- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Върнах се в България, и какво да видя
^ О, благодаря ти, че ме просвети, ти учителю!![]()
сега почна да се правиш на жертваПървоначално написано от ^Santra^
![]()
е, естествено .. така е най-лесно
Напълно подкрепям. Да, наистина, в България средностатистическите заплати са значително по-ниски и процентът на циганите се увеличава драстично. С това свършват разликите с развитите държави. Искаш да кажеш, че хлапетата в САЩ или Англия не се друсат и не се чукат на купони след напиване?Първоначално написано от ^Santra^
Или че там днк струкурата на хората е различна ? Всеки отделен човек има различен манталитет. НАВСЯКЪДЕ има учтиви и неучтиви, бедни и богати. В крайна сметка наистина всичко на този свят зависи от гледната точка...
ПП Майка ми, въпреки че има висше образование, работи за 400 лева.
Нямаме кола, нито нося маркови маратонки или сутиени, живея в панелка иии съм щастлива. И то не защото нямам амбиции или съм си заровила главата в пясъка. Просто вътрешното удовлетворение е нещо, което нито се купува, нито се продава. Доволна съм най-вече от това, че не страдам от ненужни предрасъдъци и ограничения, че не съм зависима от неодушевени предмети, плазми или телефони и най-важното- отвреме навреме използвам мозъка си...Все неща, които не Слънчевата система, ами Млечния път да напуснеш, пак ще си останат същите...
![]()
Don't worry, be happy!
^ говори им, говори им, ама то да е *уй да им го набиеш, ама то акъл...
off DA TI kaja donqkade si prav,no i 4ujbina ne e cvete za mirisane az sa v ispaniq tuk srednata zaplata e 800 900 evro ne mislq 4e ima mnoo smisal da sed6 tuk kato si plati6 kvartirata,transporta i o6te nqkoi ne6ta ti idva sa6totoa i tuk pu6at ha6i6 ot 9god ebasi sa6toto kato v bg,tuk sedat i se naoivat po parkovete v metroto mizeri i polovina razste6 s negri,indianci i kvi li ne o6te zaslujava si da doide6 da vidi6 kak e jivota navan,no za men e ednakvo..bih predpo4ela estestveno da sam si v darjavata
no taka se polu4i znam 4e kato zavra6a parvoto ne6to koeto 6te napravq e da si doida
![]()
+1Първоначално написано от Water_lili
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Ама иначе речника ти е типично нашенски.Първоначално написано от Romeo_is_dead
Патриот е този,който се бори за промяна,а не този който бяга от нея и/(ли) само се оплаква...
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!