.
Отговор в тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 211

Hybrid View

Повече от фен
    Град
    плд
    раздяла с приятелите, родителите, а също съм плакала и за момче (аз заминавах на село, а с него тъкмо се леше получило
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Винаги съм способна да ревна.. за какво ли не..
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Напоследък сякаш плача често. Винаги сама и никога пред хора. Дразнят ме. Това си е мой съкровен момент и съм длъжна аз да си го преборя, сама да се справя. Плача напоследък за миналото най-често. Спомням си неща отпреди и просто ми се доплаква, а като си пусна и някоя размазваща песен и се почва ред сълзи, ред сополи.. Плача от безсилие, но напоследък от гняв. Никога не избивам емоцията си, когато съм ядосана с чупене на предмети, псуване и т.н., та плача ми е като отдушник. Бързо ми минава и после нещата са ми някак по-прозрачни.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    и аз обичам да плача сама!!!Понякога и нервите си изливам с рев... плача мн на филми ... тъжни, весели..няма значение.. когато са трогателни плача... плача, когато ме боли от нещо/някой.. плача, когато изгубя близък или си спомня за изгубен такъв... плача на абитуриенски, сватби...

п.с. :.. тц аз съм била голяма ревла ...Не по принцип не съм някаква вечно тъжна и депресирана, весел човек съм, но съм чувствителна

Град
    Sofia

Re: Какво ви разплаква?

Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Какво ви разплаква?За какво/кого най-често плачете?
    Мене най-често ме разплаква вятъра , като завее яко и аз се разчувствам, и започват да ми сълзят очите

спомени

Приятелите ми,спомени,музика,която поражда спомени..

Много неща могат да ме разплачат. Особено някой като ме излъже, като се скарам с нашите, като се бия с брат ми, като гледам тъжен клип на песен..
    Stay up all night with the stars *

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Persie
    Почти всичко може да ме разплаче. Плача много често и то за всякакви глупости, които на другите им се струват нормални.Чувствителна съм просто.

Тамън това щях да напиша ...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    не плача много рядко може да се случи..например ако някой когото обичам си е отишъл (починал) случвало ми се е да рева когато ме е хипер много ядд!! ама не плача за глупости )

разплаква ме самотата...много обичам да съм сред приятели сама ми е много трудно...
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ами не са малко нещата, но не са и много... нещата, които могат да ме (но не ме) разплачат... преди 4 месеца почина дядо ми... на погребението всички проявиха слабост и се разплакаха... той ми беше казвал да стискам зъби и да не проявявам слабост в никакъв случай! Послушах го, свих юмруци и една единствена сълза падна по лицето ми... плакал съм последно като малък...

[quote="mArMaLaDkA"]Напоследък сякаш плача често. Винаги сама и никога пред хора. Дразнят ме. Това си е мой съкровен момент и съм длъжна аз да си го преборя, сама да се справя. Плача напоследък за миналото най-често. Спомням си неща отпреди и просто ми се доплаква, а като си пусна и някоя размазваща песен и се почва ред сълзи, ред сополи.. Плача от безсилие, но напоследък от гняв. Никога не избивам емоцията си, когато съм ядосана с чупене на предмети, псуване и т.н., та плача ми е като отдушник. Бързо ми минава и после нещата са ми някак по-прозрачни.

и аз съм така, но единствения човек ме кара да плача и за спомените и всичко е баща ми

Град
    София
    Мн рядко ми се случва да мине някой ден, в който да не се разцивря, дори само за 5 мин все нещо се намира .. Най-мн се разтройвам от липсата на най-близкия ми човек тогава, като го няма ми е супер самотно .....
    Марио

Мега фен Аватара на xoxi
    Плача от смях, от филми..
    Освен смеха и филмите, мисля че почти нищо не може да ме разплаче.. Когато бях малка, майка ми винаги ми казваше "И да плачеш няма да оправиш нещата, тъй че защо да се хабиш" ;]]]]]
    И спря да се върти за миг земята..

Напоследък всичко е в състояние да ме разплаче,дори и най-незначителните неща..

Град
    Камерън,Северна Каролина,САЩ
    ам най-често ревъ кат видя бездомно куче или котка \иначе не \
    wcичкi stanaхте зwezдиi ,
    aма маi zabраwихte ,
    че зwezди ima
    caмо на неbeto ...;;[!]

Супер фен
    Аз плача много рядко.Но ми става гадно,когато гледам филми и се замислям за истинските неща от живота...Понякога като се сетя за някои стар приятел или случка...Много неща.

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e
    Ми... спомени, тъжни филми .. плакала съм, защото съм се чувствала предадена, самотна.., но най-често плача на филми

и аз тъй..
    ...БъДеТе Себе Си, ЗаЩотО ВсичКо, кОеТО се ПовТаря ГуБи СвОя ЧаР...

Мега фен
    Град
    Earth...
    като се прозявам

Град
    Wonderland
    всичко може да ме разплаче.
    честно казано,доста съм емоционална.

Всичко може да ме разплаче. Голяма ревла съм. Плакала съм на филми, дори преди седмица две в училище, когато г-жата неискаше да ме изпита замалко да се разплача, очите ми се напълниха със сълзи (а аз толкова усилия бях положила, толкова много учих).
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Ами най-често за някой проблеми с приятелите или семейството.Или пък нещо в даскало,с гаджето...знам ли,мой си работи най-често ме разплакват.Иначе може и нещо др тъжно...филм,песен.Абе нз,честичко си плача.

Голям фен
    Град
    Варна
    обидите на баща ми.
    15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми

И аз плача много често,най-вече на филми,когато се сетя за мои проблеми на които не намирам решение,когато се разделям с някого,дори само като си представя,как става без да има изгледи да се случи,когато някой друг плаче,общо взето постоянно го правя,обаче гледам да е по-скришум,дори и пред най-близките ми хора не плача,ами се сдържам и събирам всичко вътре в себе си и накрая като остана сама започва полямото реване :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си