- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво ви разплаква?
ами почти никога не плача пред хора според мен това си е позцорство когато плача макар и рядко това е нещо или за нещо много лично и не искам секи да се чуди и да си шушукат "Ей,тя за кво плаче."..не ми се струва добре,, иначе крясаците могат да ме разплачат както и когато трябва да се разделя с някого и тъжните филми.. също.![]()
in defense of our dreams...
Постоянно плача,с повод и без повод,за глупости и сериозни неща. Старая се да не плача пред другите,не винаги се получава.
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Много неща..но когато не им се поддавам не плачаМога да плача от яд,от нерви,от това че съм направила нещо глупаво,понякога съм много чувствителна от всичко и рева дори когато аз повиша тон на някого..абе луда работа
![]()
лошо отношение, ама наистина лошо. няма кво да правя панаири, че някой ме нарекъл еди-как-си; тва което ми извъртяха класа тая седмица вече беше повод ... макар че издържах някак.
не съм плакала от края на април, беше заради един миндил .. преди тва има още три години 'суша'.
paska
Старите спомени основно. Тогава,когато съм си мислила,че са хубави и в после си спомня,че са били просто илюзия или лоша шега,неискрени...Понякога плача заради някое екс гадже,не че много ми липсва ами просто се ядосвам на наивността си и на това,че е бил идиот,а аз съм го боготворяла.
По принцип съм много романтична душица тъй,че и едно гуш с кутия бонбони или плюшка ме разревават. Няма да забравя как някакъв тип на 8ми март раздаваше по улицата рози на жените и как се разциврих от щастие като ми подари една.![]()
![]()
![]()
Мразя да плача пред хората,особено пред момчета,но понякога не мога да се сдържа вече. Или търпя с месеци и като се скъса нишката рухвам в див рев.![]()
Чела съм Ромео и Жулиета около 5-6 пъти и още хленча накрая...![]()
Омг,може да е от възрастта...Не,глупости голяма дърта жена кат' мен на 13,о,излагам се! Уф,млъквам,че пак ще се разпискам.![]()
![]()
+1Първоначално написано от milotoGIRL4e
ми много ми е гадно като е скарам с мама или тати![]()
Обичам т3!!!
Напоследък доста плача ...... споменииии , спомени и както винаги Гошо ха
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Ми някой път като се скарам с майка си жестоко и тя като каже"Не ме интересуваш повече"ми е много гадно и се разплаквам и след което идва,извинява се(аз рева докато не ми се извини)и вс е наред
Или някой фр като ме предаде,или ако се скарам с фр,или нещо такова като се случи,но в крайна сметка всичко си идва на мястото накрая.
същото става и при мен понякога.мн често плача,когато ми се е насъбрало доста през деня и вечерта просто ми избива...Първоначално написано от Sissy90
МОМИЧЕ СЪМ!!!
i az takaПървоначално написано от milotoGIRL4e
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1Първоначално написано от smile2
![]()
от смях се разплаквам доста често![]()
Вече се съмва и слънцето изгрява,
куките пристигат, настава страшна врява.
Всеки гледа сам да се измъкне,
купонът ще започне отново щом се мръкне.
Отново и отново всичко се повтаря,
със секс и алкохол кръгът ни се затваря!
Напоследък нищо не е в състояние да ме разплаче,иначе преди плачех за доста незначителни нещица..
Бъди себе си..
Аз плача само, когато стане нещо.Никога не плача без повод.Последно плаках преди три дни заради лъжата на другите.Направо не предполагах, че може да има толкова гадни хора![]()
за какво ли не?..напоследък имам много тъжни моментино какво да се прави има и такива периоди.. както и да е
много неща могат да ме разплачат-страданието на другите..несподелени чувства..предателство..спом ени било то тъжни или радостни..любов..та дори и някоя по-тъжнапесничка
1+Първоначално написано от mynichka
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Почти за всичко плача...дори като слушам некфи тъжни песни, като чуя накоя трогваща история....абе почти всичко ме разплаква
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Всичко може да ме разплача .. Песен .. снимка .. спомен .. или просто някой щастлив момент .. не крия чувтвата си в себе си и обичам така от време на време да си поплаквам![]()
.. няма лошо :P
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
+1335268667Първоначално написано от krisiiiiito
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.