.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Кирилица

Кирилица

Само да кажа, че според мен един вграден кирилизатор не би бил излишен
    иначе, мн добър сайт, браво

Мега фен
    ЧОВЕК,има си търсачка и поне 50 такива теми...има ли смисъл да пускате,като вече е казано стакратно от екипа че кирилизатор ще има,но след време,май с новата версия...има си търачка,голяма,хубава,в ГОРНИЯТ ДЕСЕН ЪГЪЛ НА компа ти ! ЯСНО ?

Град
    Варна
    ^търсачката понякога не помага, защото като напишеш нещо търси мнения, а не теми..

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Отговора ще бъде че я новата версия,макар да не се знае кога ще бъде пусната тя(аз залагам за коледа),са придвидили да сложат

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Отговора ще бъде че я новата версия,макар да не се знае кога ще бъде пусната тя(аз залагам за коледа),са придвидили да сложат
    Дядо Коледа го казва - трябва да му се вярва !

Цитирай Първоначално написано от Lucho
    ЧОВЕК,има си търсачка и поне 50 такива теми...има ли смисъл да пускате,като вече е казано стакратно от екипа че кирилизатор ще има,но след време,май с новата версия...има си търачка,голяма,хубава,в ГОРНИЯТ ДЕСЕН ЪГЪЛ НА компа ти ! ЯСНО ?
    ...имало търсачка в горния десен ъгъл на компа ми...
    Добре де, извинявам се. Незнаех, че е имало такива теми вече...
    Да питам аз...ти тва мнение 49 пъти ли си го писал??..ем чи то ако си, аз напълно те разбирам за кво се нервиш бе пич..наиш кво, няма да е зле да си го save-неш на компа и следващия път някой като пусне такава тема само го копваш и готово. Да не го пишеш всичкото пак...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Username_taken
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    ...имало търсачка в горния десен ъгъл на компа ми...
    Добре де, извинявам се. Незнаех, че е имало такива теми вече...
    Да питам аз...ти тва мнение 49 пъти ли си го писал??..ем чи то ако си, аз напълно те разбирам за кво се нервиш бе пич..наиш кво, няма да е зле да си го save-неш на компа и следващия път някой като пусне такава тема само го копваш и готово. Да не го пишеш всичкото пак...
    Пич,него сейфам защото всеки път съм в различно настроение...ей го на - 'неска бях ядосан - нервно го написах,друг път и с усмивка съм го писал... така че...

хаха, ок бе пич

Мен ако ме питате, не само кирилизатор трябва, а трябва да се забрани да се пише на латиница. Аз вече теми из форума, написани на латиница не чета, нито мнения. Все пак сме в България и говорим български!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Мен ако ме питате, не само кирилизатор трябва, а трябва да се забрани да се пише на латиница. Аз вече теми из форума, написани на латиница не чета, нито мнения. Все пак сме в България и говорим български!
    Ами чака се да дойдат и двете с новата версия...дано наистина е нещо голямо,че тая phpbb2 вече не ми харесва...

Мега фен
    Варно бе,забравих...той мачока каза че няма да е нищо особенно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си