- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво ви разплаква?
като се сетя за спомени от детството..за момче което ме е ранило, защото някой ме е обидил, а понякога просто плача като видя какво става с хората и колко жестоки са станали... Плача доста да..
![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Плача когато планове,които съм кроила дълго време се провалят.
Плача когато се ядосам адски много и в комбинация почвам да викам и да троша.
Плача и когато ми забранят нещо,което е адски важно за мен.Не говоря за материалн неща,а апример да се виждам с важни за мен хора.(гадже,приятели).И също така,когато се случи нещо гадно с мой близък човек.
Доста рева,но пък се успокоявам.![]()
Нищо не може да ме разплаче.Попринцип съм доста студен и коравосърдечен човек.
Спомените ми![]()
Hold on, if you feel like letting go
Hold on, it get's better than you know
Don't stop looking, you're one step closer
Don't stop searching, it's not over..
На филми плача главно.Спомените не са в състояние да ме разплачат.Миналото си е минало и това е,по принцип съм реалист и гледам напред...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
.......
Силна съм и мога да сдържам емоциите си, както и правя, но събере ли ми се много си плача, но гледам да съм сама.. Когато майка ми беше извън Бг аз най-много страдах, дори бях отслабнала, но аз бях единствената която дори 1 сълза не падна от очите ми, докато говорехме по скайп.. Преди плаках и за най-малкото но разбрах, че сълзите не ти помагат, а само те карат да се успокоиш и да те боли глава. Макар, че откакто не изливам емоциите си съм станала много нервна..
Let's get away..just for one day..
Плача рядко но съм много емоционална но все пак сдържам сълнизте си, силен човек съм ...![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
От както преди 5 месеца живота ми се разби тотално на хиляди парчета плача често ! Почти всичко ме разплаква , колкото и силна да искам да съм не мога ! Плача когато гледам филм , когато си спомням стари неща , спомени , определен човек , хора.. Плача дори на реклами ! Плаках и на Вип Брадър , когато беше онова момче в подкрепа на Део , плача на рекламите за тези деца ! Винаги съм била много чувствителна , но имаше хора до мене .. Имаше човек до мен ! Те ме правеха много силна и дори при много гадни неща не съм плачела , но когато останеш сам трудно сдържаш сълзите ,,
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Съжалявам, за това, което ти се е случило, макар да не знам какво е,но се опитай да продължиш напред и да си намериш нов Човек и нови хора..Живота тече, не трябва да страдаш вечно за това, което е станалоПървоначално написано от sladkish_14
![]()
![]()
Let's get away..just for one day..
амии постоянно ми се плаче...емоциите си ги изкарвам чрез сълзи...от всяко нещо мога да се разплача...песен,филм,плача като гледам тъжни клипове,когато гледам братовчедка ми (бебенце на 1 месец) пак си плача,и в момента си плача,,,особено като вече съм сама..нямам си някой който да ме обича...!И знам,че и на него му е гадно!И мразя тъпите му приятели!И от яд плача,и когато някой ме упрекне за нещо,когато сгафя,когато ме мързи и в последствие разочаровам най-близките ми хора,които са очаквали от мен много!твърде съм емоционална...всички ми го казват...обаче понякога просто ми писва,,,и не мога да пророня и 1 сълза....но това се случва рядко
![]()
Плача често, защото съм много емоционален човек... понякога ми се плаче и за най дребното нещо, макар да знам, че не трябва... но какво да се прави?
Когато човек си поплаче му е по леко на душата...
Много рядко успявам да плача,защото наистина се чувствам гадно..Обаче...мога да се разплача винаги,когато пожелая.Просто ей така..И никога не се е разбирало,че плача насила.Обаче от както..баща ми излезна от живота ми,плача по-често..всяка седмица..иначе..спомени и песни не могат да ме разплачат![]()
DA BI4I BASS !!!
STEPPIN TO DUBZ
Има някъде един човек,
винаги може да те разбере.
Мразя да плача. Показвам доста слабост. Но съм прекалено емоционална за да затискам емоциите в себе си. Почти никога обаче, не плача заради някой. Повечето пъти е заради мен самата. Ако съм сгрешила или нещо такова. Често плача от радост. Единствения човек, пред който съм плакала е приятеля ми. Плача на музика много често. Например песента The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel винаги ми въздейства. Плача си често, но винаги сама..
Вече не мога да се сдържам - навсякъде за всичко.
Душата ми, сърцето ми.. ще се пръсна.
От нещо, от което ме БОЛИ, даже имам такива спомени, че мога да се разрева сигурно, само ако се замисля малко над тях!
Плача от яд и когато съм безсилна пред нещо
Пред хората не плача.Пред тях съм непокис и съм силна,но когато съм сама доста често плача.Всеки път плача за различни неща.Понякога и аз самата не зная за какво точно.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Мен трудно човек може да ме разплаче, плача само когато обичам някого и нещо стане..
и най-малкото нещо може да ме разплаче, почти всеки път за глупости
+1Първоначално написано от taffy
![]()
оф чесно казано мноого рядко рева
последния път беше;когато разбрах;че един много близък човек е починал от инфаркт ...
но понягога съм ревала за глупости--просто лигавене....![]()
![]()
Плача от яд и безсилие.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
плача и съм плакала единствено за един мн скъп,за мен човек,който наскоро загубих![]()
иначе предполагам като бебе съм плакала,сега вече не съм от ревлите![]()