Какво значи една връзка за вас? Започва ли от "Искаш ли да ми станеш гадже?" и завършва ли с "Искам да се разделим."?
Аз също никога не съм имала връзка, която започва с "Искаш ли да станем гаджета." Обикновено започва с целувка... (: Някои от връзките ми са завършвали с постепенно отдалечаване от главно моя страна. Казвала съм и направо, че няма как да сме заедно. Тогава положението беше особено и нямаше как да бъдем заедно, предвид много обстоятелства.
Как знаем дали сме влюбени?" или по-скоро "Има ли любов въобще?" или... "Ако няма любов, има ли връзка?"
Любовта се чувства...и съществува, определено. Не знам дали съм я изпитвала, не знам дали я познавам, но съм сигурна, че съществува. Просто трябва да я намеря. Иначе може да има и връзка и без любов... но нетрайна, некачествена връзка, определено без бъдеще. Загубено време.
Това, че някой е с теб само заради секса, какво променя в действителност? И какви са предимствата и недостатъците на една чисто сексуална връзка? И всъщност как разбирате дали връзката ви е "чисто сексуална" или... нещо друго.
И аз съм имала връзка "само за секс". Просто сексуално привличане, без никакви други чувства. Не бих имала с някого, когото обичам такава връзка. Относно предимствата и недостатъците...не знам. Положителното е това, че няма как да те заболи, ако се разделите, а недостатъците...че всъщност не сте заедно. Няма как да не се усети, че връзката е чисто сексуална и нищо повече.
"Пеперудите" изчезват ужасно бързо... това значи ли, че трябва да се прекрати връзката?
В "Sex and the city" го наричат за-за-зу. В момента бих прекратила връзка, в която не усещам пеперудите. Ако не е силно, страстно и вълнуващо...няма смисъл. Вярвам, че след време ще е различно.
И какво би значело едно "Обичам те" за вас? Представете си колко пъти сте го казали без да го чувствате.... без да го чувствате в момента.
Мисля че до сега никога не съм казвала "Обичам те" без да го чувствам истински...всъшност го казвам много рядко. Казвала съм го на 2ма човека. За мен "Обичам те" не е нещо, което да се повтаря непрекъснато...а нещо, което се доказва с действия.
Доста клиширани отговори се получиха май...съжалявам.