.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Помощ!... :(

Фен
    Град
    BapHa

Помощ!... :(

Привет на всички.Казвам се Яна...на 15 години съм и съм от Варна..но това сега няма никакво значение...и таа става дума за мен и едно момче...запознахме се преди две години ии нещата се развиха така че ние тръгнахме.Бяхме заедно две години(може би най-прекрасните 2 години до сега...)Но проблема не е там...Проблема идва от това че той ми посягаше и ме унижаваше по всевъзможен начин и то пред хората...Имало е случаи дори когато той ме е гонил от тях...Общо казано държеше се отвратително с мен...Както и да е...Оставих го...Вече около месец не сме заедно....излизам постоянно...забавлявам се....но нещо не е както преди...преди няколко дни ми се обади по телефона и плачеше....каза ми че ме обича и че неможе без мен...от този ден нататчк ас се замислих над думите му и осъзнах че още го обичам,но немога да се върна пак там...Моля ви кайете ми какво да направя за да ми е по добре?... Благодаря предварително....

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Авеее не се занимавай с него !!! Той не го заслужава ! Ако наистина те обича, както казва щеше ли да ти посяга, да те обижда и тн ... Замисли се малко !

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от JusT^SmiLe
    Авеее не се занимавай с него !!! Той не го заслужава ! Ако наистина те обича, както казва щеше ли да ти посяга, да те обижда и тн ... Замисли се малко !

+ 100

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Е, за пореден път доказателство, че няма такова тъпо същество като жената!!! Както са казали "мъдреците" - ти го ебеш, то ти се радва! В твоя случай е - ти го биеш и унижаваш, то ти казва, че това са били най-хубавите години от живота й!!!

Явно остарявам, защото не ги разбирам тия отношения, еби му мамата!!! И после, къде са свестните мъже и жени...ами с такива идеали за чудесни 2 години, те нормалните са на изчезване...
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не си ли малко малка, за такъв драматизъм ? Удрял те, излагал те... Да ти кажа и аз съм обичала. И знам, че искаш да се върнеш при него. Моето мнение е, че една любов заслужава шансове, за да оживее и, че ината е най-големия и враг. Ако го обичаш, върни се при него, но не му позволявай волности.

Животът е адът описан в Библията!

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от JusT^SmiLe
    Тук има нещо вярно.
    Но може наистина да се е разкаял.. Кой знае.Ами най-добре, се съберете и ако пак направи нещо ,което не е по вкуса ти.Късаш този път с него завинаги.Но му кажи първо, кое те дразни.И кое не харесваш да прави.Ако наистина те обича, той ще спре да го прави.
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Crowley
    Е, за пореден път доказателство, че няма такова тъпо същество като жената!!! Както са казали "мъдреците" - ти го ебеш, то ти се радва! В твоя случай е - ти го биеш и унижаваш, то ти казва, че това са били най-хубавите години от живота й!!!

Явно остарявам, защото не ги разбирам тия отношения, еби му мамата!!! И после, къде са свестните мъже и жени...ами с такива идеали за чудесни 2 години, те нормалните са на изчезване...
    Напълно вярно!
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Момичетата повече се привързват, ако се държиш лошо с тях. Това е доказано и си е така от край време. Ако не ги мачкаш от време на време ще ти се качат на главата.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Забравяш,че си го познавала и толкоз.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Замисли се дали ако се върнеш при него ще си спокойна и няма да се притесняваш дали отново няма да ти посяга или да те убижда?
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Забравяш,че си го познавала и толкоз.
    Абсолютно съгласна!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Фен
    Град
    BapHa
    Благодаря ви много...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си