.
Отговор в тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 211
    Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    ами почти никога не плача пред хора според мен това си е позцорство когато плача макар и рядко това е нещо или за нещо много лично и не искам секи да се чуди и да си шушукат "Ей,тя за кво плаче."..не ми се струва добре,, иначе крясаците могат да ме разплачат както и когато трябва да се разделя с някого и тъжните филми.. също.
    in defense of our dreams...

Постоянно плача,с повод и без повод,за глупости и сериозни неща. Старая се да не плача пред другите,не винаги се получава.
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Град
    in ur dreams
    От болка, но не физическа

Много неща..но когато не им се поддавам не плача Мога да плача от яд,от нерви,от това че съм направила нещо глупаво,понякога съм много чувствителна от всичко и рева дори когато аз повиша тон на някого..абе луда работа

4esto se razplakvam ponqkoga bez pri4ina no posle mi olekva

Град
    летя надолу с главата
    лошо отношение, ама наистина лошо. няма кво да правя панаири, че някой ме нарекъл еди-как-си; тва което ми извъртяха класа тая седмица вече беше повод ... макар че издържах някак.
    не съм плакала от края на април, беше заради един миндил .. преди тва има още три години 'суша'.
    paska

Град
    Where streets have no name
    Старите спомени основно. Тогава,когато съм си мислила,че са хубави и в после си спомня,че са били просто илюзия или лоша шега,неискрени...Понякога плача заради някое екс гадже,не че много ми липсва ами просто се ядосвам на наивността си и на това,че е бил идиот,а аз съм го боготворяла.
    По принцип съм много романтична душица тъй,че и едно гуш с кутия бонбони или плюшка ме разревават. Няма да забравя как някакъв тип на 8ми март раздаваше по улицата рози на жените и как се разциврих от щастие като ми подари една.
    Мразя да плача пред хората,особено пред момчета,но понякога не мога да се сдържа вече. Или търпя с месеци и като се скъса нишката рухвам в див рев.
    Чела съм Ромео и Жулиета около 5-6 пъти и още хленча накрая...
    Омг,може да е от възрастта...Не,глупости голяма дърта жена кат' мен на 13,о,излагам се! Уф,млъквам,че пак ще се разпискам.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от milotoGIRL4e
    Ми... спомени, тъжни филми .. плакала съм, защото съм се чувствала предадена, самотна.., но най-често плача на филми
    +1

Град
    В сърЦето мУ
    ми много ми е гадно като е скарам с мама или тати
    Обичам т3!!!

Град
    sofiqqq
    Напоследък доста плача ...... споменииии , спомени и както винаги Гошо ха
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Ми някой път като се скарам с майка си жестоко и тя като каже"Не ме интересуваш повече"ми е много гадно и се разплаквам и след което идва,извинява се(аз рева докато не ми се извини)и вс е наред

Или някой фр като ме предаде,или ако се скарам с фр,или нещо такова като се случи,но в крайна сметка всичко си идва на мястото накрая.

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Зависи от ситуацията. Понякога, когато съм под огромно напрежение, се държа до известно време, и в един момент всичко избива под формата на рев по повод на нещо, което по принцип не би ме притеснило особено - това обаче ми се е случвало 2-3 пъти до сега.
    Също така, ми се е случвало да ми се насълзят очите от яд, но също доста рядко - трябва наистина да съм супер бясна.
    Плача, когато съм много тъжна заради нещо - ако се разделя с някой, на когото държа, плаках, когато кучето ми умря. Или когато бях на обучение във Варна заедно с около 100 човека от къде ли не - така се бях привързала към някои от тях само за 7-8 дни, че последната вечер половин час плаках в стаята си - не ме е срам от това, защото за тези хора си струва да ти е тъжно.
    И най-хубавият повод да плача - заради нещо много хубаво, което ми се е случило. Например когато съм се представила блестящо на представление и всички са ме похвалили. Дай Боже повече такива сълзи от радост
    същото става и при мен понякога.мн често плача,когато ми се е насъбрало доста през деня и вечерта просто ми избива...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от milotoGIRL4e
    Ми... спомени, тъжни филми .. плакала съм, защото съм се чувствала предадена, самотна..,
    i az taka
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от smile2
    4esto se razplakvam ponqkoga bez pri4ina no posle mi olekva
    +1

Почти всичко ме разплаква

от смях се разплаквам доста често
    Вече се съмва и слънцето изгрява,
    куките пристигат, настава страшна врява.
    Всеки гледа сам да се измъкне,
    купонът ще започне отново щом се мръкне.
    Отново и отново всичко се повтаря,
    със секс и алкохол кръгът ни се затваря!

Напоследък нищо не е в състояние да ме разплаче,иначе преди плачех за доста незначителни нещица..
    Бъди себе си..

Аз плача само, когато стане нещо.Никога не плача без повод.Последно плаках преди три дни заради лъжата на другите.Направо не предполагах, че може да има толкова гадни хора

Град
    в мазето ;dd
    за какво ли не?..напоследък имам много тъжни моменти но какво да се прави има и такива периоди.. както и да е
    много неща могат да ме разплачат-страданието на другите..несподелени чувства..предателство..спом ени било то тъжни или радостни..любов..та дори и някоя по-тъжнапесничка

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Цитирай Първоначално написано от морж
    Всичко може да ме разплаче, голяма ревла съм.
    и аз
    1+
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Повече от фен Аватара на lori
    Град
    *-* In The City Of Happiness*-*
    Почти за всичко плача...дори като слушам некфи тъжни песни, като чуя накоя трогваща история....абе почти всичко ме разплаква

You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!

Всичко може да ме разплача .. Песен .. снимка .. спомен .. или просто някой щастлив момент .. не крия чувтвата си в себе си и обичам така от време на време да си поплаквам .. няма лошо :P
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

най много плача от яд

Град
    София :Pp
    Цитирай Първоначално написано от krisiiiiito
    за какво ли не?..напоследък имам много тъжни моменти но какво да се прави има и такива периоди.. както и да е
    много неща могат да ме разплачат-страданието на другите..несподелени чувства..предателство..спом ени било то тъжни или радостни..любов..та дори и някоя по-тъжнапесничка
    +1335268667
    Прекалено голям подпис!

.: machoka :.

Плача единствено от гняв и самота

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си