- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво ви разплаква?
Mariolcheto написа:
Ами мен лично ме разплакват най-вече стари и много хубави спомени...Доста чувствителен човек съм и доста емоционален.Често плача,защото ми олеква...и така....
+1![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
ехх спомени, спомени![]()
![]()
плача затова,че не мога да го видя.....не мога да го докосна
![]()
а така ми се иска да го гушна,плача,когато някой ме ядоса,мега чуствителна съм ...
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
аз по принцип съм много чувствителна и като ми стане кофти не мога да се сдържам и започвам да плача.... понякога плача като слушам тъжни песнички, когато някой ми липсва и от яд съм плакала .... абе всичко може да ме разплаче, но поне като плача ми олеква и след тфа се чувствам много добре![]()
Еми не знам почти нищо ... освен ,ако не е умрял някой познат или нещо такова![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Плача когато съм много ядосана на някой, от филми, тъжни истории, спомени, когато някой мой близък(и не чак толкова) е починал...попринцип не плача много често
И аз съм ревла. Мога е сега да ревна!
Напоследък покрай изпитите ми съм страшно нервна- рева
Филми
Спомени
Неуспехи
Тъжен Филм
Понякога когато някой ме упрекне за нещо...
Но като цяло рядко плача...![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
всичко.... не винаги плача от тъга... но някак си сма предразположена да плача мноого...не съм емоопростоо си плача
![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
оо много неща, но рядко плача. задържам си емоциите само за мен. така ми е по добре... плача когато съм сама или късно вечер преди да заспя... иначе плача за какво ли не- може някой да ме е наранил, някой роднина или приятел да заминава, или просто ми е скапано настроението...
Напоследък съм двете крайности..
Или нищо не може да ме разплаче, или всичко може.. зависи в какво настроение и къде съм.
Преди се разплаквах от спомените си.. Сега само едно нещо е способно да ме разплаче, като малко дете. И това е нещото, което обичам.. ако схващате на къде бия![]()
Иначе не си падам ревла, просто човек, който силно обича![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
От силно притеснение се разплаквам най-често, иначе от разни спомени за роднини и приятели, които не са живи, от страх също.. пред хората сдържам подобни емоции, и ме мислят за безсърдечна, но..![]()
живота......
различно
~веднъж се разплаках на филма Зеления път ,когато убиха негъра
~вчера ;четвъртък; когато показваха по Биг брадър за незрящите деца ,стана ми много жално и мъчно ,горките ..![]()
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Страшно много неща могат да ме разплачат![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
От яд, от филм... от много неща
Заради човек,който ми липсва; от яд; на някои филми... от напрежение също .. но напоследък почти не плача
адски ревливо същество съм, много емоционална бих казала.
плача със и без повод.
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
плача от щастие , плача на песни,плача от разочарования,плача когато съм сама
От разочаровяния,от филми,даже песни понякога..
веднъж даже плаках на един танц..
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
Аз съм доста силен човек,доста неща могат да ме натъжат,но обикновено сдържам сълзите си.![]()
Eми не мога да плача и тва си е. Ужасно емоционален човек съм,но колкото и странно да звучи, слъзните ми канали хич ги няма. Стои си една голяма буца в гърлото ми и само ме задушава,когато нещо не е наред. Всъщност, плакала съм само при загубата на близък