- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ух че безизходица!!!
Когато приятелката ми няма настроение постоянно се заяжда с мен и ме клевети за неща, за които нито съм мислел,нито пък съм говорил!!!!Ужасно ме дразни по този начин и ми става гадно-все пак уж ме обича, но когато й кажа ,че ми става неприятно от нейните изказвания, тя само се сърди и пак аз излизам виновен! Аре помислете си малко-имате гадже,което не иска да споделя с вас и не говори почти нищо, а после като се приберете вкъщи ви се сърди от скайп защо не му говорите!Човек, който постоянно ви натяква , че е самотен дори и вие да сте до него и че не разчита на никого!Много пъти сме спорили на такива безброй теми и тя винаги ми обещава да се поправи , но дори и 1 ден не минава след което тя е същата и не й пука дали мен ще ме разтрои или ядоса!!! Плс някой да ми отговори щото ми писна!!!
Е, то хубаво ще ти отговорим, ама питай нещо де! Така както си представил нещата е ясно, че имаш проблем въпросът е какво си готов да направиш за да го отстраниш![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
забрайл ги е в майка сиПървоначално написано от thefreak
![]()
Когато приятелката ти няма настроение ?
Ми всеки човек е раздразнителен и всички и всичко са му противни, когато не е в настроение.![]()
При нея не е просто "когато няма настроение".Имам чувството,че тя непрекъснато е такава.Като не ти харесва да те ядосва,я залежи и намери по-добра.
+1Първоначално написано от sasha_90
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Слушай thefreak!
Преди всички ти си мъж, а не някакво мекотело. Go hard or go home..
Another version of the truth
ti turpish,zashtoto q obichash,no ne obichash li poveche sebe si,kade ti e dostoinstvoto?!
Да, тя постоянно няма настроение!!! Относно топките ми-ако искаш ела ги намери с устата си!
не сте един за друг-намери си нова приятелка
![]()
Може да има някакви проблеми в училище или семейни... Говорили ли сте за това?!Първоначално написано от beiho
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Точно така. Първо най-много трябва да обичаш себе си, после останалите.Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Животът е адът описан в Библията!
А иначе си голям мъж зад монитора...Първоначално написано от beiho
dam ti tyrpish 4e q obi4ash no tq misq 4e ne te obi4a tolkoz il pone ne go osaznava 4e se zaqjda s teb za gluposti il ite obi4a no ne nzae kak da go pokaje