлива особено последните няколко години

Цитирай Първоначално написано от Боре-смк0203
    Цитирай Първоначално написано от thegmin
    Цитирай Първоначално написано от Боре-смк0203
    Ами .. много съм емоционален.. най често плача ако някои момиче ми разбие сърцето :P иначе.. за нищо друго не плача
    С две думи -мека китка...
    Нищо не може да ме разплаче, всички чувства си ги изкаравам на боксовата ми круша.
    Мека китка ? Искаш ли да ми пробваш тухлата върху носа си или може би слънчевия сплит ? Да видим колко ми е мека >?<

Мога да се разрева от думи и от грубо отношение, даже и от поглед и много се ядосвам. Искам да се науча да сдържам емоциите, защото това ми е голям минус и няма да ми е в помощ в работата или в бъдещите ми отношения. Иначе не плача от болка. Веднъж паднах много яко и си раздрах коляното(още имам един сравнително голям белег), съответно и анцунга - и се прибирам вкъщи, слагам нещо на раната, гледам си анцунга и се разревах супер яко, защото се беше скъсал , а майка ми ми се хили.

преди..плачех за всичко.
    ама буквално за всичко.

обида,оценки,за всяко счупено нещо,за загубени неща...

е така просто си ревах
    преди- да съм била на 11-12

са не знам кво ми стана,ма съм станала ебати студенокръвното животно и...не ми пука за нищо =>нямам причина да плача.

Напоследък плача за почти всичко.... :

Град
    София
    Плача само за нещата, които заслужават /поне според мен/ - не плача, защото имам 3-ка, или защото Господин Х не ми обръща внимание. Все пак живота е един и аз не мисля да си пропилявам времето за тъгуване за хора и предмети, които не заслужават
    Левски завинаги!

Ако съм силно разочарована или огорчена от нещо, плача.
    От любов - плача.
    И т.н.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Най-често плача за момчета ... или по-точно за едно момче .. иначе рева и на филми ,, понякога и на песни ... и аз съм ревла кат поечето !
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

По принцип когато се карам с мама и от много нерви и плача винаги когато се караме.Или плача за някое момче понякога.По принцип за такива работи плача.

Еми различни неща примерно когато някой близък замине за някъде далече и тем подобни

Голям фен Аватара на Chery
    Цитирай Първоначално написано от Winter~fresh~
    Еми различни неща примерно когато някой близък замине за някъде далече и тем подобни
    И смешното е ?

Град
    русе
    много неща ме разплакват.

момчета
    майка ми
    приятелите

Aз плача,когато нещо ми липсва,когато си спомням неща,които знам че няма как да се върнат,понякога плача от ярост и винаги плача,когато се скарам с близките ми

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    samotata i spomenite za migovete sus sestra mi!

Град
    40 Miles from the Sun
    Последно плаках вчера, ама от смях.
    Иначе когато съм в много гадно състояние, плача на всичко. Много е странно, на кви ли не глупости съм ревала в такива моменти. :Д

На някой филм или песен,когато ми е тъжно и се чуствам самотна ...напоследък съм станала голяма ревла ...

Повече от фен
    Ami men mnogo ne6ta me razplakvat... :P Posledno plakah kato gledah edin mnogo tyjen film, dolu-gore predi edna sedmica :P

Тряя да е нещо мн сериозно за да се разплача мн рядко плача с причина ,а иначе когато поискам мога да ревна
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Последния път когато плаках беше в детската градина когато госпожата ми взе барбито ... така де....аз съм ледената кралица
    Нарани ме! Знаеш го, нали?
    Плаках! Ще плачеш и ти!
    Виках! Не отговори нали?
    Молих! Ще молиш и ти!
    Исках! Но нямах нали?
    Обичах!Ще обичаш и ти...

Голям фен Аватара на Chery
    Цитирай Първоначално написано от little_elf
    На някой филм или песен,когато ми е тъжно и се чуствам самотна ...напоследък съм станала голяма ревла ...
    И аз така,много често плача ии то за сякви глупости Само като се замисля за нещо тъжно,и сълзичките тръгнали...

Супер фен
    ne umeq da sdyrjam emociite si mnogo.Placha za mnogo neshta.Nqkoi pyt placha i ot inat ... rqdko se sluchva da ima po dylyg interval ot vreme,v koeto da ne sym plakala.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си