.

Виж резултатите на анкетата: Има ли верни мъже?

Гласували
53. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • само първите месеци на връзката

8 15,09%
  • не

5 9,43%
  • да

30 56,60%
  • всеки мъж изневерява,дори да обича половинката си

10 18,87%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Има приятелка

здравейте..Моя случеи е,че почнах да излизам с момче,което има приятелка от 4г,която уж била само навик.Само,че се влюбих и сега не знам какво да правя тои никога не е бил само с нея през тези 4г и ми казва всичко,но тя е в голяма заблуда.Много ми е гадно да съм втората и мислех да изляза с нея и да и кажа всичко,за6тото тя е много добра и незаслужава това,но не искам да се карам с него и да ставам интриги а не мога да търпя,че знам че е с нея,4е после ще се видя аз с него.Тои казва,че каквото и да е ставало тя е била с него и за тва и има голямо доверие и е сигурен с нея.А си мисли че на мен бързо ще ми омръзне,а аз наистина имам сериозни намерения и много се измъчвам като съм я тази позиция като любовница,а никога не съм била и си бях казала че няма да съм втората никога,но сега ми стига да го видя за 2часа и ми е много готино.Тои ми казва,че ме обичал и т.н. и ме ревнува дьржи ми сметка а всъщост е с друга ........

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Естествено, че има! Какъв ви е проблема? Търсите си готин, фешън женкар и дрисльо и като си го намерите почвате да се оплаквате! Ами защо не си отваряте очите като си го избирахте! Мъж изневерява или защото е комплексар и има нужда да си се доказва, или защото нещо му липсва...при жената е същото...винаги ще има мъже, които изневеряват, както и жени такива. Въпросът е като се хвърляш на някой или някоя на врата да си наясно какво точно можеш да очакваш и какво можеш да дадеш на човека. Всичко останало са празни приказки.
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Лъже и маже. На бас, че не си мисли, че ше го прецакаш, просто тва му е измъкването. Иначе има верни мъже, да, но той не е един от тях

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    А сигурна ли си, че щом си втората, а не се занимава и с още момичета?! По-добре го остави и не се занимавай с него, не си заслужава!
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Цитирай Първоначално написано от GabiT{{}}
    А сигурна ли си, че щом си втората, а не се занимава и с още момичета?! По-добре го остави и не се занимавай с него, не си заслужава!
    Лесно ти е да кажеш "не се занимавай с него",защото не си на нейното място. Не е толкова лесно да сложиш край с човека, когото обичаш без значение дали си втора,пета,десета...
    I MaY Be AwAy BuT I'm SuRe...EvEn WhEn We ArE FaR ApArT... DiSTaNcE CaN NeVeR ChAnGe ThE LOVE I HaVe FoR YoU in My HeArT... Thinking ot you...

Цитирай Първоначално написано от Mr.Crowley
    Естествено, че има! Какъв ви е проблема? Търсите си готин, фешън женкар и дрисльо и като си го намерите почвате да се оплаквате! .

искам да вярвам, че има... въпреки че познавам доста хора и женени дори, които изневеряват на жените си под предтекст че им е писнало 10 години да целуват едина и съща жена

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Има такива,но не са кой знае колко много

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Цитирай Първоначално написано от cba
    Цитирай Първоначално написано от GabiT{{}}
    Лесно ти е да кажеш "не се занимавай с него",защото не си на нейното място. Не е толкова лесно да сложиш край с човека, когото обичаш без значение дали си втора,пета,десета...
    Знам, че не е лесно, но поне трябва да се опита. Ако той искаше наистина да е с нея дали нямаше да остави приятелката си, не мислиш ли?
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    na tozi vupros ne moje da se nameri edinodu6en i kategori4en otgovor.Ne6tata i otno6eniqta mejdu horata sa tooolkova otnositelni i slojni.zavisi i ot haraktera na mom4eto i ot tova kak toi vuzpriema jenite,i ot haraktera na jenata i kak da vuzpriema mujete.Ako edna jena/momi4e e vuzpitano da igrae obslujva6tata rolq-t.e. vinagi da premul4ava,da preklanq glava v imeto na dobrite otno6eniq,to tq vinagi 6te bude obekt na podigravka i 6te e izpolzvana.sled kato mje,za6to da ne 4ukne ne6to 4udno(muja) v slu4aq.ako tq e debil,mom4eto ne polu4ava tova ot koeto ima nujda ot neq,to stava su6toto.ot dr strana nqkoi mom4eta/muje prosto sa takiva-po priroda.kakvoto i da pravqt te ne mogat da budat monogamni-kvo da gi pravi6,osven da bqga6 ot takiva.

Цитирай Първоначално написано от Mr.Crowley
    Естествено, че има! Какъв ви е проблема? Търсите си готин, фешън женкар и дрисльо и като си го намерите почвате да се оплаквате! Ами защо не си отваряте очите като си го избирахте! Мъж изневерява или защото е комплексар и има нужда да си се доказва, или защото нещо му липсва...при жената е същото...винаги ще има мъже, които изневеряват, както и жени такива. Въпросът е като се хвърляш на някой или някоя на врата да си наясно какво точно можеш да очакваш и какво можеш да дадеш на човека. Всичко останало са празни приказки.
    ти никога ли не подкрепяш хората???

Рядкост са, но ги има.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ох, аман от глупави теми! Момичетата се лепят за всякакви кифльовци (или направо кроасани) като мухи на мед, а после нямало свестни момчета. Е, като не търсите, няма и да намерите!
    Приятелят ми е верен, трима много близки други приятели също биха били (в момента са свободни, но ги познавам достатъчно добре). Да не би да съм случила на облъчена от радиация компания?
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Ами знам,че няма трета,защото постоянно сме заедно даже не знам кога се вижда с онази неговата и ми споделя всичко с коя какво бил правил преди а тя не знае нищо.Тои е много як по характер,забавен обаче сега мн сериозни неща започна да ми говори и хем ми дава надежда хем знам че 6том за толкова време не я е оставил сега ли ще я остави.Имаме 5 г разлика (Аз съм на 16) и си мисли че съм малка и ще ми омръзне не съм била сериозна,а тои какъв е като не е само с мен.Нямам думи тези мъже..

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Ако задоволяваш един мъж достатъчно по всички параграфи, той ще ти е верен до дупка. Но ако не си "жената-мечта", не се надявай

Няма верни мъже, всички са като тоя.
    Я се затвори в манастир най-добре.
    Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Лъже и маже. На бас, че не си мисли, че ше го прецакаш, просто тва му е измъкването. Иначе има верни мъже, да, но той не е един от тях
    +1
    She started dyeing her hair and
    Wearing the same perfume as me
    She started reading my books
    And stealing my looks and lingerie

She's not me !

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    мда .. така е !!

Град
    ~*иЗ мОя сВят*~
    мн0г0 ясно, че има ! не всички са такива
    I L0VE MY FRIENDS

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си